Skocz do zawartości

Twoje stanowisko pracy - czyli pokaż przy czym siedzisz

Recommended Posts

Właśnie chciałem się zapytać czy graliście w GTA IV. :D

ale ja nie lubię nawet tej gry :D

@chudy, nie obraź się, ale morda jakbyś z "sanek" na przepustkę wyszedł :D

:rotfl:

"sanki" - sankcja karna (jakby ktoś nie wiedział) :D

Nigdy nie miałem nawet zatargu z organami ścigania.Jestem porządnym obywatelem. :P

@Gregu

Jaki sens jest kupować głośniczki 5.1 jeżeli mają później grać niby, że w stereo? :evil:. Gdzie podziały się modeliki BMW?? z tego co pamiętam kiedyś miałeś chyba kilka ale mogę się mylić :menda:.

Nie mam jak głośników ustawić inaczej, bo wychodząc bym się o nie zabił pewnie  :D  :D  stąd w nowym mieszkanku takie ustawienie.

:o

Ano widzę, że z małą pomocą syna znalazłeś hahahahahaha

Kolego Greg3or co to za kubełkowy fotel przy biurku

Normalny fotelik, kupiony na allegro cena 550zeta jakoś, wpisz w fotelach kubełkowe powyskakuje kilka rodzai  ;)  Tylko nie kupuj skóropodobnych, ja muszę sobie siedzisko obszyć, bo niby miało się nie pocić a to g.... prawda.

Biurko ma ponad 11 lat, przeżyło przeprowadzkę do Poznania, powrót do Bydgoszczy i niezmierzoną ilość rozlanego na nim alkoholu. Od dawna szukam nowego, ale ciężko znaleźć coś podobnej wielkości w cenie, która nie przyprawia o zawroty głowy.

R.A.T.'a 9-tkę użytkuję bodajże od końcówki września i nie mogę o nim złego słowa powiedzieć. 

Jakiś czas siedziałem przy stole, teraz mam swoje miejsce 8-)

http://i830.photobucket.com/albums/zz228/Okar19/Neum/ass/885155_493459964035422_2041251555_o_zpsc14fbd39.jpg

Seans filmowy

Biurko ma ponad 11 lat, przeżyło przeprowadzkę do Poznania, powrót do Bydgoszczy i niezmierzoną ilość rozlanego na nim alkoholu. Od dawna szukam nowego, ale ciężko znaleźć coś podobnej wielkości w cenie, która nie przyprawia o zawroty głowy.

R.A.T.'a 9-tkę użytkuję bodajże od końcówki września i nie mogę o nim złego słowa powiedzieć. 

Kup sobie płytę drewnianą (w castoramie powinni nawet wyciąć taki rozmiar jak chcesz), nogi do biurek z IKEA i bejcę do malowania.