Skocz do zawartości

Złóż i wygraj komputer za 4000 zł - TEMAT OGÓLNY

Recommended Posts

Napędu dvd też niema, i jak tu zainstalować system do gier (czyt. windows). Jak wiem, nie ma wersji od ms na pendraka, tylko linux ma, a to system do gier nie jest.

Po co dali myszkę i klawiaturę, jak wybór w komputroniku jest tragiczny? Myszka i klawiatura od a4 za 30 zł + 100% marża komputroniku, dobre.

Jeszcze jedno, złożenie wydajnego komputera w komputroniku za 4 kafle jest strasznie trudne.

W rozliczeniu wychodzi średniak za wygórowaną cene. Zobaczcie sobie zestaw za 3200zł na ....pure...pc...

A kto powiedział że nie ma takiej możliwości? ;)

A kto Ci zagwarantuje, że jak dodasz chłodzenie redakcja nie uzna tego za nie ważny zestaw ?

Wypowiedział się choć raz ktoś z red. na zadawane pytania przez userów ?

Napędu dvd też niema, i jak tu zainstalować system do gier (czyt. windows). Jak wiem, nie ma wersji od ms na pendraka, tylko linux ma, a to system do gier nie jest.

Po co dali myszkę i klawiaturę, jak wybór w komputroniku jest tragiczny? Myszka i klawiatura od a4 za 30 zł + 100% marża komputroniku, dobre.

Jeszcze jedno, złożenie wydajnego komputera w komputroniku za 4 kafle jest strasznie trudne.

W rozliczeniu wychodzi średniak za wygórowaną cene. Zobaczcie sobie zestaw za 3200zł na ....pure...pc...

Da sie zainstalować windowsa 7 z pendriva;-)

A co do podkładki i lepszego chłodzenia po prostu brak funduszy na to. 4000zł na ten sklep to malo:-)

Ja sie zastanawiam nad cpu. Fx sa tanie mocniejsze Ogolnie słabsze w grze ale tutaj liczy sie tez karta.Poniżej 30 fps nie zejdą nigdy. Konkurenci sa słabo dostępni i prawie 100 drozej.Jednak fx wygrywają (jeśli chodzi o cena/wydajność ogólna

Na allegro to zapewne jakis dobry x4 x6 by poszedł.Ale w komputerniku amd zawyza ceny ale to normalne promują nowe procesory.

Ceny idą jednych w górę innych w dol.I jak tu utrzymać cenę;-)

Wyśle jutro mój głos.Podam ceny na jutro i guzik mnie obchodzi czy podrożeje.Taki juz konkurs.Powini to uwzglęnic.Albo zrobić konkurs na 1 dzień a nie tydzień.

Edytowane przez Scenic
Gość darkatraz

No ja przez te ceny bylem zmuszony wziac FX X4 4100, a chcialem sobie wziac Phenom II X4 955. No ale roznica 200 zloty na korzys FX jest spora. Jak juz wspominalem. W tym konkursie liczy sie kazda zl.

Juz jestem ciekawy kto wygra.:-) Sponsorem jest komputronik i amd.Wiec nic z poza radeonow nie wchodzi w grę.Tak samo,ze ściągną z innego sklepu jak nie bedzie dostępny.

Nie ściągana,bo komputronik nie bedzie sponsorował innego sklepu;-)

Edytowane przez Scenic

Nikt tu sie raczej nie wypowie z redakcji. Cos w stylu "róbcie co chcecie"mnie wkurza jedną rzecz.Mniej więcej 1 produkt mam na wyczerpaniu.I co mam wróżyć czy sie wyczerpie:-P

Moze do wróżki zadzwonić.

Przy takiej dostępności i cenie nie da sie wszystkiego na zielono mieć.

Strona tak szybko aktualizowana nie jest.Widzialem takie cos np.brak towaru nowy towar dostępny 5.12 a wtedy byl 5 :-)

Wiec te na wyczerpaniu mogą byc wyczerpane w rzeczywistosci.:-)

I jak tu wygrać.?

Chyba nikt nie wygra.Nawet jak czekać do piątku z zgłoszeniem to zawsze moze byc błąd strony czy cos:-)+

A dane w sobotę mogą sie zmienic.+na wyczerpaniu mogą sie wyczerpac+

Aktualizacja na komputeroniku trwa troche.+

Trudny wybór komisji przy ponad 2000 zestawów jak na razie= du*a.;-)

Moim zdaniem i tak wynagrodzą tylko tych co maja najwiecej postow itp.. a nie uzytkownikow co zlozyli dobry sprzet ale maja 3 posty :P

W regulaminie nie ma nic o postach wiec takie ocenianie byłoby bez sensu.Nigdzie nie ma o tym konkursie wiec tylko Ci którzy czytają behmarka w tym uczestnicza.;-)

A konkurs jest dla wszystkich.

Zapewne ograniczą się jedynie do przeglądania zestawów z określonymi kartami (np, tylko HD6970) i procesorami...

To trochę przerzedzi te zestawy.

Zresztą- zasady tego "konkursu" są tak ogólne, że obojętnie jakimi kryteriami będzie się kierować komisja, nie będzie można sie przyczepić...

Poza tym, też skopałem sprawę... Niepotrzebnie ograniczyłem w konfiguratorze wyświetlanie podzespołów jedynie do kompatybilnych (wg. komputronika...)- nie wyświetliło mi masy dostępnych płyt pod AM3+, bo procesor dałem na AM3... <grrr>

I tym sposobem mam dysk SSD na SATA3 i płytę z SATA2... :(

E tam. I tak bym nie wygrał.

BTW: A tak w ogóle, to witam wszystkich na forum- benchmarka regularnie przeglądam już od kilku lat, ale dopiero teraz się zarejestrowałem bo stwierdziłem- "O! Jakiś ciekawy konkurs!"

Cześć,

Zrobiłem sobie zestawik i co teraz? Mam wprowadzić wszystkie podzespoły w te pola http://screenshooter.net/8959155/Heniut48 tak? A jeśli nie to gdzie. Chciał bym też wysłać jakiegoś screena żeby nie było, że akurat wtedy jak onii będą sprawdzać to podzespoły nie będą dostępne

@elo pierwszy post ;)

Moim zdaniem i tak wynagrodzą tylko tych co maja najwiecej postow itp.. a nie uzytkownikow co zlozyli dobry sprzet ale maja 3 posty :P

w konkursach benchmarka i tak zwykle wygrywaja Ci co sa nieznani w serwisie... Edytowane przez wujashek
Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...