maniuox 27 Napisano 26 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 jak w temacie przed chwilą zrobiłem format wszystko wgrane na czysty system z Steam żaden problem zrobiłem kopie zapasową gier i instaluje max 10-20min ale nie mam pojecia jak zrobic backup BF3/BC2 skopiowałem głowne foldery z gry razem jakies ~25gb i co teraz? po zainstalowaniu orgina po prostu kopiuj wklej czy trzeba cos innego zrobic prosiłbym o instrukcje jak prawidłowo to zrobic bo nie widzi mi sie sciaganie 8gb bad company i 15gb bf3 Link to post Share on other sites
Furiax 77 Napisano 26 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 (edytowane) .... wiesz co to jest jak przechowywanie w chmurze? origin to udostępnia ale skoro już po herbacie to spróbuj wkleić i odpal Edytowane 26 Lutego 2012 przez Furiax Link to post Share on other sites
Elektron205 0 Napisano 4 Marca 2012 Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Już chyba pozamiatane bo jeżeli te foldery które skopiowałeś to są pliki, które są instalowane podczas instalacji gry to nawet jak to skopiujesz tam gdzie powinno być i odpalisz to w rejestrze nie będzie odpowiednich wpisów. Link to post Share on other sites
serafin1 125 Napisano 4 Marca 2012 Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 (edytowane) .... wiesz co to jest jak przechowywanie w chmurze? origin to udostępnia ale skoro już po herbacie to spróbuj wkleić i odpal o co tu chodzi ? i skąd to pobrać ;/ ? Dzięki za wyjaśnienie ale ponoć Instalka z plyty + kopiowanie folderu dziala. Na jednym forum gośc się wypowiadał "Po reinstalacji systemu wrzuciłem katalog gry do katalogu, gdzie origin instaluje gry, i po kliknięciu w origin na BF3 pasek postępu odpowiedzialny za informacje o ściąganiu przeleciał momentalnie do 100%." Edytowane 4 Marca 2012 przez serafin1 Link to post Share on other sites
Furiax 77 Napisano 4 Marca 2012 Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 (edytowane) np tu ja to już mam włączone http://img341.imageshack.us/img341/885/beztytuunqx.png Edytowane 4 Marca 2012 przez Furiax Link to post Share on other sites
stalkerpl 129 Napisano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 .... wiesz co to jest jak przechowywanie w chmurze? origin to udostępnia ale skoro już po herbacie to spróbuj wkleić i odpal w chmurz to przechowuje sie zapisy gry a on chce poprostu zrobic kopie zapsową by znowu nie sciagac gry przez neta Link to post Share on other sites
rolandwally83 347 Napisano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 przenieś grę do folderu lub zmień sciezkę instalacji gry w orgin kiedy to zrobisz daj instalację gra się trochę pomęczy z plikami i zadziała Link to post Share on other sites
drVanSteiner 12591 Napisano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Zakładka Origin->Ustawienia aplikacji->Zaawansowane i tam zmień foldery na takie jakie potrzebujesz. Link to post Share on other sites
shadloger 83 Napisano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Instalujesz grę, podstawkę samą, najlepiej z płyty jak masz. Włącza sie origin i chce sciagnac patche i dodatki - anulujesz, wyłączasz go i kopiujesz tamte pliki do folderu update gdzie zainstalowałeś BF3 i włączasz origina, Bedzie pobierał jeszcze jakieś 1.6 Gb i możesz grac. A to jak coś to chyba niezły odkop nie? Link to post Share on other sites
Recommended Posts