housebee 4 Napisano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Witam, Proszę o wycenę mojego laptopa HP Pavilion dv6750ew (zdjęcia zestawu 2). O laptopa (jak i o pozostałe sprzęty) dbam z wielką szczególnością, był na bieżąco czyszczony, przedmuchiwany sprężonym powietrzem. Rozkręciłem go na czynniki pierwsze żeby wymienić pastę na procesorze. Sprzęt zarówno przed jak i po rozkręceniu działa w 100% sprawnie. Napęd, dysk, pamięć, karta, procek są sprawne i nie przegrzewają się. Jedyny minus laptopa to bateria - trzyma zaledwie 15-20 minut. Jest to oryginał, nie był stosowany żaden zamiennik. W laptopie zmieniłem RAM na 2x2GB Kingstona (było 2GB). W skład zestawu wchodzi laptop, bateria, ładowarka, torba na laptopa, Windows Vista, oprogramowanie HP, dysk recovery HP (dual layer DVD), wszystkie dokumentacje i instrukcje, dowód zakupu (gwarancja już minęła). Laptopa posiadam od nowości, nikt oprócz mnie go nie używał. W dniu zakupu kosztował razem z torbą równe 4000 PLN. Na aukcjach widziałem, że różnie chodzą używki, od 300 do nawet 1100 zł. Proszę o wycenę ponieważ nie wiem czy jest sens go sprzedawać. Link to post Share on other sites
amb00 46 Napisano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 700 zł Link to post Share on other sites
Recommended Posts