DjMoris 4 Napisano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Witam. Mam taki problem Wziąłem od znajomego router D-Link DI-624 oraz chciałbym zrobić coś w rodzaju mostka aby zwiększyć sygnał istniejącej już mojej sieci WiFi. Po prostu aby ten dlink pobierał sygnał z tamtego routera i rozsyłał go dalej. Myślę że zrozumiale to określiłem Moje pytanie jak to zrobić? Jestem troszkę zielony w tych sprawach więc nie mam pojęcia. Dziękuję i pozdrawiam PS Jak coś to mogę na skype udostępnić obraz w celu pomocy w konfiguracji Cytuj Link to post Share on other sites
Alfons 30 Napisano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Nie wiem jak zrobić mostek, ale wiem jak zrobić 2 inne sieci podłączając jeden pod drugi. Jak coś to na prv. Cytuj Link to post Share on other sites
Łukasz Nawrotek 5 Napisano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 (edytowane) Z informacji, które znalazłem wynika, że ten router nie posiada funkcji mostu. Edytowane 2 Stycznia 2012 przez Łukasz Nawrotek Cytuj Link to post Share on other sites
orbik 1417 Napisano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 tak jest, nie da rady nic z tym zrobic. nie posaida funkcji wds Cytuj Link to post Share on other sites
ProgShield 77 Napisano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Inny router jak chcesz zrobić most a tak to jak napisał kolega wyżej (i nie chcę się z nami podzielić)możesz zrobić 2 osobne sieci. Cytuj Link to post Share on other sites
Pawel ASUS Support 59 Napisano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Nie ma Bridge'a, nie ma Repeatera, nie ma możliwości wgrania jakiegokolwiek alternatywnego softu. Sprzedać i kupić coś bardziej uniwersalnego . Cytuj Link to post Share on other sites
DjMoris 4 Napisano 4 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Dzięki wszystkim za odpowiedzi Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts