MartinMartinN 16 Napisano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Witam:) Nie wiem czemu musialem odinstalowac Google Chroma poniewaz po jego uruchomieniu wiesza mi sie caly system, nie moge nawet wejsc do menadzera zadan, wczesniej dzialalo wszystko poprawnie-nie wiem co sie stalo, uzywam Windows 7. Ktos wie co moglo byc przyczyną ? Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Może Flash go przymula, też miałem podobną sytuację w FF. Spróbuj go odinstalować przez np. RevoUninstall, tak żeby wywalił wszystko z rejestru i całego kompa. Dopiero potem spróbuj zainstalować ponownie. Cytuj Link to post Share on other sites
Richter 14 Napisano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Miałem podobny problem, musiałem przejść na Firefox. Bez czy z flash było to samo. Cytuj Link to post Share on other sites
MartinMartinN 16 Napisano 13 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Może Flash go przymula, też miałem podobną sytuację w FF. Spróbuj go odinstalować przez np. RevoUninstall, tak żeby wywalił wszystko z rejestru i całego kompa. Dopiero potem spróbuj zainstalować ponownie. Probowalem i nie pomoglo, dziwna sprawa, przez tyle czasu dzialalo wszystko ok i nagle za kazdym razem jak chce go uruchomic pelna zawiecha kompa ale taka totalna ze nic nie moge zrobic:/ Musialem wrocic do Modzilli.....czym to cholera moglo byc spowodowane? Dziwna sprawa.... Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 To rzeczywiście dziwna sprawa... Cytuj Link to post Share on other sites
miglanc 9 Napisano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 też coś podobnego kiedyś miałem. chrome na stacjonarce był niestabilny- przesiadłem się na opere/ff. Następowało zawieszanie w nieoczekiwanych momentach ; nie potrafiło wykonać aktualizacji. niby ściągało. ale wyszukiwało w wieczność bez rezultatu. Reinstalacja nie przynosiła skutku. Jakiś czas później wykonywałem reinstalację windows - potem zaczeło wszystko bezproblemowo działać i działa tak aż do dziś Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts