Skocz do zawartości

Recommended Posts

zmieni dotychczasowa rozgrywke i to na bank....napewno na lepsze a czy bedzie szałem i hitem jak w d2 dodatek czas pokaze ale widac ze bedzie na +.  Nowe itemy, kamienie, zadania , crafty itp.....d3 nigdy nie bedzie d2 wiec gadanie ze nie ma tego co jest w d2 jest dla mnie glupota...jak sie nei podoba to nie graj a nie gadajcie co Wam ślina na jezyk przyniesie......ehhhh

@up

a i b.

c  za ładne jak dla niego :D

biafra zapros mnie na gre jak cos mozna pograc z ludzmi z bencha :D

moj bt:  Bubu#2370

zapraszam :D w opisie wpiszcie ze jestescie z bencha :D

Edytowane przez maro0724

Loot 2.0, Loot Runs czy Mistyczka  :) ale to nie koniec będzie duuużo więcej! Ta gra w końcu zaczyna wyglądać tak jak powinna !  

Film poniżej powinien obejrzeć każdy gracz ! 

- nowa postać - Krzyżowiec (1:01)
- globalne paragony (2:46)
- nowy V akt (4:07)
- Loot 2.0 (5:04)
- nowy maksymalny poziom doświadczenia (6:24)
- Loot Runs (6:53)
- nowy rzemieślnik (8:08)
- nowe wyposażenie (9:02)
- Malthael (10:03)
- nowi przeciwnicy (11:!6)
- Nephalem Trials (11:45)
- PvP (12:25)
- D3X vs D3C (13:01)
- pozostałe informacje (13:36)

Edytowane przez manfi

Loot 2.0, Loot Runs czy Mistyczka  :) ale to nie koniec będzie duuużo więcej! Ta gra w końcu zaczyna wyglądać tak jak powinna !  

Film poniżej powinien obejrzeć każdy gracz ! 

- nowa postać - Krzyżowiec (1:01)

- globalne paragony (2:46)

- nowy V akt (4:07)

- Loot 2.0 (5:04)

- nowy maksymalny poziom doświadczenia (6:24)

- Loot Runs (6:53)

- nowy rzemieślnik (8:08)

- nowe wyposażenie (9:02)

- Malthael (10:03)

- nowi przeciwnicy (11:!6)

- Nephalem Trials (11:45)

- PvP (12:25)

- D3X vs D3C (13:01)

- pozostałe informacje (13:36)

Nie ma to jak zobaczyć video kolegi z klanu :D

Mam problem, podczas gry czasem na ułamek sekundy obraz się zacina (coś jak spadek klatek). Nie wiem czy przez wolny dysk ( WD Green) wygląda to jakby tekstury się wczytywały.

Nie dzieje się tak zawsze, nie koniecznie podczas większej bitwy. 

Mam najnowsze sterowniki do karty 7850 (nie sadze ze to karta jako ze ilość klatek jest stała i wysoka)

Diablo jest bardzo wrażliwe na rodzaj dysku ... np na dyskach HDD bardzo często po uruchomieniu gry przez minute czy 2 obraz zarywa ... nic takiego nie ma miejsca natomiast na dyskach SSD ... może tu tkwi problem.

A  propos ... jak ktoś gra w Diablo na PS3 to chętnie pogram, PSN ID: Cepheus119 :)))

• 2 tygodnie później...

Pewnie już wszyscy i ich babcia wiedzą ale i tak tu wkleję dla potomności. Blizzard wyłączy AH (oba, zwykły jak i za prawdziwe pieniądze) 18 Marca 2014:

http://diablo.incgamers.com/blog/comments/diablo-3-auction-house-closing

Zakładam, że jest to data albo wyjścia dodatku, albo mega łatki która ma dodać większość zmian do gry (w szczególności jeżeli chodzi o loot), i która ma wyjść przed Reaper of Souls.

Edytowane przez Numik

Hę? Miałem ją przez jakiś czas nawet na greenie (a to najwolniejszy dysk świata) i takich przypadłości nie uświadczyłem...  

Tu masz popularny build na fire-wiz

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/7923993058

Ja miałem problem z dyskiem, kuzyn miał .. i dziesiątki albo setki ludzi z forum blizzardowego. Może naprawili to w jakimś patchu albo może problem pojawiał się przy specyficznych ustawieniach gry ... w każdym razie gra doczytywała coś tam z dysku i dyski HDD były do tego za wolne a na SSD problem znikał. To był pierwszy przypadek dla mnie gry, która w wymaganiach miała SSD :>

PS Dzięki za builda .. mój był jakiś taki .. niewygodny.

Edytowane przez Cepheus119