Skocz do zawartości

Twoje stanowisko pracy - czyli pokaż przy czym siedzisz

Recommended Posts

zedrzyj tą folie z okna :/ nie rozumie ludzi co nie rozpakowują do końca sprzętu :/

nadal mam folie na dysku usb 3.0 kupionym 2 lata temu.

ps

ciekawe miejsce na komputer :D jak dla mnie powinien stać tam jakiś stary kineskopowy telewizor :D

Gość effendi360

Uruchomiłeś w tej grze sterowanie padem ? JAK ? :o

A tak poważne, mój kolega ma na stałe podłączony PC do TV w salonie i W OGÓLE nie używa myszki. Wszystko obsługuje padem od PS3. Nawet pulpit.

Uruchomiłeś w tej grze sterowanie padem ?

Aaaa to pewnie dlatego mi kiepsko szło bo sterowania padem nie uruchomiłem  :D

A tak serio to podziwiam takich zawodników. Ja padem to pogrywam tylko w jakieś konsolowe badziewiaki gdzie kamera dostałaby szału przy myszce. Ale zdecydowana większość gier = mycha i klawa. Taki już ze mnie leszczyk. 

Ja od dłuższego czasu też na padzie we wszystko co jest multiplatformą i robione pod konsole. Nie wiem o co chodzi ale na myszce te fps`y dzisiejsze nie zachowują się tak jak stare fps`y z PC, jak HL2 czy Crysis 1. Mycha lata jak szalona, jakby kota czuła. Nie wiem w czym rzecz, kod programu pod pada czy insze sprawy, ale tak jest. Starzy wyjadacze od Quaka powiedzieliby, że w takich warunkach nie będą pracować.

Gość effendi360

@Biafra

Uwierz mi, to tylko i wyłącznie kwestia przymuszenia się i wczucia w precyzyjną kontrolę dwoma gałkami. I uwierz mi ponownie, jest może nie tyle lepiej co na pewno WYGODNIEJ, grać w taki sposób. Jak się raz wczujesz, do tandemu mycha/klawa już nie wrócisz, poza oczywiście wyjątkami RTS/Point'n'Click/Diablo. Ja nie tyle nie chcę, co już nie potrafię grać na tandemie mycha/klawa. Zwyczajnie, nie idzie mi... Odzwyczaiłem się totalnie.

http://screenshu.com/static/uploads/temporary/5q/cf/vi/kcvd1x.jpg

http://screenshu.com/static/uploads/temporary/fl/vq/xc/dzzpwc.jpg

Chce ktoś pyknąć ze mną w BFBC2 na PS3? :menda: