Eklerek 642 Napisano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Mogliby to jakoś ładnie objaśnić... Właśnie, a do kogo wysłałeś do zapytanie? Bo chciałbym się jeszcze uzyskać informacje nt. dysku SSD itd. Link to post Share on other sites
spider_1987 5488 Napisano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Użyłem tego formularza kontaktowego KLIK, odpisał pan Grzegorz Kubera. No mogliby to sprecyzować- nie ma w sklepie tzn w ogóle nie ma na stronie czy nie ma w sensie, że brak na stanie a na stronie jest. Znacznie by to ułatwiło dobór sprzętu. Link to post Share on other sites
Eklerek 642 Napisano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 OK, również wysłałem im zapytanie o parę spraw. Jeśli odpowiedź będzie satysfakcjonująca to oczywiście się tutaj nią podzielę. Link to post Share on other sites
spider_1987 5488 Napisano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Napisz do redakcji w tej sprawie, może zgodzą się usunąć Twoją konfiguracje z bazy i pozwolą stworzyć ją od nowa. Nie masz nic do stracenia, warto spróbować Link to post Share on other sites
MisieX 2 Napisano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 (edytowane) To ja się przyłączę do pytań, oraz dodam parę swoich: 1) Czy komponenty muszą być dostępne w GŁÓWNYM magazynie, czy mogą zalegać w placówkach i zostaną sprowadzone? 2) Czy liczy się cena w momencie zakupu czy w momencie wyłaniania zwycięzcy? (co jeśli np. złożę zestaw za 3995zł a w między czasie np. HDD pójdzie jeszcze w górę o te 6zł) 3) Czy w komponentach takich jak procesor, obudowa czy myszka można dopisywać również dodatki w stylu dodatkowe chłodzenie czy podkładka? Czy może mają być TYLKO i wyłącznie te elementy, które zostały wymienione w ankiecie i nic więcej? 4) Czy można brać pod uwagę takie procedury jak odblokowywanie rdzeni czy potoków po zakupie? 6) Czy mamy podawać tylko dokładną nazwę produktu, czy wklejać linki, co jeśli z jakiegoś powodu link przestanie działać (ale produkt nadal będzie w sprzedaży)? Edytowane 4 Grudnia 2011 przez MisieX Link to post Share on other sites
Eklerek 642 Napisano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Napisz te pytania do redakcji, bo tutaj to możemy tylko gdybać... Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Ja wrzucilem to co bylo na stronie, produkt ma byc dostepny w sprzedazy i tak jest w regulaminie. Dostepny w sprzedazy znaczy oferowany przez sklep. Kodeks cywilny mowi, ze jezeli jest gdzies zdjecie produktu a obok niego cena to jest to oferta Jest to regulowane przez regulamin komputronika, ktory mowi inaczej, ale nie jest to regulowane przez regulamin konkursu, wiec mysle, ze wystarczy aby produkt mozna bylo "sprowadzic" na zamowienie przez sklep. Link to post Share on other sites
Ladros 70 Napisano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Tylko właśnie pozostaje to pytanie o zmianach cen, które mogą się nagle zmienić przed sprawdzaniem zgłoszeń. Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Ja po prostu zrobilem SS koszyka i dalem we wszystkich polach link do niego Link to post Share on other sites
Gość JackHammer Napisano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Na tym się skończy że wygra ta osoba co wrzuciła do zestawu pyłtę AM3 z Athlonem II x2 oraz grafiką HD6770 bo tylko to jest dostępne. Dziwny trochę ten konkurs. Link to post Share on other sites
Eklerek 642 Napisano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 To osoba, która wygra tego Athlona będzie wniebowzięta Link to post Share on other sites
Gość JackHammer Napisano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Zobaczycie że tak będzie. Ale komedią jest to że nie można wybrać FX-8150 bo nie ma dostępnego i został wycofany ze sprzedaży... Link to post Share on other sites
d i l 173 Napisano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Jak chcesz wybrać ten procesor to z góry jesteś skazany na porażkę w konkursie ;P Link to post Share on other sites
Eklerek 642 Napisano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Ale kto by ten proc do gier wybierał ;p Link to post Share on other sites
Gość JackHammer Napisano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 W grach to większy nacisk na kartę idzie, a do zastosowań bardziej ambitnych niż gry to znalazłby swoje zastosowanie. Link to post Share on other sites
Marciniak 0 Napisano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Jest rozwiązanie, ale wymaga to założenia drugiego konta. Wysyłasz zgłoszenie z nowego konta. Co prawda w regulaminie jest "2.4. W przypadku odpowiedzi przez jednego Uczestnika z więcej niż jednego konta, uwzględnione zostaną wyłącznie odpowiedzi, które zostały zarejestrowane w systemie jako te z pierwszego podanego konta" ale jeśli mówisz, że nie uzupełniłeś do końca formularza to w regulaminie również jest "2.5. Zgłoszenia do Konkursu wypełnione nieprawidłowo, w sposób niepełny lub też zawierające nieprawdziwe dane nie będą uwzględniane." Nie wiem czy to jest rozwiązanie, ale warto spróbować. Pozdrawiam Link to post Share on other sites
kangur 0 Napisano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Witam wszystkich. Co do tego że nie do gier to czy tamto, przecież nigdzie nie jest napisane do czego ma być. Link to post Share on other sites
Eklerek 642 Napisano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Ślepy jesteś? "Chciałbyś otrzymać na święta świetny komputer do gier?" Link to post Share on other sites
Pymyn 0 Napisano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 No wiec ulozylem zestaw, ale wszedlem na forum i zobaczylem, ze wiele osob w tym czasie zostalo automatycznie wylogowanych. Wiec wyszedlem z ankiety i jak zauwazylem tez mnie wylogowalo wiec zalogowalem sie jeszcze raz, przeszedlem do ankiety szybko kopiujac ostatnia konfiguracje, a jak kliknalem aby to potwierdzic pojawil sie napis "Juz brales udzial w ankiecie". Wiec to parodia jakas. Link to post Share on other sites
Ladros 70 Napisano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Zanim nazwiemy to parodią to może sprawdźmy to: Jeśli przez ileś tam minut w ogóle nie odwiedzasz strony nic nie klikasz itd. automatycznie cie wylogowuje za brak aktywności i to może być powodem tego błędu. Link to post Share on other sites
LeBron 3 Napisano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Mnie jedno zastanawia Wczoraj złozyłem zestaw, wszystko było w porządku. Dziś sprawdziłem pare komponentów i część z nich juz była nie dostępna. Więc ciężko o wygraną skoro w dniu odpowiadania na ankiete podzespoły były dostępne a dzień później juz nie. Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 phi mnie system wylogował, po kliknięciu wyślij i gdy zalogowałem się ponownie mam "już brałeś udział w tym konkursie" fajnie ale potencjalnie poszedł pusty formularz... Link to post Share on other sites
Scenic 3 Napisano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 U mnie to samo.Wiec takie komponenty jak "na wyczerpaniu zapasów " nie ma co brać.Wczoraj były dostępne dzisiaj nie są.Ja oddam swoj glos w czwartek/piatek. To znaczy,ze tylko średnie zapasy w i duza ilosc można wziasc czy liczyc na farta ze produkt sie nie wyczerpie do soboty.? Link to post Share on other sites
d i l 173 Napisano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Zanim rozstrzygną konkurs to jeszcze pewnie wszystko się pozmienia, a zawsze mogą ściągnąć część, czy dwie od konkurencji, jakby zabrakło i pozamiatane Link to post Share on other sites
CroopekPL 8 Napisano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Witam. Wysłałem zgłoszenie do tego konkursu, Wypełniłem wszystko tylko przy wypełnianiu powodu przypadkowo nacisnąłem na przycisk wyślij zamiast zamknąć okno. I moje zgłoszenie zostało wysłane z niepełną odpowiedzią. jest jakaś możliwość żeby to uzupełnić? Link to post Share on other sites
Recommended Posts