artzab 0 Napisano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 (edytowane) Witam Mam do sprzedania NOWE słuchawki AKG K240 Studio pochodzące z wymiany serwisowej.Są to NOWE słuchawki,a nie te, które wysłałem do serwisu. Dostałem je kilka dni temu i w ogóle ich nie używalem.Zostały tylko wyciągnięte z pudełka w celu zrobienia im zdjęć. Słuchawki zostały zakupione 7 lutego 2012 i od tego momentu jest liczona 24-miesięczna gwarancja. Od siebie dokładam welurowe pady (które są warte jakieś 100zł) oraz gąbki pod pady 2 szt. nowe. Pełen zestaw czyli : - słuchawki AKG K240 studio - adapter na jack 6,3 z 3,5 - oczywiście jest ważna karta gwarancyjna + paragon oraz dokumenty - dodaję welurowe pady oraz gąbki pod pady 2 sztuki - pudełko Link do zdjęć :http://pokazywarka.pl/mq1tdj/ CENA - 419zł + ewentualne koszty wysyłki Mile widziany odbiór osobisty w Zabrzu,wysyłka również jak najbardziej możliwa,jak i wystawienie słuchawek na allegro. W razie pytań pisać na PW lub GG (11879617) Zapraszam do kupna! up! NOWA CENA - 410zł Edytowane 17 Kwietnia 2012 przez artzab Link to post Share on other sites
artzab 0 Napisano 3 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 kolejna obniżka - 400zł + ship nowa cena - 390zł + ship SŁUCHAWKI SPRZEDANE Link to post Share on other sites
Recommended Posts