daniel93 192 Napisano 28 Maja 2013 Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Pogromcy Mafii Jako że jestem fanem kina gangsterskiego , i wybornym smakoszem Stwierdzam że film jest świetny , nie tak jak american gangster ale trzyma poziom Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 28 Maja 2013 Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Miazga totalna Zgadzam się, dobry film Cytuj Link to post Share on other sites
Gość JonathanArcherPL Napisano 28 Maja 2013 Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Parkera, wczoraj oglądałem, jak dla mnie bomba ! xD Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 28 Maja 2013 Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Właśnie wróciłem z kina. Miazga totalna. Jeden z lepszych filmów w moim życiu, a obejrzałem już parę tysięcy. Robie sobie przerwę po 3 dniowym kinowym maratonie, zapewne koło długiego weekendu obejrzę. Czekam na ten film od publikacji plakatu. (tak plakatu, trailerów nie oglądam Cytuj Link to post Share on other sites
Skeletor 1688 Napisano 28 Maja 2013 Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Trailer do tego filmu to jak dźgnięcie nożem w kolano. Dobrze zrobiłeś Bigpunie. Lepiej ci "wejdzie". Ja zwyczajnie nie znalazłem w tym filmie wad. No dobra... nuta w Drive była lepsza Cytuj Link to post Share on other sites
ChiCkenQ 80 Napisano 28 Maja 2013 Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 @up Jak wypadła Mendes'ka? Akurat za nią nie przepadam Cytuj Link to post Share on other sites
viscaelbarca 6840 Napisano 29 Maja 2013 Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 ja tam obejrzalem iron mana 3 i polecam ,jezeli ktos lubie filmy w takim klimacie , teraz jeszcze na wielkiego gatsby jeszcze wybrac sie musze Cytuj Link to post Share on other sites
Gość JonathanArcherPL Napisano 29 Maja 2013 Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Iron Man 3 ?, dopiero teraz uuuu wstydził byś się, szybciutko na StarTreka idź, bo jest wyśmienity Cytuj Link to post Share on other sites
Battlefist 148 Napisano 29 Maja 2013 Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Robie sobie przerwę po 3 dniowym kinowym maratonie, zapewne koło długiego weekendu obejrzę. Czekam na ten film od publikacji plakatu. (tak plakatu, trailerów nie oglądam Nie wiem, moze ja mam pokrecony gust ale po pierwszej czesci film spada z 1szej do 3ciej ligi kina amerykanskiego... Uwielbiam amerykanskie kino lat 80 i 90, nawet hollywoodzkie superprodukcje, ktore z prawdziwym kinem nie maja wiele wspolnego (np. uwielbiam Armaggedon z '98, mimo ze z strony artystycznej to dno ). Mysle sobie, wszyscy chwala, musi byc dobry. I szukalem tego 'dobrego' caly film. Poczatek byl calkiem ok, reszta to jakis zal... Cytuj Link to post Share on other sites
viscaelbarca 6840 Napisano 29 Maja 2013 Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Iron Man 3 ?, dopiero teraz uuuu wstydził byś się, szybciutko na StarTreka idź, bo jest wyśmienity no dopiero kino 3d otworzyli w moim malym miasteczku i dzisiaj dopiero premiera byla Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 30 Maja 2013 Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Ja jutro ide na star treka jak w porównaniu do cz 1 ? Cytuj Link to post Share on other sites
spider_1987 5488 Napisano 30 Maja 2013 Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 "Swing"- obsadę tworzy grupa limo, polecam, kupa śmiechu "Spluwy, dziewczyny i poker"- Gra aktorska w mojej opinii co najwyżej średnia ale jeśli lubicie element zaskakujące finały to film polecam (aczkolwiek od pewnego momentu paru rzeczy można się domyślić). Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 30 Maja 2013 Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 jak w porównaniu do cz 1 Strach się przyznać ale wczoraj zacząłem oglądać cześć pierwsza. Z tego co słyszę cześć druga jest znacznie lepsza Cytuj Link to post Share on other sites
Agrafanda 0 Napisano 30 Maja 2013 Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 A ja widziałem już obie i dla mnie pierwsza część lepsza. Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 30 Maja 2013 Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Moim zdaniem 2 lepsza. Ja jednak jestem raptem w 1/4 Trekowcem. Więc moje zdanie się nie liczy:) Cytuj Link to post Share on other sites
Gość JonathanArcherPL Napisano 30 Maja 2013 Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 ja oglądałem wszystkie StarTreki jakie się na świecie pojawiły, i te też które się pojawiły zanim żem na świat przyszedł xD, Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 30 Maja 2013 Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Czyli większość. Ja raptem 12 filmów i jakies 280 seriali Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 http://remnantofgiants.files.wordpress.com/2013/03/jack-the-giant-slayer.jpg JA DAJĘ 10/10. Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Odpaliłem wczoraj po powrocie z miasta, ale miałem takiego pac-man'a, że skupiałem się głównie na żarciu i odpuściłem po 30 minutach. Za chwilę drugie podejście. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość JonathanArcherPL Napisano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 280 seriali chodzi ci o ilość episodów ? Cytuj Link to post Share on other sites
ALF 28963 Napisano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Jack pogromca olbrzymów. Byłem w kinie na tym jakiś czas temu. Wynudziliśmy się masakrycznie, tylko efekty specjalne w 3d uratowały bajkę przed klęską totalną . Film jest trochę lepszy od Oz Wielki i Potężny, acz oba mniej więcej trzymają ten sam poziom. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość JonathanArcherPL Napisano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 najlepsze bajki już miały swój czas, dziś już raczej nie robią takich, więc nie ma co od nich wymagać xD Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Despicable Me Śmiałem się trochę (co do mnie nie podobne) Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Film jest trochę lepszy od Oz Wielki i Potężny, acz oba mniej więcej trzymają ten sam poziom. Zgadzam się w 100%, że obie produkcje to straszna lipa, ale odrobinę wyżej postawiłbym Oz'a, ze względu na Milę Kunis. Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 http://www.mail4us.pl/releaseImages/1368315031.jpg DRUGIE OBLICZE - moje osobiste 8/10 Film podzielony na 3 części. O ile pierwsza poprawna tak druga i trzecia bardzo dobre. Patton zadbał o udźwiękowienie + w znane kawałki w tle. Niebywałe mistrzostwo to prowadzenie kamery. ah jak ja lubię takie kino! żeby nie było, że wszystko co oglądam jest takie super hiper duper, to: The Following - 3 odcinki są ok, potem następuje rozsmarowanie serialu na 12 cienkich i bezpłciowych kromeczek. 5/10 leciało po leciało, żona się wciągnęła to i obejrzałem. Spartacus war of the damned - Boże święty... kpina, szok, wstyd i sraczka. 4/10 i to tylko za to że już się skończył. Dla mnie ten serial to tylko i wyłączenie Blood and sand oraz Gods of arena. Oz Wielki i Potężny? - tia... tytułem sobie nadrobili. ułłaaa... to jak kupowanie wielkiego SUVa do krótkiej parówki. Byłem z synem. Dobrze że miałem smartfona bo bym się zanudził. Mila Kunis, ah Mila... gdyby nie te jej problemy z wagą, akurat w tym filmie była 5kg do przodu. co niestety widać po twarzy Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts