Dawik551 48 Napisano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Ja też coś jeszcze dopiszę... ktoś tam napisał, że komputer z Buldkiem ma największe szansę na wygraną bo będzie to reklama dla nowych procesorów AMD... ale w konkursie niby chodziło o to żeby stworzyć jak najwydajniejszą platformę do gier to jak na moje buldożer był tam nie na miejscu.... Link to post Share on other sites
IntervenseI 1 Napisano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Więc co byś dał zamiast Bulldozera? Nie uwzględniałem tylko benchmarków gier, ale również wynik w 3dmarkach, winrar, cinebench, takie ważniejsze benchmarki, ogólna wydajność itp. Gdyby w procesorach liczyłaby się tylko wydajność w grach to najprawdopodobniej sprzedaż spadła by o 50% (procesor to jeszcze zaawansowane programy itp.) Link to post Share on other sites
RAKU 44 25 Napisano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 (edytowane) Jeszcze 72 strony i będą wyniki <pozdro> Edytowane 14 Grudnia 2011 przez RAKU 44 Link to post Share on other sites
gogoartur 72 Napisano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Ja dałem bulldozera, corsaira żadnych komponentów nie dałem, robiłem to tak, jak mniej wiecej dla siebie. Mocny zasilacz i bardzo dobra płyta główna, ale głupie dla mnie było, ze był tylko 1 6950 w sklepie i 6870, myślałem o crossfire, ale nienapisane było nic o 2 gpu, więc wlozylem tylko 1. Link to post Share on other sites
Miałm 2 Napisano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Co do wyników to mogą byc w piątek lub w poniedzialek. Patrzcie na inne konkursy tam wyniki były po 5,6 dniach od posiedzenia komisji.:-) A regulamin ten sam. Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Sorki chlopaki, wygralem, nie macie sie co napalac Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Taa, a ja zostane ksiedzem. Jakis dowod moze bo ci nie wierze. Link to post Share on other sites
Scenic 3 Napisano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Ten temat powinien zostać zamknięty:-) Za chwile okaże sie,ze 10 osob wygrało i to w dodatku główną nagrodę:-S Jak juz pisałem przed oficialnymi wynikiami niczego sie niedowiemy. Nawet jak ktoś dostanie informacje o wygranej chwile przed nimi to i tak nie powinien tego wyjawić przed wynikiami:-P Link to post Share on other sites
Gość lukasamd Napisano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Ja nie będę pisał że czekam na wyniki (a kto by tam czekał, no nie? ). Chciałbym tylko napisać, że sama idea bardzo ciekawa - wybór nie był wcale prosty, ale najlepsze było otwarte pytanie -> jak już wybierzesz, to jeszcze uzasadnij, a to było chyba najtrudniejsze zadanie w całym konkursie. Brawa dla benchmark.pl za jego organizowanie. Wracam do nie czekania na wyniki Link to post Share on other sites
Numik 400 Napisano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Uzasadnienie wcale nie było najtrudniejsze. Najtrudniejsze to było przewidzenie o ile wzrosną ceny (no bo przecież nie spadną...) i czy sprzęt po wysłaniu zgłoszenia będzie jeszcze dostępny. Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 I czy zgłoszenie w ogóle dojdzie 1 Link to post Share on other sites
IntervenseI 1 Napisano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 "Konkurs z komputerem za 4000 zł właśnie jest w trakcie przetwarzania. Dostaliśmy ponad 4200 zgłoszeń - ktoś skrupulatnie przegląda te wszystkie propozycje w excelu http://www.benchmark.pl/ankiety/ankieta/133/Zloz-i-wygraj-komputer-za-4000-zl.html" Ktoś zapytał o konkurs i tak odpisała redakcja na pytanie na Facebooku, odnośnie komputera. Zacierajmy rączki:) Link to post Share on other sites
Scenic 3 Napisano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 (edytowane) Jak to przecież juz klika osob twierdzi,ze wygrało;-) Jeżeli to prawda to na wyniki długo poczekamy.Komisja miała wybrac w poniedzialek jak widać to nie jest takie proste;-) A zreszta komputer ma byc na swieta wiec wyniki muszą byc wkrótce;-) Edytowane 14 Grudnia 2011 przez Scenic 1 Link to post Share on other sites
IntervenseI 1 Napisano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 No ale jak to?, Oceniają te zestawy i ocenili na razie 1000 i znaleźli taki super bajerancki zestaw.I mają dać ten komp autorowi zestawu? A co by było jakby w tej reszcie znalazł się jeszcze lepszy? Afera jak byk, więc oceniają wszystkie 4000, odrzucają zwyżki cen, braki w magazynie czy nie stosowny opis zestawu (nie wiem) i to co zostanie zapewne dają do Excela i zaczyna się wielkie porównanie według własnych kryterii np. że musi być Bulldozer, albo taka i taka płyta główna. Ja tak to widzę. Link to post Share on other sites
Ladros 70 Napisano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 (edytowane) W poniedziałek komisja miała się zebrać, a nie koniecznie wybrać zwycięzce, więc nie machajcie tym wiecznie na prawo i lewo. W najgorszym wypadku wyniki będą 19, więc te 5 dni trzeba wytrzymać Edytowane 14 Grudnia 2011 przez Ladros Link to post Share on other sites
Scenic 3 Napisano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Zwyżki cen nie wchodzą w grę moim zdaniem. Chyba nie ma osoby ktorej by cos nie podrożało na dzień dzisiejszy;-) Najwyżej towar wycofany z sprzedazy i brak na stanie i w sklepie. Powinni zrobić tak,ze jeżeli cos podrozalo to ty płacisz to więcej i tyle:-P Możecie żądać pytanie a skąd mają mieć ceny z dnia wysłania? No wlasnie ja sie zabezpieczyłem i podałem w nawiasie obok :-P Link to post Share on other sites
Rakaugh 0 Napisano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Procek poszedł o 50 złotych w górę, i teraz karta graficzna o kolejne 50 złotych... Aktualnie przekraczam cenę o 62,80zł :< Link to post Share on other sites
Miałm 2 Napisano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Zmieniające sie ceny to normalna rzecz Zwłaszcza przed świętami. Wiec jeżeli by na to nie patrzyli to ten konkurs byłbyl bez sensu. Link to post Share on other sites
freezoid 0 Napisano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Ludzie, trochę cierpliwości. Wiem że nagroda kusząca ale bez przesady Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Freezoid ja im to mówię już któryś tam post. Jednak to nie zdaje efektu. Link to post Share on other sites
wujaszekcarlos 100 Napisano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Mogli by okazać wyniki szczerze mówiąc nie liczę na wygraną lecz bardziej zależy mi na zestawie który zwycięży co nie ukrywam że bym się ucieszył xD Link to post Share on other sites
IntervenseI 1 Napisano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 To podaj co złożymy, a skonsultujemy się z redakcją i może coś będzie Wyniki będą 19.12 tego roku, musisz poczekać, a żarty typu: "Przykro mi, dostałem emaila" nie będą uwzględniane Link to post Share on other sites
mutissj 2199 Napisano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 zżera mnie ciekawość jaka konfiguracja wygra , niech chociaż statystyki podadzą np: 1. Łączna liczba użytkowników biorących udział w konkursie 2. Poprawna liczba złożonych konfiguracji 3. Liczba najciekawszych konfiguracji (10-50) z pośród których wyłonieni będą zwycięzcy 1 Link to post Share on other sites
Przemasek 0 Napisano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 (edytowane) To przez 5 dni może nie dojść do właściciela i nie będzie prezentu. Można jakoś skasować post? Bo napisałem to po czasie i teraz jest to nie na miejscu. Edytowane 14 Grudnia 2011 przez Przemasek Link to post Share on other sites
Sn1PeR 678 Napisano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 (edytowane) Potrzymają wszystkich do ostatniego dnia, a wyniki dadzą o 23 Chyba by każdego kur a wzięła. @up UPS'em w 2-3 dni dojdzie. Może po prostu chcą aby 24.12 doszła. Edytowane 14 Grudnia 2011 przez Sn1PeR Link to post Share on other sites
Recommended Posts