Skocz do zawartości

Assassin's Creed Odyssey  

9 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy warto zagrać/kupić (opinie graczy)?

• trzeba zagrać, tytuł zasługujący na miano gry roku
      0
    • solidna pozycja, zapewnia świetną zabawę na długie godziny, posiada minimalne błędy
      5
    • ciekawa pozycja ale sporo jej jeszcze brakuje do ideału
      3
    • można zagrać ale niekoniecznie, pozycja skierowana głównie do fanów gatunku/klimatu
      1
    • zdecydowanie nie, gra nie miała prawa wyjść
      0

Recommended Posts

@ifter

Zrobiłem edita 5 minut temu, oczywiście już Paryż pod Notre Dame przy najnowszych sterach BETA.

Btw. Na każdych ustawieniach jest podobny fps, czy to medium czy high czy low(bardzo nieznaczne różnice).

Edytowane przez Shady_PL

Gral ktos na kartach hd 7950/gtx 760 

:)

jak to ustawic zeby nie bylo spadkow plynnosci,wszytsko medium to max co mozna wycisnac??

,chodzi o to zeby nie bylo tych koszmarnych spadkow i dropow. ,z detali mozna zejść... :>

Edytowane przez kuba223

Nie no tak pytam ,bo jak poczytalem sobie ze bez gtx980,ew 780 SLI nawet nie podchodzic bo szkoda sie denerowowac ,to mysle ze odpuszcze ten tytuł

ogladalem natomiast gamplayerow ,sargow i innych i w sumie goscie w to grają

no coz ja tam dalej poczekam :)

Nie no tak pytam ,bo jak poczytalem sobie ze bez gtx980,ew 780 SLI nawet nie podchodzic bo szkoda sie denerowowac ,to mysle ze odpuszcze ten tytuł

ogladalem natomiast gamplayerow ,sargow i innych i w sumie goscie w to grają

no coz ja tam dalej poczekam :)

Ja gram ze wszystkim wymaksowanym w fullHD. Komp jak w sygnaturze. Więc 980 nie trzeba.

Msaax8 jest lepszy niż txaa, a to na bank nie pójdzie :)

Na 970 na bank sa spadki do 25

Maksymalny spadek jakiego uświadczyłem był do jakichś 27 faktycznie przy okazji jakiegoś bardzo dużego tłumu ludu. Ale ogólnie nie gra się źle, płynność ani razu nie została zakłócona jak grałem. Pewnie coś dalej popaczują i będzie lepiej.

Na msaa x8 faktycznie lepiej wygląda, u mnie jakieś 31-40 fps wtedy, więc różnica jakaś tam jest. Ogólnie da się grać. Pewnie poprawią trochę tę optymalizację i będzie lepiej. Potrafi spaść do 28 przy dużym tłumie.

Edytowane przez mabrothrax