Dragoslaw25 113 Napisano 1 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Czekaj zaraz sprawdzę. 10 minut później... Uff no faktycznie kupuje . Link to post Share on other sites
CzesioBF2 34 Napisano 1 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Rozwiń temat. czy to trudne ustalić cenę z właścicielem sklepu który sprowadza np. taką kartę import hurtowy wyjdzie taniej jak zawsze by potem na tym zarobić nie będę pisał jaki sklep itd. ale wystarczy porozmawiać i może załatwisz coś taniej a nie tak jak większość z was robi, widzi cenę klapy na oczach i że taniej już nie będzie a tu buuom 100 zł mniej a wystarczyło tylko gębę otworzyć i pogadać ... Link to post Share on other sites
Ujemny 29 Napisano 1 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Dawno większych bzdur nie czytałem. 1 Link to post Share on other sites
CzesioBF2 34 Napisano 1 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Dawno większych bzdur nie czytałem.to już nie mój problem Link to post Share on other sites
hadzbe 1 Napisano 1 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 bez problemu idzie sie dogadac o ceny w sklepie:) 3ziomkow pracowalo w apollo. jeden na serwsie...drugi na kasie...trzeci byl od zamawiania sprzetu czy cos tam;) na kompie za 3tys bylo jakies 300-400zl mniej za flaszke Link to post Share on other sites
Ujemny 29 Napisano 2 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Mówimy o normalnej sprzedaży, a nie koleżeńskich układach: Janek kupisz teraz, a ja zafakturuje za pół roku, jak cena będzie o 800 zł mniejsza. Bajkopisarstwo. 1 Link to post Share on other sites
Recommended Posts