Skocz do zawartości

Recommended Posts

Nie no, fanboyostwo chyba ma jakies granice...

Swoja droga moj celeron 300a czy nawet C2D e8500 swego czasu tez byly jednymi z lepszych procesorow, a jednak pokusilem sie na wymiane na lepszy.

Ubolewam nad tym, ze AMD w procesorach juz nie jest tak mocne jak za czasow Athlona 64, ale nie jest to powodem bym kupowal gorszy sprzet z powodu przywiazania do marki.

Dziewczyny zmieniam jak mi przestaja odpowiadac, a procesorom mam byc wierny?

AMD jak na razie jest najbardziej opłacalny

nie muszę co chwilę MOBO zmieniać by nowy procesor włożyć ...

a intel

co nowe CPU to nowe mobo, wypierdzielać z takim gównem że tak powiem

• Popieram 1

załóżmy nowy temat jak już ew. PW bo twój post i ten co napisałem teraz zaraz będzie usunięty więc nie róbmy spamu

co do wymiany podzespołów to CPU nie ma sensu wymieniać co rok, a grafikę już tak :D

Edytowane przez AMD Radeon Team

Mnie się wydaję, że mój 965 @4GHz starcza na razie do większości rzeczy. Dopiero się wymieni na Haswella dopiero. Tylko dużo prądu wpierdziela :P

Nie wiem czy zakup Ivy w tym momencie jest jeszcze sensowny :P

A z tym koniem to nie taka prosta sprawa :P Bo kto siano mu da i kupę zbierze? :P Za to motorem już w więcej miejsc dojedziesz :P

Edytowane przez mrgibbass

Karta jest stabilna. Nie ma artefaktów. Gram z Vsync i temperatura w grach nie dobija do 55stopni. Po wyłączeniu Vsync w Battlefield 3 miałem 62stopnie.

to nie zle.

amd wypuści nowe stery 12.11 gdzie wydajność w kilku tytułach dość znacząco wzrośnie.

dobrze by było jakby nvidia też zrobiła w tym kierunku...

Kurier przybył jakoś przed dziewiątą, wymiana mobo, coolera i grafy przebiegła sprawnie :) Póki co jestem jeszcze w trakcie instalowania programów. Dopiero późnym wieczorem będę miał czas, żeby zobaczyć jaki jest przyrost mocy w grach, ale raczej nic nie powinno klatkować ;)