RecoNet 14 Napisano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Te Wasze prezenty są jeszcze bardziej nierealne niż ta wygrana + wygrana w totka + wygrana w eurolotto + wygrane razem wzięte w jeden dzień No chyba, że dziewczęta mają nazwisko kończące się na jpg Np. Fap Fap Jpg ofc xD 1 Link to post Share on other sites
RAKU 44 25 Napisano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Fap FapNie mierz wszystkich swoją miarą <pozdro> Link to post Share on other sites
Sn1PeR 678 Napisano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 To kolega RAKU44 lubi takie made in china? @RecoNet Nierealne? Jak dla kogo. Jak się gdzieś wyjdzie to się z kimś przyjdzie. Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 (edytowane) Nie mierz wszystkich swoją miarąJa nie wiem, czy wypada chwalić się korzystaniem z usług prostytutek Edytowane 12 Grudnia 2011 przez mICh@eL Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 (edytowane) Reco to, ze ty jestes zgrzybialy nie znaczy, ze my tezmusimy tacy byc. Pewnikiem wszyscy teraz ryja ze smiechu. Z racji jakie Raku ma marzenia. Edytowane 12 Grudnia 2011 przez darkatraz Link to post Share on other sites
mozekawe 0 Napisano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 widzę rozmowy zbaczają coraz bardziej od tematu Link to post Share on other sites
RAKU 44 25 Napisano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 (edytowane) Ja nie wiem, czy wypada chwalić się korzystaniem z usług prostytutekMasz rację nie rób tego To kolega RAKU44 lubi takie made in china? Ot taka moja fanaberia Edytowane 12 Grudnia 2011 przez RAKU 44 Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Tyle mam do powiedzenia :D Link to post Share on other sites
RecoNet 14 Napisano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 (edytowane) haha Chciałem tylko nadmienić , że to nie ja Fap Fap Jpg z koleżankami w wagonie chciałem wozić Jak nie wiecie do czego baby służą to chociaż nie bąźdta taka do przodu ;> Chcielibyście być chociaż w połowie tak 'zwapnieli' jak ja Wbiło parę dziewcząt na forum i już się pretendenci do samca alfa odzywają Sorry ale macie jeszcze sporo do nadrobienia ;> Sporo sporo! Edytowane 12 Grudnia 2011 przez RecoNet Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Ty i samiec alfa. Juz kurczaczek bardziej Raka obstawialem. Ale ty! No prosze, nie rozsmieszaj mnie Link to post Share on other sites
RAKU 44 25 Napisano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Chciałem tylko nadmienić , że to nie ja Fap Fap Jpg z koleżankami w wagonie chciałem woziGratuluję poczucia humoru Chcielibyście być chociaż w połowie tak 'zwapnieli' jak jaNie dzięki "postoję" Sorry ale macie jeszcze sporo do nadrobienia ;> Sporo sporo!Mistrzu kiedy mogę przybyć na nauki ? 1 Link to post Share on other sites
RecoNet 14 Napisano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Ty i samiec alfa. Juz kurczaczek bardziej Raka obstawialem. Ale ty! No prosze, nie rozsmieszaj mnie No nie obstawia się niesprawdzonych zawodników Debiutanci czasem dają radę ale nie oszukujmy się profesjonalizmu nie da się nabyć w pierwszej walce Gratuluję poczucia humoru Dziękuje :* Chciałbym też nadmienić że w parze z poczuciem humoru idą ogromne umiejętności i to nie tylko w zakresie składania kompów Nie dzięki "postoję" Chciałem skomentować ale nie będę się narażał póki mam tak mało postów Mogę zaliczyć szybki delete Mistrzu kiedy mogę przybyć na nauki ? Od poniedziałku do piątku w godzinach 11:24 - 11:25 ;O Wystarczy spojrzenie by wiedzieć, że nie ma jakichkolwiek szans na konkurowanie ze mną Ot prowadzę takie konsultacje dla niedowiarków bo jakbym miał każdemu z osobna udzielać lekcji to by mi życia nie starczyło Link to post Share on other sites
RAKU 44 25 Napisano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 (edytowane) No nie obstawia się niesprawdzonych zawodnikówA skąd Ty znasz moje doświadczenia ? Spałeś z tymi samymi kobietami co ja ? idą ogromne umiejętności i to nie tylko w zakresie składania kompówJak na razie to tylko szczekasz o tym a wiesz jest takie powiedzonko "Psy co dużo szczekają..." Dobra koniec zabawy w "cycaty" i offtopa bo już mnie to nie bawi Całą resztę rozmowy możemy przenieść do kąciku zwierzeń na BIT <pozdro> Edytowane 12 Grudnia 2011 przez RAKU 44 Link to post Share on other sites
RecoNet 14 Napisano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 W widzisz Ucinasz offtop bo się robi gorąco Pozdro Wracamy do tematu, a na przechwałki jeszcze będzie czas później Link to post Share on other sites
gargh 2 Napisano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Zastanawiam sie, czy benchmark z komputronikiem dali sobie wiecej czasu na sprawdzenie zestawow, czy zwyciezcy zostali wylonieni. przydalaby sie jakas oficjalna informacja Link to post Share on other sites
RAKU 44 25 Napisano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 (edytowane) Ucinasz offtop bo się robi gorąco Pozdro Wracamy do tematu, a na przechwałki jeszcze będzie czas później Nie ma się czym chwalić i licytować, każdy kilka lub kilkanaście, kilkadziesiąt Żmij ma na koncie i to jest jego a tak jak Ty mnie nie zweryfikujesz tak ja Ciebie także luz Niech się schizują te świętoszki co z nami spały Ja tylko rozluźniam atmosferę w temacie bo się drętwo zaczęło robić od tego kto i co wgrał <pozdro> Zastanawiam sie, czy benchmark z komputronikiem dali sobie wiecej czasu na sprawdzenie zestawow, czy zwyciezcy zostali wylonieni. przydalaby sie jakas oficjalna informacja Pewnie oficjalną wiadomością będzie news jutro tzn dzisiaj Edytowane 12 Grudnia 2011 przez RAKU 44 Link to post Share on other sites
gargh 2 Napisano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 (edytowane) (...) Pewnie oficjalną wiadomością będzie news jutro tzn dzisiaj Tyle ze w regulaminie jest napisane, ze zwyciezcy zostana ogloszeni 7 dni po 12 grudnia, czyli w przyszly poniedzialek. Do tego czasu redakcja sie z nimi skontaktuje droga mailowa, jednak nie jest podana data. Czyli teoretycznie moze to zrobic do przyszlego poneidzialku. Na logike rzecz biorac najpierw zestaw zloza i przetestuja, wiec maila spodziewalbym sie jutro/pojutrze badz w czwartek. Zakladajac oczywiscie, ze dzisiaj wylonili 3 osoby + powiedzmy 3 rezerwowych. PS: Czy tylko ja tu czytalem regulamin? Edytowane 13 Grudnia 2011 przez gargh Link to post Share on other sites
RAKU 44 25 Napisano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Nie tylko Ty większość osób z doświadczenia wie że wyniki będą zazwyczaj później niż wcześniej Link to post Share on other sites
IntervenseI 1 Napisano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Ja czytałem i na wszelki wypadek uzupełniłem dane rejestrującego się (czyt. mojego brata), bo wtedy jest dyskwalifikacja;p Ja nie dostałem emailu, więc na pewno nie sprawdzili. Chodzi mi o emaile konkursowe np: Dziękujemy za wzięcie udziału w konkursie benchmark.pl Niestety to nie ty wygrałeś przykro nam. itp. Wiesz, 4tyś osób to nie mało, szczególnie, że 4000zł to zestaw jest porządny, więc mogą testować praktycznie WSZYSTKO (wydajność w grach, temperatury, głośność, napięcia, dysk, SSD, szybkość, konwertowanie itp.) Mam nadzieję, że dzisiaj chociaż dostanę jakiegoś emaila (wygrałem czy nie;p) Link to post Share on other sites
winiu89 0 Napisano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Witam, Jako, że AMD jest partnerem konkursu i na pewno ma w nim coś do powiedzenia, uważam, że wygra zestaw z jakimś procesorem FX, a to dlatego, że AMD będzie chciało przedstawić swój nowy produkt jako ten lepszy, więc nie może wygrać produkt, który wycofują ze sprzedaży. Link to post Share on other sites
IntervenseI 1 Napisano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 @winiu89 Myślisz, że nie wziąłem pod uwagę tej opcji? Zawsze mogłem dać X4 955 który się już wyslużył, ale dałem najlepszy procesor AMD, 8xBulldozer i pod to będą też brać pod czas wyławiania najlepszych zestawów, bo chcą zareklamować nowe procesory:), mogę im w tym pomóc, dajcie mi nowego kompa, to powiem każdemu że AMD najlepsze Link to post Share on other sites
intervojager 2 Napisano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Tak, dostałem emaila: ale z komputronika, a nie od bechmarka, z reklamą ultraboka, a nie informacją o wygranej. A w moim przypadku nie polecam czegoś, czego sam nie przetestuję, lub inni nie przetestują. Link to post Share on other sites
szatans666 23 Napisano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Haha !!! Jaki offtop xD ... widzę że nieźle się bawiliście wieczorem xD ... szkoda, że po "dobra" nocce musiałem odespać tak to bym się dołączył do zabawy xD ...Kurcze ależ Piękne prezenty mnie ominęły przy których to nawet najlepszy komputer wymięka xD ... AAA tak wracając do tematu to powiem tyle, że nigdzie nie jest napisane, że zwycięzcy otrzymają maila czy jakąś informację o tym, że tę nagrodę otrzymali... W regulaminie jest napisane tylko tyle, że będzie wywieszka 7 dni po zebraniu komisji... Jednak naturalnym jest poinformowanie trochę szybciej osób które otrzymały nagrody celem podania dokładnego miejsca zamieszkania i wg... ale wydaje mi się, że nawet jeżeli byłoby to w dniu lub przeddzień oficjalnych wyników to też by wystarczyło. Pozdrawiam Link to post Share on other sites
MatiXF1 0 Napisano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Nadzieja umiera ostatnia... Link to post Share on other sites
Heniut 0 Napisano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Mój zestaw był za 3950 teraz 4010 ... Link to post Share on other sites
Recommended Posts