MoonWalk 159 Napisano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Witam. Poszukuję klawiatury jakiejś niezłej firmy, jednakże mam pewne wymagania. Klawiatura musi mieć KLAWISZE (nie obudowę) na wysoki połysk. (mam nadzieję, że jest takich kilka, jedna widziałem u mnie w mieście w sklepie, miała boki klawiszów na połysk - nawet takie cus by starczyło ) Cena maksymalna to 100zł. Może znajdzie sie cuś dla mnie? Proszę o pomoc. Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 jest ale drozsza Razer Mirror Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Nie wiem czy w tej cenie znajdziesz coś na wysoki połysk. Jedyne co mi się kojarzy z takimi klawiszami to wspomniana seria Mirror od Razera. Głównie modele Arctosa i Lycosa. Cytuj Link to post Share on other sites
MoonWalk 159 Napisano 11 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 (edytowane) I one na pewno mają klawisze na wysoki połysk? Edit:Zainteresowały mnie modele przez Was podane, szczególnie ta arctosa, bo tańsza - ale ona na 100% nie ma KLAWISZóW na wysoki połysk WIdać to na tej aukcji na zdjęciach: http://allegro.pl/klawiatura-razer-arctosa-silver-edition-1ms-szybka-i1964633483.html Edit2: Klawiatura może być do 150 zł Edit3: A co byście powiedzieli o modelu Genius SlimStar i220 ? Bo wygląda okej, jedyne co mi przeszkadza to brak wejść audio i na mikrofon Edit4: Albo o SpeedLink Verso USB? Edytowane 11 Grudnia 2011 przez MoonWalk Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 link, który podałeś to arctosa silver, a ciebie interesuje wersja mirror i afaik zrobili tak tylko lycosę http://store.razerzone.com/store/razerusa/en_US/pd/productID.169417900/categoryId.35156900 Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Nie wiem dlaczego się uparłeś na klawisze mirror. Sam mam BlackWIdow od Razera gdzie obudowa jest wykonana z fortepianowej czerni i widać na niej wszystkie ślady, najmniejsze drobiny kurzu itd. A co dopiero jak ma jeszcze klawisze wykonane z takiego materiału, trzeba codziennie czyścić taką klawę bo wygląda tylko ładnie jak się ją wyciągnie z pudełka później jak się o nią nie dba to wygląda to koszmarnie. Cytuj Link to post Share on other sites
gtxxor 3481 Napisano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 MS SideWinder jest na wysoki połysk Cytuj Link to post Share on other sites
MoonWalk 159 Napisano 11 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Ale ta Lycosa jest za droga. Poza tym ja nie widze nigdzie tam na zdjeciach, żeby to połysk był? W ogóle jakie są rodzaje tych klawiatur, bo już się pogubiłem. Arctosa i 2 wersje Lycosy? Kakashi - ja dużo jem przy kompie Na chropowatej powierzchni9 klawiszów osadza sie brud z palców i trudno to doczyścić, a z gładkiej powierzchni fajnie schodzi. A kurz mi nie przeszkadza, wolę przetrzeć raz dziennie kurz niż zdrapywać takie paskudztwo. gtxxor - http://pclab.pl/art42205.html to ta? ona na pewno ma KLAWISZE na wysoki połysk, w sensie ich brzegi? (bo góry raczej nie widzę, żeby były). Ta klawiatura jednakże przekracza mój budżet juz. A co powiecie o tych co wam podałem? Ta pierwsza co ją podałem przypadła mi do gustu, bo ma na dodatek oddzielone klawisze Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Czy ja wiem czy na chropowatej się tak osadza brud. Sam taką mam, klawisze są miłe w dotyku nie są jakieś strasznie chropowate wręcz przeciwnie. Żeby ją pobrudzić to musiałbym mieć chyba w czymś palce namoczone Co do Razera to z mirrorów była chyba tylko Lycosa. Cytuj Link to post Share on other sites
MoonWalk 159 Napisano 11 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 też mjam klawiaturę przy kompie i wiem jak to wygląda Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts