GameJ 7 Napisano 1 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Witam Jakie znacie najpopularniejsze darmowe strony z torentanmi ?? Które sa najlepsze ? Może jakieś płatne ? Cytuj Link to post Share on other sites
StefcioPL 0 Napisano 1 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 ja tam korzystam z www.torrenty.org no musisz za rejestrację dyszkę zapłacić ale tam jest wszystko Cytuj Link to post Share on other sites
Dementor 269 Napisano 1 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 ta płacisz dyszkę a prędkości niżej krytyki szukaj zaproszeń na prywatne torrenty Cytuj Link to post Share on other sites
matej 63 Napisano 1 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Torrenty.org jeśli szukasz polskich rzeczy. Na thepiratebay.com masz wszystko za free ale po polsku tam nic nie znajdziesz. Cytuj Link to post Share on other sites
dadulek 9363 Napisano 1 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 isohunt.com tez jest niezłe Cytuj Link to post Share on other sites
philips 78 Napisano 1 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Torrentleech.pl być może ma jeszcze otwartą rejestrację. Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 1 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 extratorrent.com Cytuj Link to post Share on other sites
markit06 21 Napisano 1 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Wątek usunięty przez ACTA!!! Cytuj Link to post Share on other sites
GameJ 7 Napisano 1 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 torenty.org są nawet dobre ale ta prędkość ;/ Z zagranicznych torentów ciężko o jakiś film z lektorem PL . Znacie może jakieś prywatne ? Cytuj Link to post Share on other sites
philips 78 Napisano 1 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 torenty.org są nawet dobre ale ta prędkość ;/ Z zagranicznych torentów ciężko o jakiś film z lektorem PL . Znacie może jakieś prywatne ? http://forum.benchmark.pl/topic/41086-torenty/page__view__findpost__p__494568 Cytuj Link to post Share on other sites
GameJ 7 Napisano 1 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Co do strony Torrentleech.pl to tam jest bardzo mało rzeczy Cytuj Link to post Share on other sites
Player1 1183 Napisano 1 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Bt junkie - bardzo pozytywnie mnie te wyszukiwarka zaskoczyła jakieś 2 lata temu, kiedy przeczytałem o niej. Ogromna biblioteka i dużo użytkowników, więc zazwyczaj nie ma problemu z ilością seedów i prędkością pobierania. Oczywiście rzadko znajdziesz tam coś polskiego, ale oprócz tego nie ma wad. Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 1 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 (edytowane) Torrenty.org to jest żenada, swego czasu wykupiłem sobie tam konto bo miałem nadmiar kasy na fonie al prędkości są masakrycznie niskie, do tego jeszcze mało plików jak na konto za 10zł. Obecnie korzystam tylko z http://thepiratebay.se i http://btjunkie.org/ Z czego zdecydowanie wolę btjunkie, bardzo duża biblioteka, świetne prędkości Edytowane 1 Lutego 2012 przez rafal12322 Cytuj Link to post Share on other sites
philips 78 Napisano 1 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Najwięcej zgromadzonych rzeczy jest na warezach. Szukasz trackera ogólnotematycznego czy interesuje Cię coś z konkretnej tematyki? Tak czy siak wejdź sobie np na torrentinvite.org czy torentmania.info i znajdź taki tracker, który będzie Ci odpowiadał. Dodatkowa pomoc http://www.torrentmania.info/showthread.php?759-Lista-Strony-Torrent-Najlepsze-strony-z-danej-kategorii-tematycznej Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 1 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Z warezami teraz słabo ze względu na to całe ACTA Cytuj Link to post Share on other sites
ProgShield 77 Napisano 1 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 niestety słabo bo serwisy ograniczyły transfery ;/ Cytuj Link to post Share on other sites
Tarrok 253 Napisano 1 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 www.torrentcity.pl Cytuj Link to post Share on other sites
GameJ 7 Napisano 1 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Właśnie przez ACTA jestem zmuszony korzystać z torentów Szukam takiego żeby było dużo, szybko i jak film to z lektorem Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 1 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 eztv.it - jeśli chodzi o seriale to nie znalazłem do tej pory niczego lepszego. A filmy z lektorem to porażka, bo dość często tłumaczenie jest do bani, poza tym jaka jest przyjemność z oglądania filmu, w którym wszystkie postacie, niezależnie od płci, "mówią" w ten sam sposób ? Operowanie głosem to spora część warsztatu aktorskiego, nie rozumiem jak można dobrowolnie to sobie odbierać. Cytuj Link to post Share on other sites
GameJ 7 Napisano 2 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 eztv.it - jeśli chodzi o seriale to nie znalazłem do tej pory niczego lepszego. A filmy z lektorem to porażka, bo dość często tłumaczenie jest do bani, poza tym jaka jest przyjemność z oglądania filmu, w którym wszystkie postacie, niezależnie od płci, "mówią" w ten sam sposób ? Operowanie głosem to spora część warsztatu aktorskiego, nie rozumiem jak można dobrowolnie to sobie odbierać.Oglądając film lubię się skupić na filmie i szczegółach. Ogłądąć filmy z napisami nie jestem w stanie dostrzec szczegółów Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 2 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 (edytowane) Jeśli chodzi o filmy to ja obecnie oglądam bez lektora ( bo z to porażka na całej lini) + napisy eng I takie zestawienie jest świetne, od czasu do czasu zerknę na napisy i jakoś idzie Nigdy nie preferowałem filmów z lektorem PL jak już do z napisami PL. Edytowane 2 Lutego 2012 przez rafal12322 Cytuj Link to post Share on other sites
matej 63 Napisano 2 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Ogłądąć filmy z napisami nie jestem w stanie dostrzec szczegółówNie masz podzielnej uwagi. Ja kiedyś też nie mogłem się skupić na szczegółach gdy było do przeczytania 2 linijki tekstu w 2 sekundy. Po obejrzeniu pewnej liczby filmów wyrabia się ta zdolność (chyba, że nie umiesz czytać) 1 Cytuj Link to post Share on other sites
GameJ 7 Napisano 2 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Nie masz podzielnej uwagi. Ja kiedyś też nie mogłem się skupić na szczegółach gdy było do przeczytania 2 linijki tekstu w 2 sekundy. Po obejrzeniu pewnej liczby filmów wyrabia się ta zdolność (chyba, że nie umiesz czytać) Chodzi mi tu o szczegóły typu obrazek na ścianie ,zegarek,kolor szminki, firma koszulki itp. Ciężko to wszystko dostrzec jeżeli jest szybki dialog albo monolog ;D Cytuj Link to post Share on other sites
Pasjonat 366 Napisano 2 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 http://www.profi-lingua.pl/ i będziesz oglądał bez napisów oraz lektora 1 Cytuj Link to post Share on other sites
GameJ 7 Napisano 3 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Wiecie może jak zabezpieczyć swoje IP pobierając przez torenty ? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts