Skocz do zawartości

Złóż i wygraj komputer za 4000 zł - TEMAT OGÓLNY

Recommended Posts

Użyłem tego formularza kontaktowego KLIK, odpisał pan Grzegorz Kubera.

No mogliby to sprecyzować- nie ma w sklepie tzn w ogóle nie ma na stronie czy nie ma w sensie, że brak na stanie a na stronie jest. Znacznie by to ułatwiło dobór sprzętu.

To ja się przyłączę do pytań, oraz dodam parę swoich:

1) Czy komponenty muszą być dostępne w GŁÓWNYM magazynie, czy mogą zalegać w placówkach i zostaną sprowadzone?

2) Czy liczy się cena w momencie zakupu czy w momencie wyłaniania zwycięzcy? (co jeśli np. złożę zestaw za 3995zł a w między czasie np. HDD pójdzie jeszcze w górę o te 6zł)

3) Czy w komponentach takich jak procesor, obudowa czy myszka można dopisywać również dodatki w stylu dodatkowe chłodzenie czy podkładka? Czy może mają być TYLKO i wyłącznie te elementy, które zostały wymienione w ankiecie i nic więcej?

4) Czy można brać pod uwagę takie procedury jak odblokowywanie rdzeni czy potoków po zakupie?

6) Czy mamy podawać tylko dokładną nazwę produktu, czy wklejać linki, co jeśli z jakiegoś powodu link przestanie działać (ale produkt nadal będzie w sprzedaży)?

Edytowane przez MisieX

Ja wrzucilem to co bylo na stronie, produkt ma byc dostepny w sprzedazy i tak jest w regulaminie.

Dostepny w sprzedazy znaczy oferowany przez sklep.

Kodeks cywilny mowi, ze jezeli jest gdzies zdjecie produktu a obok niego cena to jest to oferta :)

Jest to regulowane przez regulamin komputronika, ktory mowi inaczej, ale nie jest to regulowane przez regulamin konkursu, wiec mysle, ze wystarczy aby produkt mozna bylo "sprowadzic" na zamowienie przez sklep.

Jest rozwiązanie, ale wymaga to założenia drugiego konta. Wysyłasz zgłoszenie z nowego konta. Co prawda w regulaminie jest "2.4. W przypadku odpowiedzi przez jednego Uczestnika z więcej niż jednego konta,

uwzględnione zostaną wyłącznie odpowiedzi, które zostały zarejestrowane w systemie jako te

z pierwszego podanego konta" ale jeśli mówisz, że nie uzupełniłeś do końca formularza to w regulaminie również jest "2.5. Zgłoszenia do Konkursu wypełnione nieprawidłowo, w sposób niepełny lub też

zawierające nieprawdziwe dane nie będą uwzględniane."

Nie wiem czy to jest rozwiązanie, ale warto spróbować.

Pozdrawiam

No wiec ulozylem zestaw, ale wszedlem na forum i zobaczylem, ze wiele osob w tym czasie zostalo automatycznie wylogowanych. Wiec wyszedlem z ankiety i jak zauwazylem tez mnie wylogowalo wiec zalogowalem sie jeszcze raz, przeszedlem do ankiety szybko kopiujac ostatnia konfiguracje, a jak kliknalem aby to potwierdzic pojawil sie napis "Juz brales udzial w ankiecie". Wiec to parodia jakas.

Mnie jedno zastanawia

Wczoraj złozyłem zestaw, wszystko było w porządku.

Dziś sprawdziłem pare komponentów i część z nich juz była nie dostępna.

Więc ciężko o wygraną skoro w dniu odpowiadania na ankiete podzespoły były dostępne a dzień później juz nie.

U mnie to samo.Wiec takie komponenty jak "na wyczerpaniu zapasów " nie ma co brać.Wczoraj były dostępne dzisiaj nie są.Ja oddam swoj glos w czwartek/piatek.

To znaczy,ze tylko średnie zapasy w i duza ilosc można wziasc czy liczyc na farta ze produkt sie nie wyczerpie do soboty.?

Witam. Wysłałem zgłoszenie do tego konkursu, Wypełniłem wszystko tylko przy wypełnianiu powodu przypadkowo nacisnąłem na przycisk wyślij zamiast zamknąć okno. I moje zgłoszenie zostało wysłane z niepełną odpowiedzią. jest jakaś możliwość żeby to uzupełnić?

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...