Skocz do zawartości

Recommended Posts

po co ci procek miałes i7 na 4ghz po co ci więcej? ja na boxie robie 4,1ghz zaraz będzie blok morze zrobie 4.2 stabilnej pracy 24/7

No widzisz, MJ na dobrym WC robi 4GHz, a tym na cieniutkim BOXie 4.1GHz :cenzura::cenzura::cenzura:

Strach myśleć co by było, jakbyś zwodował swojego :wariat::sciana::sciana::rotfl::rotfl:

4.1 WŁĄCZYŁEM nie testowałem 3,9 wszystkie testy !!!!! box!!!

jak by nie patrzeć woduje go bo zwodowanego miałem phenom II

sprzedałem d-teka

kupie blok gtz i7

drugą chłodnice i pierdoły (xchanger 240)

blok ek na płyte i top na pompke bede miał w środe -czwartek za tydzień (nie w ten)

bedzie sie działo

obudowa lian li ;]

jutro otworze okno wieczorem i puszcze go na 4.2

15c zrobi swoje

w zimie na zero i na wodnym dopiero bedzie fajnie haha

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=707536

Hej ludzie widzę że wam się wydaje że Liquid Cooling jest tylko do podkręcania ? Nie zapominajcie też że Liquid składa się przede wszystkim dla kultury pracy komputera. Cóż z tego że wyciągnie 4.1 GHz na BOX który będzie przeszkadzał ( Przynajmniej mi ) swoim hałasem ?

MICh@eL - Z reguły procesory od AMD kręcą się gorzej niż te od Intela :cenzura:

Multijumper - Czy naprawdę 4.0 GHz nie wystarcza ci do codziennej pracy ? Czy kupujesz nowego procka żeby poszpanować w testach :cenzura:

1) Piszemy "mICh@eL" albo po prostu Michał - inne wariacje są surowo zabronione :cenzura:

2) Który czterodzeniowiec Intela dociągnął do 7GHz :wariat::cenzura:

http://www.benchmark.pl/aktualnosci/AMD_Phenom_II_X4_955_przekroczyl_bariere_7_GHz-20826.html

2) Który czterodzeniowiec Intela dociągnął do 7GHz :cenzura: :cenzura:

http://www.benchmark.pl/aktualnosci/AMD_Phenom_II_X4_955_przekroczyl_bariere_7_GHz-20826.html

Sądzę, że chodziło o podkręcanie w domowych warunkach (bez ujemnych temperatur) i trzeba tu przyznać, że Intel zawsze się w tych warunkach lepiej kręcił.

Sądzę, że chodziło o podkręcanie w domowych warunkach (bez ujemnych temperatur) i trzeba tu przyznać, że Intel zawsze się w tych warunkach lepiej kręcił.

Masz rację, ale ja mu tylko pokazałem wyjątek od "reguły" :cenzura:

Masz rację, ale ja mu tylko pokazałem wyjątek od "reguły" :cenzura:
Jeżeli o wyjątki chodzi to masz racje, i7 kręci się "tylko" do 6.15GHz :cenzura:.

Nie chodziło mi o rekordowe podkręcanie, chodziło mi o domowe podkręcanie bez azotu :cenzura:

szewa umiesz czytać?? zwoduje go bo mam zamuwione wszytko już ale mi cie żal boxa mam na chwile a temp to rdzenie 52-48 procesor 38 przy 4.1 i przy 3,9 (na tym drugim gram i robie testy max temp 4rdzeni 100% 75c)

Nie mówiłem o tobie bo dobrze wiem że zamawiasz już blok na CPU i Box jest rozwiązaniem chwilowym ... Mówiłem ogólnie ...