blutut 0 Napisano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 (edytowane) Witam! Ostatnio padł mi Sony Vaio pcg-71211M. W serwisie powiedzieli, że uszkodzona jest płyta główna i że naprawa wyniesie ok 600-700 zł. NIe wnikałem co jest uszkodzone. Wyjąłem tylko dysk oraz ram (zostawiam sobie), resztę chciałbym sprzedać, jako uszkodzony. Dobre w komputerze są: Matryca Moduł BT oraz Wi-Fi Płytka komunikacyjna Zasilacz Zawiasy System Windows 7 home premium (naklejka licencyjna z kodem, niezniszczona) Jestem z Katowic, można umówić się na odbiór osobisty. Ponadto można dogadać się co do allegro Propozycje prosiłbym słać na mail - kamileq810 at Gmail.com Za całą resztę chciałbym jakoś 400 zł, ale jest to cena do negocjacji, rozważę propozycje pozostałe. Wymontowalem napęd DVD. Resztę oddam za 250 zł. Zasilacz i matryca są oryginalne i sprawne. Jeżeli nie znajdzie się kupiec to komputer wyląduje na Allegro. Podaje numer kontaktowy 668 048 596 Edytowane 24 Kwietnia 2012 przez blutut Link to post Share on other sites
enter_zon 0 Napisano 17 Maja 2012 Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Masz może zdjęcie tego modelu? Link to post Share on other sites
Recommended Posts