ChiCkenQ 80 Napisano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 jak wiadomo ten model płyty posiada złote kondensatory, podglądowo: wczoraj zauważyłem że mój egzemplarz ma bardzo "wyblakły" złoty kolor, w sumie to nawet złotego koloru tam nie ma, bardziej zalatuje tam zwykły - srebrny. z początku myślałem że to wina sztucznego oświetlenia, lecz w dzień nic się nie zmieniło. o intensywnym złotym kolorze nie ma mowy płyte zakupiłem jakieś 3 miesiące temu i szczególnie się jej nie przyglądałem, aż do wczoraj. jak to wyglada u was? podobnie? Cytuj Link to post Share on other sites
RoBerCiK_S 2 Napisano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Z reguły, to masz jakiś problem natury technicznej? Czy tylko nie podoba ci się, że tego koloru nie ma? Przecież ziom będziesz grał/podkręcał procka, lub cokolwiek innego, a nie gapił się w płyte główną. Cytuj Link to post Share on other sites
ChiCkenQ 80 Napisano 14 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 nie wniosłeś tym postem nic do mojego tematu, czytaj uważnie. a gdybym miał problem z nią to bym o tym napisał. zresztą kupując coś nowego, to myśle że każdy chciałby mieć produkt w pełni zgodny z opisem producenta, a nie jakiś wybrakowany. Cytuj Link to post Share on other sites
CzesioBF2 34 Napisano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 może to są tylko tak pomalowane kondensatory dlatego wyblakły nie mam pojęcia może też tak być że podróbka albo że wcale nie są ze złota Cytuj Link to post Share on other sites
ChiCkenQ 80 Napisano 14 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 (edytowane) podróba, nie. ze złota to one nie są stary, gwarantuje ci to chciałbym się tylko dowiedzieć jak to wygląda u właścicieli tegoż modelu. Edytowane 14 Kwietnia 2012 przez ChiCkenQ Cytuj Link to post Share on other sites
Marandil 1 Napisano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 U mnie były ładnie złote, teraz leżą zamknięte w budzie i niewygodny dostęp więc zdjęć nie zrobię, ale przez długi czas stała na wierzchu i była jak najbardziej zgodna ze zdjęciami 1 Cytuj Link to post Share on other sites
pwngaimz 3 Napisano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 U mnie też złote, tak jak na filmiku, przed chwilą sprawdziłem dla upewnienia. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts