GrYfU 0 Napisano 23 Marca 2012 Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 (edytowane) Witam, mam na sprzedaż używaną obudowę MidiTower Enlight PA4107 ATX. Obudowa jak na swój wiek jest bardzo pojemna, bez problemu zamyka się z chłodzeniem thermalright ultra 120, mieści gtx460 z dyskiem na tej samej wysokości i jeszcze jest luz. Dorzucam do obudowy wentyl 80mm na przedzie chłodzący dyski i jednocześnie wdmuchujący zimne powietrze do obudowy. Jest to bezgłośny Xilence zasilany z molexa lub 3pina (był przedłużany kabelek bo mi nie starczał do złącza, jest oryginalne pudełko). Komputer był zakupiony w 2006 roku więc obudowa ma kilka mankamentów - z 2 maskownic na napęd jedna ma ułamany przycisk do otwierania, zawsze można włożyć napęd do 2 szuflady lub używać polecenia wysuń, ale wspominam, żeby nie było niejasności, dodatkowo obudowa często leżała na prawym boku, więc tamta ścianka jest trochę porysowana, jak i spód ;P ale reszta scianek ma się bardzo dobrze. Do lewej ścianki można doczepić kołnierz wspomagający chłodzenie cpu przy niskich lub po prostu boxowych chłodzeniach. Trzyma się bardzo dobrze mimo ułamanego jednego plastiku. Nie widać tego na zdjęciu, ale dookoła przycisku włączenia podczas pracy jest ładne niebieskie światło. Jako gratis dorzucam Windowsa XP Media Center Edition, do którego naklejka z kluczem jest na obudowie. Jest płyta, przewodnik instalacji itp. Dorzucę też niedziałającą płytę główną ASUS P5VD2-MX, bo to jest chyba jeszcze potrzebne do systemu. Obudowa jest w ciągłym użyciu, więc nie zrobię fotki z wnętrza, jeżeli ktoś będzie chętny, planuję zakup obudowy z miejscen na kable pod płytą. Możliwe jest oczywiście allegro, odbiór osobisty, jeżeli ktoś jest z okolic Łodzi. Jeśli będą pytania - śmiało pytać, proponować. Jeszcze poszukam, bo może znajdzie się oryginalne pudełko Cena jaka mnie interesuje to 200zł FOTKI 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Edytowane 23 Marca 2012 przez GrYfU Link to post Share on other sites
Cacek93 2397 Napisano 23 Marca 2012 Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Obudowę może ktoś za 30zł kupi, spróbuj oddzielnie ten klucz sprzedać, linki do zdjęć też nie działają, na wszystkich otwiera się jedna fotka. Link to post Share on other sites
GrYfU 0 Napisano 23 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 fotki poprawione. Wątpie, żeby można było sprzedawać OEMowe klucze ;/ Link to post Share on other sites
Mawi997 7 Napisano 23 Marca 2012 Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Cena jaka mnie interesuje to 200zł50 zł to cena MAKSYMALNA za taka obudowę... 1 Link to post Share on other sites
Dariushini0 60 Napisano 23 Marca 2012 Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 50 zł to cena MAKSYMALNA za taka obudowę...z win xp chce sprzedac za 200... Link to post Share on other sites
Recommended Posts