Ponoo 0 Napisano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 To Ci zrobię. Tylko daj mi chwilke bo jem i na skype jestem:) Btw napisz na gg A tu masz http://www.speedyshare.com/files/23877037/ps3.rar Cytuj Link to post Share on other sites
Beatrix Kiddo 103 Napisano 20 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 całkiem fajne. A mam jeszcze pytanie, czy pada można ładować przy wyłączonej konsoli ? Cytuj Link to post Share on other sites
Ponoo 0 Napisano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Inaczej sie nie da. Ja ładowałem pada 1h to mi juz tydzien chodzi:o Cytuj Link to post Share on other sites
Beatrix Kiddo 103 Napisano 20 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 przy włączonej się nie da czy na odwrót ? Myślałem że jakaś stacja dokująca czy coś podładuje te pady . Cytuj Link to post Share on other sites
Ponoo 0 Napisano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Konsola musi być on żeby ładować. Cytuj Link to post Share on other sites
Ponoo 0 Napisano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 nfs;) W poczekalni na gt5 składam preordera. Może się pokuszę o recenzję ale za bardzo się na tym nie znam;p Cytuj Link to post Share on other sites
Beatrix Kiddo 103 Napisano 21 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 Jeśli komuś się chcę regularnie wstawiać do tematu newsa na temat PS3 to bardzo proszę, bo ja na ten czas nie przewiduję pisania w tym temacie takowych, może coś tam skrobnę, ale nie tak często jak dotychczas. pozdrawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
SoundsGreat 1647 Napisano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 http://www.benchmark.pl/news/show/news_id/30523 Cytuj Link to post Share on other sites
Beatrix Kiddo 103 Napisano 21 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 nic nie zostało złamane, no way. Na benchmarku już nie ma co pisać tylko bzdury. Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 Jakieś argumenty? Cytuj Link to post Share on other sites
Beatrix Kiddo 103 Napisano 21 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 A po co argumenty ? chyba nie myślisz, że jutro już będą przeróbki na allegro PS3 Cytuj Link to post Share on other sites
Wulfen 134 Napisano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 tym razem wygląda na to że rzeczywiście zostało złamane. w ogolę to dziwna sprawa niektórzy mówią nawet że za tym stoi ktoś z sony chyba nie myślisz, że jutro już będą przeróbki na allegro PS3 już są http://allegro.pl/item1198864799_hit_ps ... h_ps3.html Cytuj Link to post Share on other sites
Beatrix Kiddo 103 Napisano 21 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 o popatrz , a ja głupi łudziłem się że nie przerobią PS3. zwracam honor, i jak najbardziej muszę przyznać że mało żyję na tym świecie. To w takim razie jakaś gorąca dyskusja na ten temat się rozpocznie ? Niech ktoś mądrzejszy się wypowie: Allegro ma umowę z Microsoftem że aukcje z przeróbką będą usuwane ze serwisu. "Nie przerabiam, nie kradnę". A SONY ? Za wcześnie na to, ale to przerobienie przeszło bez większeeego hałasu. Kto tak na prawdę zdołał przerobić tę konsolę ? Czy nie zostanie ukarany, pozwany do sądu ? Co powinno zrobić SONY waszym zdaniem ? chociaż dobrze że cena zaporowa, 550 zł , to połowa wartości konsoli . Cytuj Link to post Share on other sites
SoundsGreat 1647 Napisano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Na razie 550zł, poczekaj nieco dłużej. To było kwestią czasu, jeśli człowiek jest w stanie stworzyć jakieś zabezpieczenie, to drugi jest w stanie je złamać. Cytuj Link to post Share on other sites
Czaszka 49 Napisano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 eśli człowiek jest w stanie stworzyć jakieś zabezpieczenie, to drugi jest w stanie je złamać.i Nad zabezpieczniem PS3 pracowało zapewne kilka-kilkanście osób. A nad jego złamaniem? Tysiące. Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 No piracenie się zacznie i to konkretnie.Wulfen dzisiaj oglądałem gameplay z GT5 na gamescom 2010.Takie to piękne niestety nie jest.Nawet ten co grał sam mówił, że spodziewał się czegoś innego.Na screenach wygląda to przecudnie(wiadomo są podrasowane) ale REAL gameplay jest zgoła inny Cytuj Link to post Share on other sites
koliber2408 0 Napisano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 no tak, ale za to jest naprawdę realistyczny model jazdy Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 No to fakt.Najbardziej dopracowali model jazdy.Reszta jest taka standardowa.Graficznie nie powala.Niestety ale nie będzie to killer crysisa .Ale moim zdaniem gra na pewno warta uwagi Cytuj Link to post Share on other sites
Beatrix Kiddo 103 Napisano 22 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Dokładnie mam takie same odczucia co Mixtape, to będzie "tylko" bardzo dobra gra, już o wiele bardziej fajniejsza jest Formuła 2010. Codemasters się postarało, jest super. Cytuj Link to post Share on other sites
Ujemny 29 Napisano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Nawet ten co grał sam mówił, że spodziewał się czegoś innego. Na screenach wygląda to przecudnie (wiadomo są podrasowane), ale REAL gameplay jest zgoła inny Znalazłeś coś ciekawego? Możesz podać linka? Gran Turismo 5 to największa zagadka, jaką nam przyjdzie rozwiązać w 2010 roku. Zwłaszcza jeśli chodzi o aspekt graficzny. Z jednej strony Japończycy zapychają Internet renderami, które z rzeczywistością nie mają nic wspólnego (PlayStation 3 musiałoby potroić swoją moc). Z drugiej zaś strony na targach udostępniają dema, które delikatnie rzecz ujmując nie powalają (jałowy Colin McRae: DiRT 2 na PC, to przy tym dzieło sztuki). Dokładnie mam takie same odczucia co Mixtape, to będzie "tylko" bardzo dobra gra, już o wiele bardziej fajniejsza jest Formuła 2010. Codemasters się postarało, jest super.Na GOL można zobaczyć "gramy" z tej produkcji. Zapowiada nam się symulator, który z symulacją nie ma za wiele wspólnego. Na pierwszy rzut oka wygląda to, jak Grid wpakowany do F1. Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Właśnie ten materiał z GOL .Dell(Marcin Łukasiński, który grał w GT5 na GC2010) sam mówił, że spodziewał się czegoś innego .Fakt DiRT 2 na dx11 jest już ładniejszy.A ten F1 zapowiada się baaardzo interesującego.Z resztą jak Codemasters robi grę wyścigową to możemy mieć spokojne dresy Cytuj Link to post Share on other sites
SoundsGreat 1647 Napisano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Jeśli o samochodówki idzie to ja podniecam się coraz to nowszymi filmikami z TDU 2, grafika również wygląda bardzo dobrze, ale do tego mamy ciekawy świat, upragnione przeze mnie SUVy, dostępność na PC (na PS3 chyba zresztą też) a nawet chałupę sobie będziemy mogli odstawić według naszego widzi mi się. Nawet stół do jadalni będziemy mogli zmienić, oni do tej gry chyba wpakują Ikeę albo Searca. Wiem, że samochodówka ni jak ma się do stołów, ale ja lubię takie Simsowe wręcz smaczki. Hot Pursuit też niczego sobie, fajne akcje z heli, i Veyron w garażu policyjnym. Dirt 3, i trailer z nową Fiestą - znowu fajna gra, tak więc nawet jak ktoś nie ma PS3, i nie pogra w rzekomego "króla samochodówek" to i tak będzie miał pełną kierownicę/klawiaturę/pada roboty. Cytuj Link to post Share on other sites
Wulfen 134 Napisano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 No piracenie się zacznie i to konkretnie.Wulfen dzisiaj oglądałem gameplay z GT5 na gamescom 2010.Takie to piękne niestety nie jest.Nawet ten co grał sam mówił, że spodziewał się czegoś innego.Na screenach wygląda to przecudnie(wiadomo są podrasowane) ale REAL gameplay jest zgoła inny no to dziwne bo u mnie prologue nie rożni się od tego co widać na screenach(poza aa). Chcesz żebym zrobił fotki i pokazał jakie głupoty znowu wygadujesz? Reszta jest taka standardowa. jaja sobie robisz?! gt5 zostało najlepsza grą gamescom2010 a ty mówisz o standardzie? - Najlepsza gra konsolowa: Gran Turismo 5 - Najlepsza gra na PC: Crysis 2 - Najlepsza gra imprezy: Gran Turismo 5 ta gra jest tak mega rozbudowana że teraz to się dziwie że wyjdzie zaledwie po 5 latach. Nie ma absolutnie żadnej gry która mogłaby konkurować z gt5 Pokaż mi jeden tytuł który oferuje chociaż połowe tego co gt5. czekam Graficznie nie powala.Specjalnie fotki dla ciebie żeby nie było ze podrasowane. Zdjęcia są z PROLOGA(w pełnej wersji samochody są jeszcze bardziej dopracowane) http://i30.tinypic.com/30xcrj5.jpg http://i28.tinypic.com/2djauzd.jpg http://i27.tinypic.com/13z4ok8.jpg http://i27.tinypic.com/2zejnsg.jpg i uwaga http://i28.tinypic.com/mn1d34.jpg Pewnie do ciebie to i tak nie dotrze i dalej będziesz zaklinał rzeczywistość mówiąc: "to tak nie wygląda". Japończycy zapychają Internet renderami, które z rzeczywistością nie majątak tak tu tez pewnie rendery Zdajecie które dałem wyżej to też pewnie rendery. Cholera wygląda na to ze gt5 to nie gra a render Fakt DiRT 2 na dx11 jest już ładniejszy.nie mogę tego inaczej skomentować jak sam mówił, że spodziewał się czegoś innegono tak bo jakiś gość tak powiedział wiec pewnie jest słabe a to ze gt5 zostało najlepszą grą GC i cały świat się nim zachwyca nie ma już znaczenia. Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Co do filmiku jest jedno małe "ALE". Cytując YT: "100% unofficial". Sama rozgrywka na 201% nie wygląda tak jak na tych fotach. Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Dokładnie.To są same rendery więc TY przestań ściemniać.Mało Ci promilus w kość dał?.Chyba tak. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts