bartek_kubacki 0 Napisano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Witam, sprzedam uszkodzonego Nikona D90. Aparat został zakupiony w czerwcu 2010 roku jako dodatkowe body. Niestety podczas sylwestra 2010 szarpnięta przez tancerkę zewnętrzna lampa błyskowa wyrwała mocowanie z body z elektroniką. Firma Nikon oczywiście odrzuciła reklamację. Aparat naprawiła firma zewnętrzna (wymieniono cały panel górny). Od naprawy body prawie nie było używane. Aparat był sprawny przez rok. W styczniu 2012 zauważyłem, że przestało działać pokrętło zmiany trybu (zablokowało się chyba na AUTO), przestał także reagować przycisk kasowania zdjęć. Powodem wady jest prawdopodobnie niedokładnie podłączona w naprawie kabel/taśma. Niestety nie mogę rozkręcić body, ponieważ śrubki się "zajechały". Wnętrze sprawne, matryca, lustro praktycznie nowe, ładnie klapie... Sprzedaję jako komplet z baterią, ładowarką, kablami i kartonem. Cena która najbardziej mnie interesuje to 1000zł do ewentualnej negocjacji. Możliwy kontakt: 668 425 989 http://allegro.pl/show_item.php?item=2255085141 Link to post Share on other sites
amb00 46 Napisano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Nikt tego za tyle nie kupi. Link to post Share on other sites
bartek_kubacki 0 Napisano 11 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 na allegro miałem dzisiaj trzy zapytania o 900-950. Może się uda:) sprzedane. Link to post Share on other sites
Recommended Posts