Ponoo 0 Napisano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Witajcie! W związku z dwoma premierami...GT5 i NFSHP pasuje zakupić kierownicę. I tu jest problem gdyż ja takowej nigdy nie posiadałem... Lata lecą trzeba spróbować. Jak ktoś ma coś dobrego na oku to byłbym wdzięczny za pomoc. Może się przyda innym użytkownikom ps3:) Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Jak tania kierownica to tylko Logitech Driving Force GT Pasuje pod PC,PS3 i tam inne Cytuj Link to post Share on other sites
Ponoo 0 Napisano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 http://allegro.pl/kierownica-logitech-d ... 94377.html ta tak? Warto inwestować? Czy jednak coś lepszego jest? Nie chce znowu płacić jakiś wielkich sum ale chciałbym mieć pewny i solidny produkt a każdy wie jakie są nerwy na czasówkach w GT;p Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Jak nie masz co zrobić z kasą to kup Logitech G27 .Tak poważnie ten logi GT będzie najlepszym wyborem.Mam taką samą i taką samą mi doradzali na forum Cytuj Link to post Share on other sites
Ponoo 0 Napisano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Napisz coś więcej:) Mam co robić z kasą...Gry wychodzą 400zł i kierownica z wysyłką to samo... Więc lepiej już nie przesadzać Opowiedz mi jak się sprawuje Cytuj Link to post Share on other sites
Beatrix Kiddo 103 Napisano 25 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 ponoo kuźwa, bo całą wypłatę na konsole strącisz.... http://www.ppe.pl/news-2447-Zgrentgen_L ... _2010.html Te chłopaki są 2x lepsze od komerchy wielkich dziennikarzy CDAction. Maj swój styl, a poza tym nie zachowują się jak DZIENNIKARZE świata. Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Jak to kierownica.Trochę czasu zajmuje nauczenie się zmieniania biegów.Ale potem idziesz jak profesjonalista.Masa opcji do wyboru.Naprawdę fajna kierownica.Nic dodać nic ująć.Ja sobie jeszcze sterowniki ściągnąłem i hula aż miło .W tej cenie po prostu nie ma nic lepszego.Fakt kierownica ma już trochę,ale design i funkcjonalność jest na prawdę znakomita .Możesz bez obaw brać w ciemno.A G27...Taaa to już jest sprzęt dla hardokorowców.Pełnowymiarowa skrzynia biegów z 6 biegami plus sprzęgło.Ideał ale coś za coś.Nówka kosztuje 1300zł Cytuj Link to post Share on other sites
SoundsGreat 1647 Napisano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 No... wydaj sobie 1300zł, odpal TDU, kup Merca, a tam... 7 przełożeń + R Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Wystarczy NFS Shift .Ale kolesie z PSX wymiatają .Cytuję: Już tłok jest duży bo już tam wali sandałem z masłem i potem i małe niemieckie Hanse z wielkimi torbami zaczynają szturm na gadżety a my zrobiliśmy swoje i się zbieramy Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 No... wydaj sobie 1300zł, odpal TDU, kup Merca, a tam... 7 przełożeń + R To jedziesz łopatkami (w G27 zrezygnowali z sekwencyjnej na drążku) Cytuj Link to post Share on other sites
Ponoo 0 Napisano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Spoko Kierownica na grudzień. Teraz kupuje po 10 God of war collection. No mnie w sumie ten drążek nie interesuje... Zawsze mnie kręciły łopatki Kurde chciałbym na niej zagrać przed zakupem tak nawet z ciekawości Pedały mają opór chociaż podobny do tego w prawdziwym aucie czy chodzą jak takie ruchadełka ?? Cytuj Link to post Share on other sites
SoundsGreat 1647 Napisano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Już tłok jest duży bo już tam wali sandałem z masłem i potem i małe niemieckie Hanse z wielkimi torbami zaczynają szturm na gadżety a my zrobiliśmy swoje i się zbieramy sandałem z masłem i potem Cytuj Link to post Share on other sites
Ponoo 0 Napisano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Michael_17 pamiętasz jak prosiłem o pomoc w wyborze tv? Cytuj Link to post Share on other sites
SoundsGreat 1647 Napisano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Ponoo pamiętam, i chyba pomogłem, nie? ;> Nawet na gg pisaliśmy I dalej mam Twój numer... Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Już tłok jest duży bo już tam wali sandałem z masłem i potem i małe niemieckie Hanse z wielkimi torbami zaczynają szturm na gadżety a my zrobiliśmy swoje i się zbieramy sandałem z masłem i potem Zabił mnie ten tekst Cytuj Link to post Share on other sites
Ponoo 0 Napisano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 No dobrzy są... dobrze że tego nie ogląda więcej osób bo odrazu poszły by teksty o rasizm... a tu jest za******e poczucie humoru i trochę faktów Ma jakiś szalony ludek MafieII w ps3? :tajniak: Cytuj Link to post Share on other sites
Beatrix Kiddo 103 Napisano 26 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 "Znam takich, którzy uważają, że Kinect zarządzi i tu w tym kraju i na całym świecie" "kupaa" Następny numer już 1 września... nie mogę się doczekać 2 część: Cytuj Link to post Share on other sites
SoundsGreat 1647 Napisano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Kinect vs. Move http://www.ppe.pl/news-2484-Zgrentgen_LIVE_Kinect_vs_PlayStation_Move.html "montaż zusammen do kupy" Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Mocne Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Oglądałem, ale takie jałowe dość mimo wszystko. Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Ale i tak są lepsi od większości reporterów Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Tzn bardzo spoko luźny styl i bardzo przyjemnie się oglądało, aczkolwiek jakiś niedosyt pozostał. Skoro tyle na tym młócili mogli coś więcej powiedzieć. Cytuj Link to post Share on other sites
SoundsGreat 1647 Napisano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Szczerze to mam podobne spostrzeżenia co Maks, spokojnie mogli by zająć tym tematem pól godziny Swoją drogą, w ostatnim czasie przeglądam nieco rynek gier, interesuje się GamesCom itp itd. I doszedłem do wniosku, że właśnie mamy moment, w którym dla mnie XBOX 360 jako platforma do gier, ale także jako urządzenie spada za PS3. Może jeszcze za wcześnie na zakup samego PlayStation, przynajmniej jak dla mnie, ale za to już chyba pora podziękować XO. W sumie to jestem przed upgradem PC, chciałbym wydać jak najmniej, ale w grę wchodzą kwoty powyżej 1000PLN, tak więc PS3 również jest tu osiągalne. Myślę, myślę i myślę na ten temat, i sam nie wiem Na dzień dzisiejszy mam zamiar ulepszyć PC do poziomu GTX460/HD5850, kupić sobie Pada, sprzedać XO i delektować się w nadchodzącym czasie Mafią II, zaległymi Assasinem 2, Dragon Agem, Dirtem 2, Gridem, nadchodzącym NFSem, TDU2, Wiedźminem II, Gothiciem 4, może nawet Diablo 3. Na rok zabawy starczy, a gdy SONY wyda już te swoje exclusive'y, PS3 umocni się na dobre, to może równo za rok... Te całe inFamous mi się podoba, oczywiście GoW3 to must have, GT5 też się dobrze zapowiada, Uncharted... może, ale wątpię, że kupie. Zapowiadają jeszcze kilka innych tytułów na PS3, więc pozostaje czekać. Ciekawe ile w tedy będą kosztowały w wypożyczalniach filmy na BR. Cytuj Link to post Share on other sites
Ponoo 0 Napisano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Już Cię namawiałem na ps3... Więc marsz do MM i za 999zł masz 120gb slimke Cytuj Link to post Share on other sites
SoundsGreat 1647 Napisano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 No i jednego God of War 3, który wygląda dobrze, jeszcze kilka ładnych gier, które mnie nie ciekawią no i masę innych gier, które wyglądają gorzej niż na kompie z 9800GT, którym dysponuje od roku Jest jeszcze za wcześnie na PS3. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts