Dragoslaw25 113 Napisano 21 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 O lol jakie dziwne testy... ja grając z frapsem rzadko kiedy widziałem 40 fps z AA x8 a tam jest x4 . Zresztą w grze mam wszystko na ultra max 1080p. Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18788 Napisano 21 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 klimat jest rewelacyjny a sama fabula i sposob jej prowadzenia doskonaly W tym "wynalazku" też "Dear Esther" Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 22 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Epizod 6. zaliczony, teraz DLC. Faktycznie mniej więcej od połowy się trochę rozkręca, ale wielkiego szału nie ma. Fabuła na wysokim poziomie, ale gra sama w sobie wyjątkowo monotonna. Wąski wachlarz przeciwników jak i sprzętu do ich eksterminacji. Do tego zbytnio nie wymaga myślenia, co można czasami uznać za zaletę, ale wydaje mi się, że kilka zadań bardziej ambitnych, niż włączenie generatora poprzez kilknięcie w odpowiednim momencie, mogłoby odrobinę wzbogacić rozgrywkę. Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18788 Napisano 22 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Fabuła na wysokim poziomie, ale gra sama w sobie wyjątkowo monotonna. Wąski wachlarz przeciwników jak i sprzętu do ich eksterminacji. Do tego zbytnio nie wymaga myślenia, co można czasami uznać za zaletę, ale wydaje mi się, że kilka zadań bardziej ambitnych, niż włączenie generatora poprzez kilknięcie w odpowiednim momencie, mogłoby odrobinę wzbogacić rozgrywkę. Dobrze pisze Popieram Cytuj Link to post Share on other sites
Dragoslaw25 113 Napisano 23 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Dodatki nie są zbyt długie. DLC Sygnał nie podobało mi się tak, bo od uja strzelania tam jest, ale Pisarz to inna bajka, jest takie mroczne i lepsze ogólnie. Cytuj Link to post Share on other sites
currahee 292 Napisano 23 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Na dodatki liczę a dokładnie Pisarz bo na Xboxie zrobiłem tylko Sygnał, który bardzo mi się nie podobał dlatego odpuściłem sobie płacenie za kolejny. Co do wydajności to ten wykres jakiś dziwny, u siebie przy tylko GTX460 mam z reguły 30-40+fps (ustawienie High 1920x1080 AAx4, ect.) Cytuj Link to post Share on other sites
dxh11 18 Napisano 26 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Ja mam patcha ale gra jest nudna monotonna nie warto chociaż ja cisnę dalej Cytuj Link to post Share on other sites
majestic 9 Napisano 27 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 (edytowane) Mi sie bardzo spodobała, właśnie ze względu na fabułę ;D b większość aktualnych gier strasznie mnie nudzi - szczególnie smoki i headshoty w MP. Aktualnie jestem w 5 piątym rozdziale, wszystko już chyba zostało powiedziane na temat tej gry. Czasami spadek FPS przy flarze jak jest duża zadyma (np. farma Andersonów ) a tak to lata również na high i full hd w okolicach 30-45 klatek i w sumie w zupełności wystarcza taki framerate Jestem mile zaskoczony, teraz czas czekać na Max Payne 3 a w międzyczasie sprawdzić jak sobie radzi syndicate Edytowane 27 Lutego 2012 przez majestic Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18788 Napisano 27 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 sprawdzić jak sobie radzi syndicate Syndicate to lipa jakich wiele na rynku gier,strasznie mnie rozczarowała ta gra Ja czekam na risen 2 no ale to w kwietniu,dopiero. I oby chłopaki z Piranha Bytes się postarali Serię gothic robili fajnie do czasu jak JoWooD postanowiło oddać produkcję Spellbound Studios a oni już wiedzieli jak spie***lić tę grę got4 arcania to była porażka . Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 27 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 GTFO Syndycate to kawał solidnego shootera Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18788 Napisano 27 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Syndycate to kawał solidnego shootera Kawał to na pewno zrobili fanom pierwowzoru 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 27 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Aaaa Ty jesteś z "tych". Na gamespocie się właśnie naśmiewali z "was". Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18788 Napisano 27 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Z których ? Z każdego gracza można się po npierd**ać Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 27 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 NO z tych wielce nie zadowolonych że nowy syndyk nie jest jak ten stary i to im wam przeszkadza w dostrzeżeniu tego, że nowy inny nie znaczy nowy zły. Grałeś chociaż ? Ja jestem pod koniec i świetnie się bawie. Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18788 Napisano 27 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Grałem jakieś 1,5 godziny ale nie mogę się do tego przekonać. Gdybym nie grał nie wypowiadał bym się na temat gry. Może jak będę miał wenę to ją skończę i wtedy ocenię całość . Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 27 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Też mnie jakoś Syndicate nie przekonuje, ale ze względu na sentyment do oryginału pomęczę jeszcze trochę. Po ponad dwóch godzinach jestem jednak strasznie rozczarowany. Nie oczekiwałem czegoś w rodzaju remake'u, ale poza tytułem nie zauważyłem żadnej wspólnej cechy z Dziełem Bullfrog'a. Zwykły shooter z niezbyt porywającą grafiką. Gdyby nazwać to jakoś inaczej, to mało kto by w ogóle zwrócił uwagę. Popłuczyny po Human Revolution, który czerpiąc garściami z oryginału przykuł mnie do monitora na kilka ładnych nocy. Cytuj Link to post Share on other sites
dxh11 18 Napisano 27 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Właśnie o co chodzi z tym Human Revolution, dużo osób zachwala tą grę ale ja pograłem trochę, doszedłem do innego "miasta" i grać dalej nie mogę bo gra do bólu nudna, szczególnie rozczarowała mnie tak mała ilość amunicji, dlatego około 70% przeciwników zabiłem wręcz (chyba jedyny + tej gry jak dla mnie fajne fataly).Broń noszę tylko dla "wyglądu" w ekwipunku. Rozgrywka, fabuła nie zachwyca mnie ani trochę i już nigdy nie wrócę do tej gry. Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 27 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Każdy lubi co innego. Pierwszego Deus Ex'a przeszedłem kilka razy, dwójka była żenująca. HR mnie wciągnął od samego początku, jedyne rozczarowanie to moim zdaniem zakończenie, a w zasadzie zakończenia. Co do amunicji, to raczej nie narzekałem na deficyt. Po zwiększeniu "plecaka" mieści się więcej broni, więc nie ma możliwości, żeby do żadnej pukawki nie znaleźć amunicji. Wracając zaś do tematu głównego, to właśnie skończyłem The Signal i był wyjątkowo kijowy. Cytuj Link to post Share on other sites
dxh11 18 Napisano 27 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Ja nie mówię że nie mieści się amunicja ale jak przy każdym gościu znajduję 5 /3 naboje do pistoletu to jest to trochę dziwne i samo kupowanie amunicji- masz kuszę a u handlarza nie ma do niej ammo - WTF ? Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 27 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Z kuszy akurat nie korzystałem, ale strzałek do niej to zawsze multum się walało. U różnych handlarzy były rożne gadżety. Mój faworyt to naprowadzanie pocisków a'la smartgun z avp. Moim zdaniem HR zasługuje na drugą szansę. Sam kiedyś (nie wiem jak mi się to udało) zraziłem się do Dragon Age: Origins i wywaliłem na zbity pysk z dysku. Kilka miesięcy później miałem kilka nocy zarwanych pod rząd. Cytuj Link to post Share on other sites
dxh11 18 Napisano 27 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Nie wiem, nie wiem może kiedyś jeszcze wrócę na razię zaczynam Mortal Kombat na X360 (jutro powinna być), zobaczymy jak to bd. Cytuj Link to post Share on other sites
Elektron205 0 Napisano 3 Marca 2012 Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Co wy chcecie od Human Revolution? Gra jest przeznaczona dla ludzi którzy nie lubią siać rozpierdolu w każdym momencie jaki się nadaży. Tą grę wręcz trzeba przejść "na cichacza" tak żeby wróg ginął, a nie wiedział dlaczego . Zawsze lubiałem tą presję jak spieszyłem się, żeby schować zwłoki do jakiegoś pokoju, żeby reszta wartowników się nie kapnęła . A co do Alan Wake to w niektórych momentach troche straszno ta gra. Trochę odczuwałem dyskonfort przez tą kamerę, która jest trochę z boku. Ale ogółem polecam. Fabuła przewyborna, grafika wręcz piękna (a premiera na xboxa była w 2010r). Polecam. Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 4 Marca 2012 Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Także polecam, dopiero drugi odcinek ale jest świetna Gram na padzie od X360 i jakoś nie odczuwam dyskomfortu przez kamerę, tylko czasami trzeba przerzucić ją na drugą stronę Cytuj Link to post Share on other sites
johnsheppard 11 Napisano 19 Maja 2012 Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Hej i co myślicie o grze Alan Wake ? grał ktoś z was ? osobiście mnie się bardzo podobał wciągający klimat, taki lekki horror no i na PC grafika też niczego sobie grę przeszedłem w 10 h Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 19 Maja 2012 Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Był dość obszerny wątek świeżo po premierze na PC. Nie widzę sensu w ponownym pisaniu tego samego. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts