Skocz do zawartości

Złóż i wygraj komputer za 4000 zł - TEMAT OGÓLNY

Recommended Posts

Ja robiłem konfigurację przez konfigurator na stronie KT - to co było dostępne dodawałem, innych się nie dało mimo że były na liście :P

Zostało mi z 250zł, więc budżetu nie przekroczę nawet po podwyżkach :D

Witam. Wysłałem zgłoszenie do tego konkursu, Wypełniłem wszystko tylko przy wypełnianiu powodu przypadkowo nacisnąłem na przycisk wyślij zamiast zamknąć okno. I moje zgłoszenie zostało wysłane z niepełną odpowiedzią. jest jakaś możliwość żeby to uzupełnić?

Ja mam tak samo. Przez przypadek wcisnąłem enter i mi zapisało nie pełną odpowiedź i pozamiatane.

Nie powinno zapisywać ankiety z pustymi odpowiedziami.

Taki konkurs to o kant.... AMD :/ Ja nie powiem - komp za 4 koła piechotą nie chodzi... Ale jak taka kasa wchodzi w grę to mogli by dać możliwość złożenia czegoś dobrego. Osobiście i tak wystawiłbym to na allegro po wszystkim i w tedy kombinował za to złożyć po raz drugi - Intel/ATi(AMD) a najlepiej Intel/nVidia.

mnie ciekawi jedno. przy takiej ilosci zgloszen i takim slabym wyborze sprzetu, duzo konfiguracji bedzie sie powtarzac. ciekawe jak komisja wyloni ta jedna, najlepsza :D, oraz czy faktycznie bedzie najlepsza...

dla jednego lepszy bedzie Antec HCG, a dla kogos innego OCZ ZS...

Edytowane przez wujashek
Gość JackHammer

Ja wybrałem Athlona II x2 260 + MSI 870-C45 + Modecom 500W + Dysk 500GB + HD6770 + 16GB DDR3 1333 i to ma wygrać :D

NWIDIA :P jest najlepsza ma najlepsze karty, chłodne i przegrywa z radeonami !! :D

PS. to taki żarcik na rozluźnienie. Ogólnie mi tam to obojętnie jaka karta, proc aby w danym przedziale cenowym najlepsze było.

No nic- miałem czekać ale nie wytrzymałem i dziś złożyłem swoją propozycję :D Jaka jest dokładnie nie powiem aż do ogłoszenia wyników a szczerze wątpię bym wygrał więc na głównej mojego konfigu nie ujrzycie ;) Postawiłem na produkty Gigabyte, Kingston, OCZ, AMD, HIS, Antec, SilentiumPC (tu zdradzę- REGNUM :D ) do tego A4-Tech %-)

Regnum? Ale wiesz, że on w komputroniku będzie dopiero 12 grudnia? Mogą to uznać jako niedostępny :D

A w pytaniach podawałeś jakieś dodatkowe podzespoły? Np. chłodzenie do procka albo podkładka do myszki.

//Nie podawałem. "Premiera i dostępność po 06.12.2011" :P jak nie wygram to trudno, zresztą i tak szanse mam niewielkie ;)

A ja naprawdę chciałbym się dowiedzieć czy "Towar dostępny na zamówienie" liczy się czy nie... Bo mam naprawdę ciekawą konfigurację, ale kilka podzespołów ma właśnie taki opis.

Trochę irytuje brak jakichkolwiek odpowiedzi od redakcji.

(...) Gigabyte, Kingston, OCZ, AMD, HIS, Antec, SilentiumPC (tu zdradzę- REGNUM :D ) do tego A4-Tech %-)

Coś czuję, że będziemy mieli bardzo podobne, jeśli nie identyczne zestawy :P ale ja wolę poczekać na 1-2 dni przed końcem ze zgłoszeniem.

Czy ktoś dostał jakąkolwiek odpowiedź od redakcji na nasze pytania?

Panowie konkurs nie kończy się dzisiaj i chyba jak panowie redaktorzy będą sprawdzac odpowiedzi to wątpie zeby wzięli pod uwage czy w dniu dajmy na to 3 grudnia pan jan kowalski zaproponował sprzęt którego w dniu dzisiejszym(5.12.11) nie ma na magazynie.A za przeproszeniem skąd ja mam wiedzieć co im się dzisiaj skończy.Jest towar w ofercie to biore do konkursu i cześć jak czapka.Jak nie ma to niech aktualizują oferte i będziemy wybierać z czego jest...

Po czym poznać, że konfig został wysłany poprawnie ?? Ja wysłałem swoją kongigurację i otrzymałem odpowiedź

Brałeś już udział w tej ankiecie.

płyta główna

Pytanie otwarte.

procesor (koniecznie AMD)

Pytanie otwarte.

pamięć RAM

Pytanie otwarte.

karta graficzna (koniecznie AMD)

Pytanie otwarte.

obudowa

Pytanie otwarte.

zasilacz

Pytanie otwarte.

dysk twardy

Pytanie otwarte.

mysz

Pytanie otwarte.

klawiatura

Pytanie otwarte.

Napisz dlaczego wybrałeś właśnie te podzespoły

Pytanie otwarte.

Kolejna rzecz - złożyłem konfig z płytą Gigabyte i buldożerem, a na stronie komputronika pisze, że te elementy nie są ze sobą kompatybilne - na stronie Gigabyte, że są jak najbardziej kompatybilne.

No i ciekawostka - złożyłem swój konfig bez specjalnego celowania w cenę na 3999 zł. :D

Moim skromnym zdaniem jest tyle niedomówień i problemów technicznych, że to jakaś parodia nie konkurs.

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...