UncleFester 34 Napisano 29 Marca 2012 Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Cześć . Ile moge kszyknąć za to chłodzenie? Pełen komplet , bez pasty , kupiony w październiku w Agito.pl . Pozdr. Link to post Share on other sites
Dementor 269 Napisano 29 Marca 2012 Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 do 150 zł 1 Link to post Share on other sites
UncleFester 34 Napisano 29 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Ok . Dzieki . Link to post Share on other sites
ChiCkenQ 80 Napisano 29 Marca 2012 Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 (edytowane) Ile moge kszyknąć za to chłodzenie? Pełen komplet , bez pasty , kupiony w październiku w Agito.pl .a można wiedzieć dlaczego kolega sprzedaję? aż taki zły jest Edytowane 29 Marca 2012 przez ChiCkenQ Link to post Share on other sites
UncleFester 34 Napisano 29 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 (edytowane) Widze że Ty też go masz , czy w pudelku mialeś taki zestaw do montażu ? ?Bo ja zupelnie inny . Mam z nim zgryz np. przy 1.45 vcore i 5 ghz na procku , podczas tesu occt i tempach blisko 80 stopni jak dotykam heatpipe to nawet nie jest ciepły , a z radiatora coolera leci wręcz chlodne powietrze . Edytowane 29 Marca 2012 przez UncleFester Link to post Share on other sites
ChiCkenQ 80 Napisano 29 Marca 2012 Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Widze że Ty też go masz , czy w pudelku mialeś taki zestaw do montażu ?miałem inny, zapewne identyczny jak twój, dokładnie się przyjrzyj na zdjęciu: http://allegro.pl/zalman-cnps10x-extreme-nowy-hard-pc-i2153864949.html?source=oo widocznie na początku sprzedawali z takim systemem montażowym, kolejne rev być może poprawili i załączyli funkcjonalniejszy (?) zresztą jak widać kiedyś sprzedałem go na rzecz NH-D14, lecz życie często zaskakuje i po kilku tygodniach znów miałem u siebie CNPS10X Extreme (druga sztuka) kupiona za grosze nie montowałem go jeszcze u siebie, bo brakuje mi cpu/gpu jeszcze, dop składam kompa z pomocą forumowiczów. Mam z nim zgryz np. przy 1.45 vcore i 5 ghz na procku , podczas tesu occt i tempach blisko 80 stopni jak dotykam heatpipe to nawet nie jest ciepły , a z radiatora coolera leci wręcz chlodne powietrze .i dla tego chcesz się go pozbyć? może coś z montażem uwaliłeś? Link to post Share on other sites
Furiax 77 Napisano 29 Marca 2012 Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 To raczej czujnik padł a nie chłodzenie,myślisz że jak chłodzenie zmienisz to czujnik się naprawi? a w dodatku takie podkręcenie i taki temp na powietrzu to się ciesz Link to post Share on other sites
UncleFester 34 Napisano 29 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 (edytowane) To w końcu według Ciebie padl czujnik , czy mam sie cieszyć z niskich temp . tak to wygląda co Ty na to ? Te zimne heatpipy mnie zastanawiaja . http://imageshack.us/photo/my-images/24/5ghzx.png/ Edytowane 29 Marca 2012 przez UncleFester Link to post Share on other sites
MAŁY 124 Napisano 30 Marca 2012 Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 duża temp na procu i zimny cooler nie wróży nic dobrego,albo słaby docisk albo z pastą kiepsko... Link to post Share on other sites
UncleFester 34 Napisano 31 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 (edytowane) duża temp na procu i zimny cooler nie wróży nic dobrego,albo słaby docisk albo z pastą kiepsko... Dokładnie . Dlatego musze sie go pozbyć .( ta nowa rewizja mocowania od razu mi nie pasowała ) Pozdr. Edytowane 31 Marca 2012 przez UncleFester Link to post Share on other sites
DomiHD2 503 Napisano 31 Marca 2012 Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 czyli co napiszesz w aukcji ze jest super wydajny i wszyskto cacy? postaraj sie zdiagnozowac problem docisk/pasta.. Link to post Share on other sites
UncleFester 34 Napisano 31 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 (edytowane) czyli co napiszesz w aukcji ze jest super wydajny i wszyskto cacy? postaraj sie zdiagnozowac problem docisk/pasta.. Mówisz kupić pastę i próbować ? Manipulacja docisku jest żadna , śrubki mają gwint mniej więcej do polowy długości . Po zamontowaniu wcale sie nie wydaje żeby jakoś "strsznie" stabilnie siedział . Edytowane 31 Marca 2012 przez UncleFester Link to post Share on other sites
Recommended Posts