Skocz do zawartości

buttlefield 3 backup po formacie

Recommended Posts

jak w temacie przed chwilą zrobiłem format wszystko wgrane na czysty system z Steam żaden problem zrobiłem kopie zapasową gier i instaluje max 10-20min ale nie mam pojecia jak zrobic backup BF3/BC2

skopiowałem głowne foldery z gry razem jakies ~25gb i co teraz?

po zainstalowaniu orgina po prostu kopiuj wklej czy trzeba cos innego zrobic prosiłbym o instrukcje jak prawidłowo to zrobic bo nie widzi mi sie sciaganie 8gb bad company i 15gb bf3

.... wiesz co to jest jak przechowywanie w chmurze? origin to udostępnia ale skoro już po herbacie to spróbuj wkleić i odpal

o co tu chodzi ? i skąd to pobrać ;/ ? Dzięki za wyjaśnienie

ale ponoć Instalka z plyty + kopiowanie folderu dziala.

Na jednym forum gośc się wypowiadał "Po reinstalacji systemu wrzuciłem katalog gry do katalogu, gdzie origin instaluje gry, i po kliknięciu w origin na BF3 pasek postępu odpowiedzialny za informacje o ściąganiu przeleciał momentalnie do 100%."

Edytowane przez serafin1
  • 1 rok później...

Instalujesz grę, podstawkę samą, najlepiej z płyty jak masz. Włącza sie origin i chce sciagnac patche i dodatki - anulujesz, wyłączasz go i kopiujesz tamte pliki do folderu update gdzie zainstalowałeś BF3 i włączasz origina, Bedzie pobierał jeszcze jakieś 1.6 Gb i możesz grac.

A to jak coś to chyba niezły odkop nie?

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...