rotorek 1 Napisano 1 Października 2009 Udostępnij Napisano 1 Października 2009 ja tam zagłosuję ostatniego dnia ;-) jeszcze nie wiem na kogo, w tej chwili mam 2 potencjalnych kandydatów... może rzucę monetą Link to post Share on other sites
torture 107 Napisano 1 Października 2009 Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Ok, mój głos na y0ddh4 Jako jeden z niewielu, interesował się moim tematem o ulepszaniu kompa za 100zł Więc głos dla Ciebie. @rotorek: Uważaj z tym wstrzymywaniem się. Ja kiedyś tak czekałem i głosowanie się skończyło w połowie dnia. Głos się zmarnował Link to post Share on other sites
y0ddh4 10 Napisano 1 Października 2009 Udostępnij Napisano 1 Października 2009 jest kilka osób na forum i na vortalu, które się udzielają, jednak torture od dawna robi sporo rzeczy i powinien być doceniony najbardziej lubię osoby, które mają pierwszy swój post w tym temacie na forum ja idę spać, bo jutro mam sporo zajęć w szkole dobranoc edit: PS. dzięki Link to post Share on other sites
Junior 2 Napisano 1 Października 2009 Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Torture wiesz możesz na mnie zagłosować będę miał 1 głos chociaż xD Link to post Share on other sites
Czaszka 49 Napisano 1 Października 2009 Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Heh może z 1 głosem dostane się na 10 miejsce więc zagłosuj na mnie! http://www.en.kolobok.us/smiles/standart/yahoo.gif oj zapomniałem nie zrobiłem nawet prezentacji... Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 1 Października 2009 Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Torture wiesz możesz na mnie zagłosować będę miał 1 głos chociaż xDPrzypomniało mi się, że kiedyś obiecałem Ci głos +1 do licznika : P Link to post Share on other sites
Czaszka 49 Napisano 1 Października 2009 Udostępnij Napisano 1 Października 2009 No to on już będzie miał jeden także ja też jednego chcę, plizzzz Link to post Share on other sites
Junior 2 Napisano 1 Października 2009 Udostępnij Napisano 1 Października 2009 to było po "twojej" edycji xD Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 1 Października 2009 Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Jak juz tak kazdy namawia do glosowania na siebie to ja skromnie zasugeruję moją osobę W ogole ktos juz na mnie zagłosował? A swój głos oddam raczej na pewno na Torture Link to post Share on other sites
LopezDaVinci 0 Napisano 1 Października 2009 Udostępnij Napisano 1 Października 2009 torture +1 ode mnie Co do nowych osób to również nie widzę nic złego w tym, że chcą brać udział (przecież to inni decydują o swoich głosach i nikt ich nie zmusza, a jak nie dostana żadnego głosu to może i się zmobilizują do kolejnej edycji USB), a czas jeszcze maja, aby skrobnąc jakąś porządną recke i może jakiś głosik od kogoś dostaną, więc do dzieła panowie Link to post Share on other sites
batdal 55 Napisano 2 Października 2009 Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Moim zdaniem @torture jest wyjatkowo pomocnym i aktywnym użytkownikiem forum. Wiec proponuje masowe glosowanie na niego, moj glos oddany Link to post Share on other sites
dawid_dj 0 Napisano 2 Października 2009 Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Ale wiecie co? Prawdę mówiąc, to w tej edycji tak naprawdę nie ma większej różnicy między jakimś "złomem", a takim zestawem jak np. mój. Dlaczego? Bo tak czy inaczej idzie wymiana procesora, płyty, grafiki i RAM (DDR3 ma mało kto przecież). Zostają tylko "dodatki", jak dyski, buda, zasilacz. Więc nie dyskryminujcie tak tych wiekowych maszyn PS To kto chce głos? Jeżeli uważasz, że moja kandydatura na to zasługuję, to ja o Twój cenny głos oficjalnie zabiegam. Namawiam także pozostałych użytkowników do zapoznania się z moją kandydaturą, którą jest zaprezentowana tutaj. Każdy głos jest cenny. Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 2 Października 2009 Udostępnij Napisano 2 Października 2009 o Twój cenny głos oficjalnie zabiegam.Ja też mogę na Ciebie zagłosować Ale co ja z tego będę miał Link to post Share on other sites
dawid_dj 0 Napisano 2 Października 2009 Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Ja też mogę na Ciebie zagłosować Ale co ja z tego będę miał To samo co oddając głos na innych użytkowników. Satysfakcję, że nie zmarnowałeś swojego głosu i wybrałeś najlepszą kandydaturą w tej edycji Pewnie nasze drogi się skrzyżują i otrzymasz ode mnie bezinteresowną pomoc, albo wspólnie pomożemy rozwiązać komuś problem. Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 2 Października 2009 Udostępnij Napisano 2 Października 2009 To samo co oddając głos na innych użytkowników. Satysfakcję, że nie zmarnowałeś swojego głosu i wybrałeś najlepszą kandydaturą w tej edycji Pewnie nasze drogi się skrzyżują i otrzymasz ode mnie bezinteresowną pomoc, albo wspólnie pomożemy rozwiązać komuś problem. Eee...tam, satysfakcja mnie nie obchodzi Myślałem, że odpalisz coś ze starego sprzętu, choćby kostke RAMu (przyda sie do starego kompa )... Link to post Share on other sites
torture 107 Napisano 2 Października 2009 Udostępnij Napisano 2 Października 2009 @mICh@eL: Zawsze się targujesz o swój głos Nie dajcie się w to wciągnąć. Ja mogę bardzo łatwo załatwić ten jeden głos, bo mój kuzyn ma konto na banchmarku od dawna Więc może dać głos za darmo. Nie trzeba będzie płacić starymi częściami Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 2 Października 2009 Udostępnij Napisano 2 Października 2009 A GRUPE chyba umarło śmiercią naturalną ... kto reanimuje GRUPE? Czekam na oddanie swojego głosu właśnie ze względu na GRUPE. Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 2 Października 2009 Udostępnij Napisano 2 Października 2009 @mICh@eL: Zawsze się targujesz o swój głos Wiesz, prezentacja to nie wszystko, a 6 postów to za mało, żeby nie zagłosować na Ciebie a na niego A GRUPE chyba umarło śmiercią naturalną ... kto reanimuje GRUPE? Czekam na oddanie swojego głosu właśnie ze względu na GRUPE. Pozwól że zacytuje gościa z superstatusem Zaczynacie kopać pod sobą dołki, po co te pytania na benchmark...Może warto, żebyś zawitał na tamto forum (grupeben.ugu.pl) i tam coś napisał Co do kandydata, to dwa razy nie przepchnęliśmy torture, więc może teraz się uda :> Link to post Share on other sites
hl1030 0 Napisano 2 Października 2009 Udostępnij Napisano 2 Października 2009 no ja też jestem zainteresowany czy grupe jeszcze istnieje bo chciałem się przyłączyć aby oddawać głosy tylko na zasłużonych.... Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 2 Października 2009 Udostępnij Napisano 2 Października 2009 no ja też jestem zainteresowany czy grupe jeszcze istnieje bo chciałem się przyłączyć aby oddawać głosy tylko na zasłużonych....Zawsze możesz oddać głos na tego co my, jednak będąc w G.R.U.P.E. masz także możliwość wpłynięcia na naszego (jak to powiedział TS) "protegowanego" Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 2 Października 2009 Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Może warto, żebyś zawitał na tamto forum (grupeben.ugu.pl) i tam coś napisał Zawitałem, napisałem i nic. Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 2 Października 2009 Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Zawitałem, napisałem i nic.Jakoś Cię nie widzę wśród listy użytkowników http://grupeben.ugu.pl/index.php?action=mlist Link to post Share on other sites
hl1030 0 Napisano 2 Października 2009 Udostępnij Napisano 2 Października 2009 no ja też jestem zainteresowany czy grupe jeszcze istnieje bo chciałem się przyłączyć aby oddawać głosy tylko na zasłużonych....Zawsze możesz oddać głos na tego co my, jednak będąc w G.R.U.P.E. masz także możliwość wpłynięcia na naszego (jak to powiedział TS) "protegowanego" ja wiem ale też dobrze wiem że protegowany nie jest wybrany o tak widzi misie tylko zasłużona osoba jest to, a że ktoś coś pisz o grupie trzymającej władze to po prostu zazdrość nic po za tym.... Link to post Share on other sites
studencikus 0 Napisano 2 Października 2009 Udostępnij Napisano 2 Października 2009 brechtam.. znowu temat USB i znowu zasmiecanie z grupe.. i jakos mnie nie dziwi ze "koledzy" zieloni nie kasuja postow Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 2 Października 2009 Udostępnij Napisano 2 Października 2009 i jakos mnie nie dziwi ze "koledzy" zieloni nie kasuja postowA co, mają kasować swoje posty Link to post Share on other sites
Recommended Posts