pilz-e 0 Napisano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 czy jest jakiś zamiennik w/w programu pod winde? nie wiem co programiści nokii zrobili, ale ten PCS z każdą wersją jest coraz gorszy, nie mogę w ogóle połączyć się kablem z telefonem, zawiesza mi się i nie mam podglądu na dyski itp. Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Możesz spróbować Mobile Media Browser - ale na ile zastąpi Ci to PC Suite to nie wiem (mnie PC Suite nie wkurza). Cytuj Link to post Share on other sites
Qpers 8 Napisano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Nie dziwię ci się - mi najbardziej odpowiada stara wersja PC Suite - bez statusu baterii, który można i tak o kant kuli rozbić... Taka 'zamulona jest' każda nowsza wersja. Cytuj Link to post Share on other sites
pilz-e 0 Napisano 30 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 no już szczytem było usunięcie opcji wgrywania muzyki i za chiny ten dodatek nie chce mi się wgrać na kompa szkoda, bo póki nie spieprzyli to PCS był najbardziej komfortowym programem (instalowanie sis, mp3 itd), mam teraz Mobile Master, ale jest taki sobie a MMB oczywiście płatny, do tego starsza wersja nie chce mi znaleźć telefonu brakuje nieco możliwości zarządzania smsami itp., ale w prostocie siła Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts