Skocz do zawartości

Sprzedam HD 5970 NEW 3 lata gwarancji.

Recommended Posts

czemu nie, ta karta jest 4 w rankingu. Tak dziala marketing, wyszly nowe karty troche lepsze i te juz beeee. No ale rozumiem, bo ja tez bym ich nie kupil gdyby w sklepie sie nie jebli i nie wystawili ich za 400 zlotych, wiec kupilem :P.

Wystawie na ebayu.

pozdro

czemu nie, ta karta jest 4 w rankingu. Tak dziala marketing, wyszly nowe karty troche lepsze i te juz beeee. No ale rozumiem, bo ja tez bym ich nie kupil gdyby w sklepie sie nie jebli i nie wystawili ich za 400 zlotych, wiec kupilem :P. Wystawie na ebayu. pozdro

Kupiles je po 400zl?W jakim sklepie?Niezle trafiles,przewaznie anuluja zamowienie jak sie myla w cenie ,ladnie na nich sobie zarobisz

Cena z Agito.pl nie była "odświeżana" od blisko ~1,5 roku, więc powoływanie się na nią to lekkie nieporozumienie...

Rankingi nie oddają realnej sytuacji. Granie na HD 5970 było niezwykle nieprzyjemnym doznaniem. Mikroprzycięcia pojawiały się nawet gdy średnia klatek na sekundę przekraczała 100.

1 kolejny mądry

2 nie powiedziałem że jestem chętny a nawet jakby to ta karta to badziew (głośna , mikro przycięcia , prądożerna , droga)

3 w tej cenie można dostać 7950 i tyle na temat

" pier się" ludzie" ;)

Edytowane przez daniel93
Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...