Skocz do zawartości

Recommended Posts

Siemka , kupilem wlasnie org. CoD4 , no i gram w multi a tam ciagle mnie kickaja z serwow , mowia jakies last stand itp , i ogolnie ktos tam mi gada o perkach (wtf??) jakies promody itp . Z racji ze calkiem niezle mi idzie , chce w to grac dlugo , no ale jak , skoro ciagle kicki ida?? co zrobic ?? przetlumaczie mi to na polski plz .

Prosze o szybkie odpowiedzi ;) z gory thx .

Otoz Last stand - Meczennik (Zostawianie po smiercie granata :P ) - uzwazane za niedozwolone na wielu serwer'ach :P

Kickowac moga takze za Tube (Granatnik) - uwazane za noobskie (niestety no ale wiesz raz z granatnika zabilem 10 :rotfl: na raz no i nara kick :D )

Jezeli pomoglem kliknij pomogl ;)

Pozdrawiam i duzo fragow zycze ;D

jak juz to nie Last Stand a Martyrdom pozostawia granat!!! Last stand daje Ci szanse zalatwienie kogos konajac, lezysz z pistoletem jeszcze chwile po fragu na Tobie.

na wielu serwerach masz server info i radze czytac! zabronione sa tez miny, granatniki i wyrzutnie "panzerfausty".

pozdrawiam

• 1 miesiąc temu...

Chyba lepiej poczekać na MW2 i wtedy założyć ;) ja niestety grałem tylko offline bo grę "kupiłem" w sklepie T... ale MW2 być może zakupię i będę mógł pograć z wami po sieci :)

Troche niezczaiłem tego newsa.. NIe będzie można w MW2 postawić swojego serwera?? Bo jeśli można by było to pewnie redakcja by coś mogła wykombinować jak z serwerem pod pierwszą część :P

a tak zem sie napalil na coda6 :D , coz , racja , a kiedy premiera BC?

chyba w 2010 jakos na poczatku i zapowiedzieli, ze beda serwery dedykowane. ponoc ma byc tez MOH w wersji modern ale nie wiadomo czy wyjdzie na PC. Battlefield: Bad Company 2 jest ladne ale nie lubie pojazdow w tego typu gierkach dlatego tak czekalem na MW2... niestety, anulowalem zamowienie - brak dedykowanych serwerow.

CoD:MW2 już dawno zamówiony a co do całej zadymy z serwerami pożyjemy zobaczymy choć sam fakt że steam do tej pory kojarzył mi się z pixelowym CS's dla dzieciaków z Gimnazjum wrzeszczących do mikrofonów...ciężko będzie no ale martwi mnie jedno żeby DLC nie wymyślili płatnego dla PCtów. Nie kumam czemu ludzie odwołują zamówienie ( w ogóle to tak można ??? :) hehe ) jeżeli jest się prawdziwym fanem Call of Duty to można przymknąć oko na nie które minusy to jak z dziewczyna nie można mieć wszystkiego :) i nie marudzić World at War też miało być bleee a jest spoko :)

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...