Skocz do zawartości

Złóż i wygraj komputer za 4000 zł - TEMAT OGÓLNY

Recommended Posts

Ja też coś jeszcze dopiszę... ktoś tam napisał, że komputer z Buldkiem ma największe szansę na wygraną bo będzie to reklama dla nowych procesorów AMD... ale w konkursie niby chodziło o to żeby stworzyć jak najwydajniejszą platformę do gier to jak na moje buldożer był tam nie na miejscu....

Więc co byś dał zamiast Bulldozera? Nie uwzględniałem tylko benchmarków gier, ale również wynik w 3dmarkach, winrar, cinebench, takie ważniejsze benchmarki, ogólna wydajność itp.

Gdyby w procesorach liczyłaby się tylko wydajność w grach to najprawdopodobniej sprzedaż spadła by o 50% (procesor to jeszcze zaawansowane programy itp.)

Ja dałem bulldozera, corsaira żadnych komponentów nie dałem, robiłem to tak, jak mniej wiecej dla siebie. Mocny zasilacz i bardzo dobra płyta główna, ale głupie dla mnie było, ze był tylko 1 6950 w sklepie i 6870, myślałem o crossfire, ale nienapisane było nic o 2 gpu, więc wlozylem tylko 1.

Ten temat powinien zostać zamknięty:-)

Za chwile okaże sie,ze 10 osob wygrało i to w dodatku główną nagrodę:-S

Jak juz pisałem przed oficialnymi wynikiami niczego sie niedowiemy.

Nawet jak ktoś dostanie informacje o wygranej chwile przed nimi to i tak nie powinien tego wyjawić przed wynikiami:-P

Gość lukasamd

Ja nie będę pisał że czekam na wyniki (a kto by tam czekał, no nie? :D).

Chciałbym tylko napisać, że sama idea bardzo ciekawa - wybór nie był wcale prosty, ale najlepsze było otwarte pytanie -> jak już wybierzesz, to jeszcze uzasadnij, a to było chyba najtrudniejsze zadanie w całym konkursie.

Brawa dla benchmark.pl za jego organizowanie.

Wracam do nie czekania na wyniki :D

"Konkurs z komputerem za 4000 zł właśnie jest w trakcie przetwarzania. Dostaliśmy ponad 4200 zgłoszeń - ktoś skrupulatnie przegląda te wszystkie propozycje w excelu ;)

http://www.benchmark.pl/​ankiety/ankieta/133/​Zloz-i-wygraj-komputer-za-4​000-zl.html"

Ktoś zapytał o konkurs i tak odpisała redakcja na pytanie na Facebooku, odnośnie komputera.

Zacierajmy rączki:)

Jak to przecież juz klika osob twierdzi,ze wygrało;-)

Jeżeli to prawda to na wyniki długo poczekamy.Komisja miała wybrac w poniedzialek jak widać to nie jest takie proste;-)

A zreszta komputer ma byc na swieta wiec wyniki muszą byc wkrótce;-)

Edytowane przez Scenic
  • Popieram 1

No ale jak to?, Oceniają te zestawy i ocenili na razie 1000 i znaleźli taki super bajerancki zestaw.I mają dać ten komp autorowi zestawu? A co by było jakby w tej reszcie znalazł się jeszcze lepszy? Afera jak byk, więc oceniają wszystkie 4000, odrzucają zwyżki cen, braki w magazynie czy nie stosowny opis zestawu (nie wiem) i to co zostanie zapewne dają do Excela i zaczyna się wielkie porównanie według własnych kryterii np. że musi być Bulldozer, albo taka i taka płyta główna.

Ja tak to widzę.

W poniedziałek komisja miała się zebrać, a nie koniecznie wybrać zwycięzce, więc nie machajcie tym wiecznie na prawo i lewo. W najgorszym wypadku wyniki będą 19, więc te 5 dni trzeba wytrzymać ;)

Edytowane przez Ladros

Zwyżki cen nie wchodzą w grę moim zdaniem.

Chyba nie ma osoby ktorej by cos nie podrożało na dzień dzisiejszy;-)

Najwyżej towar wycofany z sprzedazy i brak na stanie i w sklepie.

Powinni zrobić tak,ze jeżeli cos podrozalo to ty płacisz to więcej i tyle:-P

Możecie żądać pytanie a skąd mają mieć ceny z dnia wysłania?

No wlasnie ja sie zabezpieczyłem i podałem w nawiasie obok :-P

zżera mnie ciekawość jaka konfiguracja wygra :evil:, niech chociaż statystyki podadzą np:

1. Łączna liczba użytkowników biorących udział w konkursie

2. Poprawna liczba złożonych konfiguracji

3. Liczba najciekawszych konfiguracji (10-50) z pośród których wyłonieni będą zwycięzcy :lol:

• Popieram 1
Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...