Skocz do zawartości

Telefony, PSP, Aparat Cyfrowy

Recommended Posts

SPRZEDAM!

-telefon Samsung E2230, Pełen opis techniczny: http://telepolis.pl/telefony.php?id=1846

telefonik bardzo fajny, nowy, w folii, z angielskim językiem, lecz jest możliwość dogrania polskiego menu w komisie, sądzę, że więcej niż 15-20 zł nie będzie to kosztowało. gniazdo słuchawkowe: popularne 3.5mm, współpraca z kartami micro SDHC o dużej pojemności i długi czas czuwania baterii (3 tygodnie!) czynią z niego idealny telefon dla ludzi, którzy nie potrzebują kosmicznych technologii, a od telefonu oczekują długiego czasu pracy i niezawodności. Telefon nie ma wbitego IMEI'a, jest w pełni legalny, jest to nadprodukcja z fabryki samsunga. CENA: 100zł shipped ( DO NEGOCJACJI! )

-telefon Samsung S7550 Blue Earth, Pełen opis techniczny: http://www.mgsm.pl/pl/katalog/samsung/gts7550blueearth/Samsung_GTS7550_Blue_Earth.html

Absolutnie niedostępny w Polsce, bardzo ładny, praktyczny, prosty w obsłudze dotykowiec. Posiada WIFI. Telefon również przywieziony ze Szwecji, jako nadprodukcja z fabryki, w stanie BARDZO DOBRYM, używany raptem dwa tygodnie, posiada oczywiście małe, aczkolwiek normalne ślady użytkowania, jedyne, co jest nie tak, czego nie chcę ukrywać, to CZASAMI zacinający się soft, podejrzewam, że to jakaś wersja beta, którą da się samemu przez kabel, lub w serwisie zmienić, ale sam się tego nie będę podejmował (nie wpływa to oczywiście na użytkowanie telefonu, który tak jak wspomniałem TYLKO CZASAMi ma tendencję do lekkiej przycinki, czy niedokładnego zinterpretowania dotyku), kupiłem nową baterię (zamiennik), włożona do telefonu, nieformatowana.

CENA: 150zł shipped (DO NEGOCJACJI)

- Konsolę Sony PSP 2004, konsolę dostałem podczas pobytu w Szwecji w rozliczenie, nie mam pojęcia co w konsoli i czy w ogóle cokolwiek jest nie tak, ponieważ nie mam do konsoli ładowarki. W zestawie konsola z baterią, postaram się na dniach sprawdzić jej stan, ponieważ jest możliwość, że działa i jest w pełni sprawna. Cena: 120 zł shipped ( DO NEGOCJACJI)

-Aparat cyfrowy Sony DSC - W390 http://www.optyczne.pl/1071-Sony_DSC-W390_-specyfikacja_aparatu.html Aparat sprzedaję jako USZKODZONY, nie chcąc niczego ukrywać i być fair z kupującym: po włożeniu baterii ( KTóREJ NIE MA W ZESTAWIE, KOSZT ~50 zł) aparat normalnie się włącza, wyświetlacz oczywiście działa bez zarzutu, lecz osłona obiektywu nie otwiera się, sam nie próbowałem tego zreperować, ale z tego co mi wiadomo, wystarczy naprawić/wymienić zębatkę, lub mały silniczek, dla foto-magika powinno to nie stanowić żadnego problemu. Aparat na prawdę świetny, 14.1 megapiksela, super zdjęcia! Cena: 120 zł shipped (DO NEGOCJACJI!)

-Słuchawka bluetooth Samsung WEP250, bez ładowarki, idealny stan, praktycznie nieużywana! Cena: 50 zł shipped (DO NEGOCJACJI!)

Wszelkie pytania, propozycje, prośby o zdjęcia WYSYŁAĆ NA PW, LUB W TEMACIE! pozdrawiam :)

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...