lukass7 0 Napisano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Witam, na sprzedaż mam praktycznie nowy monitor marki IIYAMA model X2377HDS-B1 (kupiony 5 dni temu) .Sprzedaje wszystko co było dodane do monitorka (kabelki zasilania,dsub,dvi i taki od dźwięku). Monitor oczywiście jest w stanie idealnym ,a sprzedaje go po prostu bo... jakoś nie spełnił moich oczekiwań (mój poprzedni był CRT i może przez to ) kolorki są super i w ogóle ale jednak w BFie 3 czuje pewny dyskomfort podczas grania. Co ciekawe tylko w tą grę bo np. L4D 2 ,NFS Run i kilku innych gra się wyśmienicie. Dałem za niego 780zł ale niestety za błędy i ciekawość się płaci więc oddam go za hmm 700zł (do negocjacji) musi mi starczyć na jakiś inny (tym razem spróbuje z jakąś TNką ) Informacje o monitorku http://www.iiyama.com/pl_pl/produkty/prolite-x2377hds-1/ Link to post Share on other sites
IronFe 221 Napisano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Skoro kupiłeś go 5 dni temu to oddaj go do sklepu o ile był kupiony przez neta Link to post Share on other sites
lukass7 0 Napisano 15 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Skoro kupiłeś go 5 dni temu to oddaj go do sklepu o ile był kupiony przez neta Zamówiłem go przez neta ale odebrałem w sklepie (alsen) więc nie mam takiej możliwości Link to post Share on other sites
knock_out1 1 Napisano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Zamówiłem go przez neta ale odebrałem w sklepie (alsen) więc nie mam takiej możliwości Jest. Skoro zamówiony przez neta to nie ma znaczenia jak i gdzie odebrałeś. Masz 10 dni do zwrotu. Link to post Share on other sites
lukass7 0 Napisano 15 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 (edytowane) Jest. Skoro zamówiony przez neta to nie ma znaczenia jak i gdzie odebrałeś. Masz 10 dni do zwrotu. Dzwoniłem do Alsen.pl i tam mi powiedzieli że skoro odebrałem go i zapłaciłem przy odbiorze w sklepie to tylko z nimi (ze sklepem) mogę na ten temat rozmawiać i od nich to zależy czy by poszli na to. Więc dzwonie do nich i... się na to nie zgodzą. Sprzedam za 650zł muszę go sprzedać zanim kupie nowy bo żona mnie zabije jak kupię kolejny monitor sprzedaż oczywiście by się odbyła poprzez Allegro. Kontakt GG 10220764 ,okolice Piły PS: Chyba ze ktoś by miał w miarę nowy monitor TN (bez tych bad pixelów i innego czegoś co występuje w monitorach) to istnieje możliwość zamiany. Link do aukcji: http://allegro.pl/show_item.php?item=2000232440 Edytowane 15 Grudnia 2011 przez lukass7 Link to post Share on other sites
tarkovsky 4 Napisano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Żona pozwala Ci grac w BF? Link to post Share on other sites
Leesiuu 538 Napisano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Możesz go oddać do 10 dni - nowy, bez podawania przyczyny zwrotu. Postrasz ich UOKiK i nagle zmienią decyzję Link to post Share on other sites
lukass7 0 Napisano 15 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 (edytowane) Już go nie oddam. W regulaminie mają że nie muszą przyjąć i koniec. Sprzedam go za ile się da i tyle. Edytowane 15 Grudnia 2011 przez lukass7 Link to post Share on other sites
Recommended Posts