A.K Killer ModS 5929 Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Kuba chyba uchodzcow do domu przygarnal bo tak pusto ma btw jest moc repa nie dam juz rozdalem maxa na dzisiaj Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty radosuaf 807 Napisano 24 Września 2015 Popularne posty Udostępnij Napisano 24 Września 2015 U mnie jest tak: http://s13.postimg.org/4ar580ton/20150730_195618_1.jpg 10 Cytuj Link to post Share on other sites
bialyboski 5351 Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 (edytowane) @Kubuś Bardzo ładnie to wygląda. Czysto i schludnie, aczkolwiek widziałbym tam trzeci monitor. Edytowane 24 Września 2015 przez bialyboski Cytuj Link to post Share on other sites
alain 4 Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Niby gdzie trzeci monitor ? Cytuj Link to post Share on other sites
A.K Killer ModS 5929 Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 (edytowane) @Kubuś Bardzo ładnie to wygląda. Czysto i schludnie, aczkolwiek widziałbym tam trzeci monitor. ja to bym widzial ta bude na biurku duze jest w sam raz zeby ja tam postawic (oczywiscie z dorobionym oknem) sadzac po dacie kiedy ja kupil ta nie posiada okna Edytowane 24 Września 2015 przez adriankiller Cytuj Link to post Share on other sites
Kubuś73 8917 Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 za 3 monitor robi macbook wiec kolejny dell jest zbędny/ na bank nie bedzie budy na biurku nie widze takiej potrzeby pomijajac to ze zaslonilaby soniaka 3 Cytuj Link to post Share on other sites
Andrew 5940 Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 spam Wiesz że to jedna z najbardziej tandetnych wkrętarek jakie można kupić? Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty coco01 14023 Napisano 24 Września 2015 Popularne posty Udostępnij Napisano 24 Września 2015 To super, ty pewnie do wkręcenia kilku wkrętów używasz sprzętu z najwyższej półki. 14 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty Biafra 16739 Napisano 24 Września 2015 Popularne posty Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Wiesz że to jedna... A jednak dał nią radę zrobić coś co wygląda świetnie. Ty natomiast nadal jedynie szczekasz bez sensu. 10 Cytuj Link to post Share on other sites
Andrew 5940 Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 A jednak dał nią radę zrobić coś co wygląda świetnie. Tak, kubuś zrobił coś co wygląda świetnie i masz z tym jakiś problem? Odnoszę się tylko do kijowego sprzętu który używa, oprócz kilku wkrętów nie robiłbym nim nic więcej. Szkoda że ty nie możesz się pochwalić czymś co wygląda świetnie, tylko musisz się podpisywać pod innych. Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty Kubuś73 8917 Napisano 24 Września 2015 Popularne posty Udostępnij Napisano 24 Września 2015 wkretarka pozyczona mozna sie rozejsc 10 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty krzesuo 892 Napisano 24 Września 2015 Popularne posty Udostępnij Napisano 24 Września 2015 (edytowane) ... Idealnie uzupełniacie się z Luksonem. On narzeka na sprzęt audio, Ty na wszystko inne . Edytowane 24 Września 2015 przez krzesuo 14 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty Nowaj 61941 Napisano 24 Września 2015 Popularne posty Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Szkoda że ty nie możesz się pochwalić czymś co wygląda świetnie http://img.photobucket.com/albums/v116/lewie4/gifs/dt-hahahaha.gif Choćby z ostatniego tygodnia - figurki. Poza tym komp, który IMHO jest jednym z ładniejszych na forum oraz generalnie wygląd całego lokum... 14 Cytuj Link to post Share on other sites
DeXtrous 716 Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Wiedziałem że się ktoś uczepi tej wiertarki, ale stawiałem na Luksona. Cytuj Link to post Share on other sites
michaktv 173 Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Kuba, świetny cable managament, świetne stanowisko Cytuj Link to post Share on other sites
krzesuo 892 Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 (edytowane) Tak w ogóle, jaki to model tych Delli? Edytowane 24 Września 2015 przez krzesuo Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Wyszli też dosyć dokładnie jak na figurki wysokości 2,5 cm. no nieźle popracuj trochę nad metalikami, reszta bardzo przyzwoity tabletop dodam, że sam nie przeskoczyłem nigdy tego poziomu 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty Biafra 16739 Napisano 24 Września 2015 Popularne posty Udostępnij Napisano 24 Września 2015 popracuj trochę nad metalikami Flamer faktycznie zrobiony na lenia W niedzielę usiedliśmy po bardzo długiej przerwie w sumie tylko po to żeby odświeżyć warsztat zanim zabiorę się za nową technikę z aerografem. Poziom prezentujemy wybitnie "domowy". W żadnym razie nie są to jakieś popisy umiejętności ale jednak jest sporo satysfakcji jak się coś pomaże samemu do przyzwoitego poziomu. W drodze jest jeszcze celestyna ale nie chciałem do niej usiąść bez rozgrzewki z kilkoma marynami (w sumie była pierwszym modelem gdzie uczyłem się jakiegoś porządnego blendowania kolorów na pelerynie). http://i.imgur.com/51kx3vp.jpg 19 Cytuj Link to post Share on other sites
buhert 2435 Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Flamer faktycznie zrobiony na lenia W niedzielę usiedliśmy po bardzo długiej przerwie w sumie tylko po to żeby odświeżyć warsztat zanim zabiorę się za nową technikę z aerografem. Poziom prezentujemy wybitnie "domowy". W żadnym razie nie są to jakieś popisy umiejętności ale jednak jest sporo satysfakcji jak się coś pomaże samemu do przyzwoitego poziomu. W drodze jest jeszcze celestyna ale nie chciałem do niej usiąść bez rozgrzewki z kilkoma marynami (w sumie była pierwszym modelem gdzie uczyłem się jakiegoś porządnego blendowania kolorów na pelerynie). ... wow http://i.imgur.com/kGHq7tQ.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 celestyna no jak na początki to lepiej niż nie źle, moje pierwsze blendy wyglądały jakby ktoś malował, nie skończył, a potem model wpadł do zupy, zanim zdążył wyschnąć kurde będzie z 6-7 lat jak ostatni raz trzymałem pędzel w ręku Cytuj Link to post Share on other sites
Biafra 16739 Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Chwal się! Moje pierwsze zakusy na jakość malowania lepszą niż mazanie 5 kolorami na krzyż zaczęły się przy tej figurce też długie lata temu. Wcześniej graliśmy w "szczelbę" i w40k figurkami pomalowanymi jak na zajęciach w szkole specjalnej. Teraz trzymam tego trolla w gablotce z lekkim rozbawieniem wartość sentymentalna. https://images.tapatalk-cdn.com/15/09/24/e390e0bc23ea3d2b6d9ddcfaf5b11c4a.jpg 6 Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Chwal się! foty zaginęły gdzieś, a miałem trochę zrobionych fot WiP'ów raptorów slaanesha, którzy prezentowali nawet przyzwoity poziom armie do lotra były w stanie różnym, ale to było raczej malowanie na ilość, także na stole nawet wyglądały, ale nie ma się czym chwalić, kolory, przecierka, wash, następny chałaśników do czterdziestki przerabiałem ze 3 razy nie mogąc dojść do konsensusu co do zestawu barw i obecnie wyglądają jak zbitek modeli 7 różnych graczy, za to wszystkie pokancerowane, orki leżą nie ruszone rozliczne warbandy do mordheima to głównie początki, część z nich jest tak szkaradna, że przy nich twój troll to dzieło sztuki Cytuj Link to post Share on other sites
jacobson 1 Napisano 25 Września 2015 Udostępnij Napisano 25 Września 2015 @radosuaf skad moge wyrwac takie podstawki pod głośniki jak twoje? I za ile? Cytuj Link to post Share on other sites
radosuaf 807 Napisano 25 Września 2015 Udostępnij Napisano 25 Września 2015 (edytowane) To ręczna robótka . Kupowałem kiedyś zestaw 4 sztuk na allegro (pewnie ktoś je w garażu robi, więc nawet nie znajdę na to namiarów teraz) do X-530, jak zmieniłem na stereo, poprosiłem w warsztacie w mojej fabryce, żeby docięli rurki (w oryginale miały pewnie jakieś 80cm wysokości). Edytowane 25 Września 2015 przez radosuaf Cytuj Link to post Share on other sites
jacobson 1 Napisano 25 Września 2015 Udostępnij Napisano 25 Września 2015 A jaki model głośniczków Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts