kopec23 10 Napisano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 (edytowane) Witam Porobiłem porządki i mam do sprzedania trochę klamotów: Saphihire Radeona HD4890 1GB (wersja New Edition) w oryginalnym pudełku z całym zestawem. Karta w pełni sprawna, niestety bez gwarancji, ponieważ skończyła się wczoraj (udzielam 7 dniowej gwarancji rozruchowej). Karta cały czas pracowała na standardowych taktach. Cena - 320 zł. AMD Athlon X2 3800+ w pełni sprawny, nigdy nie kręcony, w zestawie z boxowym chłodzeniem. Niestety bez kartonika (w razie wysyłki postaram się znaleźć jakiś zastępczy). Udzielam 7 dniowej gwarancji rozruchowej. Cena - 60 zł. Pamięć ram DDR2 Kingmax (model KLBD48F-A8KB4) 4x 1GB - 667MHz. Bez pudełka. Pamięć sprawna, 7 dni gwarancji rozruchowej. Cena - 30 zł za kość. Pamięć ram DDR2 Kingston (model KVR800D2N6/2G) 1x 2BG - 800MHz CL6. Z pudełkiem, sprawna, 7 dni gwarancji rozruchowej. Cena 65 zł. I na koniec - Uszkodzona płyta główna Gigabyte GA-M55S-S3 (rev. 1.0) - razem ze sterownikami, gdyby ktoś był zainteresowany to cena do dogadania. Gdyby ktoś był zainteresowany to kontakt przez PW. Na życzenie mogę wysłać zdjęcia, albo wystawić części na allegro. Wysyłka - pocztą Polską lub kurierem (nie podaję cen, ponieważ muszę sprawdzić jak wysokie będą koszty). Możliwy także odbiór osobisty w Poznaniu. EDIT: Poprawiłem błędny link do wersji karty EDIT 2: Karta sprzedana. Edytowane 10 Grudnia 2011 przez kopec23 Link to post Share on other sites
Recommended Posts