lukyeti 2221 Napisano 18 Września 2009 Udostępnij Napisano 18 Września 2009 no podaj chociaż jeden tytuł? słucham na razie to jest lepszy dostępny sprzęt niz gry które by potrzebowały aż TYLE ! Link to post Share on other sites
lopez2 36 Napisano 18 Września 2009 Udostępnij Napisano 18 Września 2009 nie mowie ze mam podac tytul tylko mowie zeby nie twierdzic ze skoro masz mala rozdzielczosc to niepotrzeba tyle pamieci - to stwierdzenie samo w sobie jest bladne i donikad nieprowadzace Link to post Share on other sites
Feomathar 3 Napisano 18 Września 2009 Udostępnij Napisano 18 Września 2009 a byłbyś zainteresowany sli/crossfire w przyszłości? Jeśli nie, to nie ma problemu, dobrą płytę znajdziesz za około 250-300 zł. Osobiście proponuję: http://www.komputronik.pl/index.php/pro ... Q_SE2.html - świetny chipset jak na tą cenę, wadą jest kiepskie umiejscowienie wtyczki 24-pin, ale sam musisz zdecydować, czy by Ci to przeszkadzało 300 zł http://www.komputronik.pl/index.php/pro ... L_PRO.html - słabszy chipset, ale wyrwiesz taniej ~280 zł ten sam problem z wtyczką żeby nie było tak "asusowo" na koniec coś od MSI http://www.krsystem.pl/msi_p43_neof_int ... -3343.html - duużo tańsza, a nie gorsza 240 zł a tak na marginesie - jaki dokładnie model masz teraz? Lopez -> zgadzam się, ale to Sledz musi zdecydowac, czy za 2-3 klatki więcej (w 1280x960) warto dopłacać kilkadziesiąt złotych. I musi stwierdzić, na jak długo taka karta ma wystarczyć. Dobrym przykładem jest jeszcze GTA IV - tam pamięc ma ogromne znaczenie. Sledz poczytaj testy i decyduj, a tak wogóle lepiej odłóż kupno grafiki Link to post Share on other sites
poolka 0 Napisano 18 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 18 Września 2009 w gta 4 na moim sprzecie gram na all high (gdzieniegdzie v.high) i rozdzialka 1280x960 i dopiero w maksymalnej rozpierduszce mi sie tnie.Widze że mi tu tylko Feomathar pomoże a więc obczaje te twoje plytki co wrzuciles,dzieki.moja obecna to MSI 945GCM7-F EDIT:Właśnie o tym pierwszym asusie mowilem że chcę go wziąść. Link to post Share on other sites
lopez2 36 Napisano 18 Września 2009 Udostępnij Napisano 18 Września 2009 a czy ja proponuje kupno grafiki 1gb - proponuje bys nie pisal ze jeden gigabajt sie nie przyda w niskiej rozdzielczosci tak sledziu tak - odloz kupno grafiki , zloz kompa na " i7 " zostaw sobie swoja smiciowa karte napewno lepiej pograsz dla niekumatych to on ma karte slabsza niz 8600gt (4670 tyle ze ddr2) a proca ktory juz teraz da rade 4850/9800 Link to post Share on other sites
poolka 0 Napisano 18 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 18 Września 2009 teraz lopez pojechałeś...ja ją zmieniłem z gf8600 gt na 4650 bo dostałem ją od wujka.przykład-8600gt w cod 5 lub 4-rozdzialka 1024-768 reszta na full i gra sie tnie teraz rozdzialka 1280x960 i wszystko smiga.wiec lepiej juz mi niedoradzaj bo i tak niebęde czytał tego co napiszesz Link to post Share on other sites
lopez2 36 Napisano 18 Września 2009 Udostępnij Napisano 18 Września 2009 albo jestes pie.. albo masz karte ddr3 a jak twierdziles dotychczas to mowione bylo ze wer. ddr2 a jesli masz ddr2 to jedyna poprawa wynika ze zwiekszenia pamieci na karcie bo ta karta w testach przegrywa ze wszystkim co istnieje na rynku tu pierwszy z brzegu bo nawet mi sie niechce szuklac dalej - dla mnie to oczywiste ze to smiec na 1950XT lepiej sie gra http://www.benchmark.pl/testy_i_recenzj ... /2557.html Link to post Share on other sites
lopez2 36 Napisano 18 Września 2009 Udostępnij Napisano 18 Września 2009 no to dlatego go wyprzedziles dziecko i nawet nie wiesz dlaczego- to ty go**o wiesz i jeszcze pierdoly sadzisz 8600na ddr2 przreciez to smiec nad smieci=- ja mowilem ze przegrywa z normalnym 8600 ddr3 a nie z jakimis kartami ze smietnika albo z oszoloma kupionymi Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 18 Września 2009 Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Sledz5 trochę kultury by się przydało bo nie widzę powodu wyzywania kogoś kto piszę Ci fakty. Jeszcze jeden taki post i będzie ostrzeżenie. Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 18 Września 2009 Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Pisał Ci co wymienić żeby poprawić wydajność a Ty go obrażasz. lopez2 skoro Sledz5 nie chce Twojej pomocy to omijaj temat i kłótni. Link to post Share on other sites
poolka 0 Napisano 18 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 18 Września 2009 ja niechce kłótni i wogóle temat do zamknięcia bo już wiem wszystko co chciałem wiedzieć. Link to post Share on other sites
lopez2 36 Napisano 18 Września 2009 Udostępnij Napisano 18 Września 2009 nie wyklocam sie tylko staram sie Ci wytlumaczyc czego Ci brakuje - to ze to forum poza kilkoma kompetentnymi osobami nie ma wiele do przekazania to juz inna sprawa to brak kompetencji sie wykloca ze mna a nie ja z nim i nie siedze tu dlatego zeby sie poklucic tylko zeby podniesc ogiolny pozim rozumiena dzialania komputera bo malo kogo tu obchodzi czy ktos kupi dobrze czy zle a ze czesto zagladalem na benchmark to i pewnego razu na forum zajrzalem a to co tu suie opowiadalo przekracza bajki babci Jadzi na dobranoc a forum czasem wrecz schodzi "na psy" trzeba walczyc by podnosc poziom bo inaczej nikt tu niedlugo nie zajrzy po porade Link to post Share on other sites
poolka 0 Napisano 18 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 18 Września 2009 dobra zgoda bo niema co sie o takie błachostki kłócić Link to post Share on other sites
lopez2 36 Napisano 18 Września 2009 Udostępnij Napisano 18 Września 2009 dopuki nie bedzie fachowa wiedza rozpowszechniana - to pozim dyskusji nie ma znaczenia. grunt to przestac rozprzestrzeniac złe opinie a poziom sam sie wyrobi absolutnie nie twierdze ze jestem nieomylny - jesli ktos odniosl takie wrazenie to przepraszam Link to post Share on other sites
poolka 0 Napisano 18 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 18 Września 2009 ok skończmy te kłótnie i zajmijmy się czyms innym. Link to post Share on other sites
Recommended Posts