Mixtape 1765 Napisano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Lepsza grafika,fizyka,model jazdy. EDIT:Ten WRC podobno słaby będzie bo jedynie co ma dobre to, że ma znaczek WRC.Graficznie nie powala ale może coś poprawią do premiery.A ten F1 2010 zaczyna mi się coraz bardziej podobać Cytuj Link to post Share on other sites
Wulfen 134 Napisano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Ten RPG co podawałeś to chyba jak się nie mylę najtrudniejsza gra na świecie(chyba )tak to jest to dirt2 jakoś nie przypadł mi do gustu a jedynaka miała jakiś dziwny model jazdy imo lepsze były colin4, 2005. W ogolę ostatnio brakuje dobrego wrc A co w niej takiego trudnego? Trudny to był Super Robin Hood z Pegasusa, gdzie nie można było sejwować. Poza tym ten RPG jakiś taki mało erpegowaty (tutaj w ogóle się rozmawia?). Toż to taki God of War, a nie RPG. no i już nastepny zaczyna trollować A więc Panowie, grał ktoś w Demon's Souls? Jak wrażenia?Na razie chyba nie było premiery europejskiej i ciężko dostać mimo ze w ameryce i japoni wyszedł rok temu :| Pfff, hahaha chyba żartujesz? Pod jakim względem?trasy, model jazdy, rożne pory dnia na każdej trasie Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Wiesz Wulfen ty non stop trollujesz odkąd tu jesteś EDIT: Ta gra jest u nas od 25 czerwca -_- EDIT2:A w ogóle ty kiedyś grałeś w dirta 2 bez wspomagaczy? Cytuj Link to post Share on other sites
Beatrix Kiddo 103 Napisano 28 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Mixtape To mamy podobne odczucia, ta formuła jest zarąbista no nie ? po prostu super gra się szukuje z Kubicą. Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Ten WRC podobno słaby będzie bo jedynie co ma dobre to, że ma znaczek WRC.Graficznie nie powala ale może coś poprawią do premiery Wystarczy realistyczny model jazdy, i bardziej symulacyjne podejście twórców do tej gry. I już będzie świetnie Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Ale fajnie będzie.Będę Kubicą jeździć EDIT: jhonny i też ogólne wrócenie do korzeni serii.Będzie świetnie jak będzie dużo błota,śniegu w końcu porządna noc, graficznie znowu położy konkurencję i w ogóle to będzie hit.Z resztą jak Codemasters robi grę wyścigową to możemy być pewni, że będzie to wielki HIT Cytuj Link to post Share on other sites
Beatrix Kiddo 103 Napisano 28 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 to na pc też będzie ? Myślisz że będzie mieć wysokie wymagania ? Ja to sobie chyba tę zmodowaną wersje zainstaluje formuły, też jest zajeb..... Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Najlepsze jest to, że wymagania f1 2010 są kosmicznie niskie. wymagania sprzętowe: Core 2 Duo 2.4GHz, 1 GB RAM, karta grafiki 256 MB (GeForce 7800 lub lepsza), 12.5 GB HDD, Windows XP/Vista/7-tak żeby można było już spokojnie pograć na średnich Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 HAHAHA To było dobre, poprawiłeś mi humor. Wiesz co to za gra ? A tym bardziej god of war ? CZasem wkurzają mnie takie sygnaturki z takimi miażdzącymi wpadkami, ale sam zastanawiam się czy Twoja wypowiedź się do takiego "zaszczytnego" grona nie nadaje. Jedno i drugie oglądałem na youtubie. Nie widzę różnicy. Ale chyba ty nie wiesz, na czym polega RPG. Cytuj Link to post Share on other sites
Beatrix Kiddo 103 Napisano 28 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 TY już może skończ filozofować bo zaraz się okaże że Fifa to to samo co god of war. Ale co ja tam wiem, natomiast już od września nie będę miał czasu czytać takich wypocin. nie bój się. Cytuj Link to post Share on other sites
SoundsGreat 1647 Napisano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Na razie chyba nie było premiery europejskiej i ciężko dostać mimo ze w ameryce i japoni wyszedł rok temu :|Nie ma Demon's Souls w Europie? U nas taka gra sprzedała by się lepiej od Final Fantasy Głupie postępowanie. Cytuj Link to post Share on other sites
Wulfen 134 Napisano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 oglądałem na youtubie. Nie widzę różnicy. Cytuj Link to post Share on other sites
Wulfen 134 Napisano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 ahh pomyliłem się co do demon soula gra już jest od czerwca :oops: Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 TY już może skończ filozofować bo zaraz się okaże że Fifa to to samo co god of war. Ale co ja tam wiem, natomiast już od września nie będę miał czasu czytać takich wypocin. nie bój się. Wejdź na jakiś poważniejszy serwis o RPG (vide Insimilion) i zapytaj się czy Demon's Soul to według użytkowników serwisu RPG, dzieciaczku. Na RPG zęby zjadłem i gra, w której idziesz i napier**** to nie jest RPG. Cytuj Link to post Share on other sites
Beatrix Kiddo 103 Napisano 29 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Nie denerwuj się już tak dziadku. Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Fanboy PS3 i XBOX 360 vs Znawca(moim zdaniem bardzo mądry artykuł) http://gry.onet.pl/28062,1624074,artykul.html Cytuj Link to post Share on other sites
Beatrix Kiddo 103 Napisano 29 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Raczej Fanboy - sceptyk. Według mnie korzystanie z internetu na konsoli to raczej... lipa, choć się przydaje, i jest przydatne. Wygodniej na PC, ale jak chcesz zajrzeć na pocztę lub włączyć radio, to włączysz konsole i nie muisz włączać PC. Blu-ray, też fajna sprawa, za 2 lata będzie bardzo popularne i w naszym kraju. Muzyka, zdjęcia do przeglądania też. To wszystko od czego można wymagać od konsoli. Według mnie temat nudny, bo każdy człowiek sam sobie wybierze co musi się podoba a nie, a próba wmówienia że internet, blu-ray , jest niepotrzebny jest głupia. Cytuj Link to post Share on other sites
Wulfen 134 Napisano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 ja kilka komentarzy na benchmarku pisałem z ps3 wiec się czasem przydaje Fanboy PS3 i XBOX 360 vs Znawcatak tak każdy komu nie podobają się konsole jest znawcą a odwrotnie to już fanboj pokaz możliwości movea http://www.ps3site.pl/przyszlosc-nalezy ... more-52007 Cytuj Link to post Share on other sites
SoundsGreat 1647 Napisano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 ahh pomyliłem się co do demon soula gra już jest od czerwca :oops:No to co mi w głowie mieszasz Ej to dobrze, to fajna gra, i nawet jeśli według "znafcuf tematu" (sorry stary ) to nie jest RPG to ja i tak mam zamiar w to zagrać... tylko jeszcze nie wiem kiedy. Cytuj Link to post Share on other sites
wrobellito 13 Napisano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Mam pytanko czy słuchawki CREATIVE AURVANA LIVE będę kompatybilne z PS3?? Posiadam tez głośniki 2.1 które są podłączone przez przejściówkę (niklowa z gniazda JACK 3,5 STEREO na gniazdo 2x RCA (Chinch). Cytuj Link to post Share on other sites
Ponoo 0 Napisano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Super ale jak chcesz je podłączyć do ps3? Amplituner tak. Np konsola/optyk/ampli/słuchawki w tym przypadku w ps3 ustawiamy przepuszczanie dzwięku przez optykę a nie hdmi! Telewizor tak konsola/hdmi/tv/słuchawki W tych przypadkach będzie działać napewno i pamiętaj żeby zaglądać w grach do ustawień bo mają często wsparcie dla słuchawek Cytuj Link to post Share on other sites
SoundsGreat 1647 Napisano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 PS3 nie ma analogowego wyjścia audio? no coś Ty... Cytuj Link to post Share on other sites
Ponoo 0 Napisano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Może ma jakiegoś moda i daje radę bez cyfrowych wspomagaczy Cytuj Link to post Share on other sites
Beatrix Kiddo 103 Napisano 7 Września 2010 Autor Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Cytaty jakby ktoś znowu pieprzył że gran turismo to gó**o: "...Największą miazgą był widok ze środka pojazdu, z całą tą ochronną klatką zasłaniającą pół pola widzenia - coś pięknego a w 3D to ekstaza - lepiej wyglądającej ścigałki nie ma. A malkontenci niech lepiej zamkną jadaczki. " O rajdówkach: " Na koniec rajdówki. Powiem tak: grałem we wszelkie coliny czy WRC , i choć tamte gry były fajne, a grafa naprawde konkretna, to i tak gran turismo mną pozamiatało! PAl licho grafikę, pal licho pewne ograniczenia. Ale ten model jazdy to poezja!" Aha, jeszcze o tym gościu co to niby taki spec z gramytv czy jakoś tak, z odnośnika gryonline, co tak piratował na targach "I gdy słyszę te wszystkie teksty o pudełkowatych samochodach czy inne tego rodzaju bzdury, wypowiadane zwykle przez ludzi, którzy na symulacjach wyścigowych znają się tak, jak ja na pędzeniu bimbru w piwnicy, to nóż w kieszeni się otwiera. Zresztą 80 % dziennikarzy, których poczynania miałem okazję obserwować, nie potrafiło w ogóle jeździeć, - kolesie ciągle lądowali na bandach, i nie wiedzieli nawet jak wrzucić wsteczny bieg. Chyba jacyś maniacy Forzy albo raczej Pac-Mana" LOL. Koniec z mojej strony na temat GT. Tekst Urala z PSX Extreme. Cytuj Link to post Share on other sites
Czaszka 49 Napisano 7 Września 2010 Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Heh kto twierdzi że GT to ? Chyba jednak większość zgodzi się GT nie będzie takim uber-super-mega miazgatorem jakim zapowiadali go producenci, co oczywiście nie oznacza ze nie będzie to bardzo dobra gra. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts