Nowaj 61941 Napisano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 We wrześniu startuje drugi sezon, więc nie trzeba długo czekać Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Man of Steel. Sam nie wiem jak ocenić. Film bardzo dobry. Ale pkt odejmuje za pewne rozwiązania których nie lubię. Bardzo mocne i stabilne 8/10 Polecę jeszcze raz na wersję 3D:) Cytuj Link to post Share on other sites
ChiCkenQ 80 Napisano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Star Trek "dwójeczka" miodny! Potwierdzam wcześniejsze bd opinie. W 2D ogladałem. Nie żałuje ;-) Cytuj Link to post Share on other sites
Rexlu 170 Napisano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Taken - Uprowadzona 2008 Dosyć przewidywalny, na początku nudny. Lecz polecam, całkiem przyjemnie się ogląda Dobry film Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 THE CALL - Obejrzałem to wczoraj. Dość ciekawy. A ten serial elementary to sobie w du*e wsadźcie. Jak to odpaliłem i zobaczyłem że to KOLEJNA adaptacja sherlocka to od razu poszło do kosza... ku**a już nic nowego nie da się wymyślić? Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Wypadało obejrzeć a nie w du*e wsadzać. Elementary świetnie się bawi konwencją. Czasami mam wrażenie że to serial o autystycznym geniuszu i jego siostrze. Gra Millera rozwala na każdym kroku, to jak biega oczami ciągle jest zniecierpliwiony i drażni go zwyczajność innych umysłów. Innym razem mamy wrażenie że sherlock to poprostu robot z opiekunem, a czasem zagubiony ćpun na głodzie. Wczoraj byłem w kinie na Man of Steel. A myślałem o dokończeniu odcinka Elementary:) Jestem cholernie ciekawy wątków Irene i doktora Moriarti. sziiiiiiself: http://youtu.be/dai050z-pnE Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Ale ja to wszystko już widziałem... w innym filmie/serialu o sherlocku to po co mam tracić czas na oglądanie tego samego ? Poza tym, z tego co widzę to i tak się pod jaranie, średnio mi nadaje. Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Każdynze swoim czasem robi co uważa:) Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Jestem cholernie ciekawy wątków Irene i doktora Moriarti. Wyjaśnią się pod koniec sezonu. Ostatnie odcinki są srogie. Więcej nie napiszę, bo sam bym zabił, gdyby ktoś mi to zaspoilował Cytuj Link to post Share on other sites
Rexlu 170 Napisano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Shutter Island - Wyspa tajemnic Film po prostu zaje*isty. Brak mi słów. Dawno tak dobrego filmu nie oglądałem. Zaskakuje, nie chce tutaj spoilerować. Lecz jest to pozycja która musicie panowie oglądnąć. Skłania do przemyśleń po oglądnięciu. Cytuj Link to post Share on other sites
d i l 173 Napisano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Star Trek "dwójeczka" miodny! Potwierdzam wcześniejsze bd opinie. W 2D ogladałem. Nie żałuje ;-) Nic ciekawego w tym filmie nie znalazłem. Ładne efekty i to wszystko. Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17837 Napisano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 „Phantom" - odradzam. Doborowa obsada ale niestety film cieniutki i to bardzo. Nie znalazłem w nim nic co by mnie zaciekawiło, ZERO KLIMATU ! „Das Boot" - to nadal niedościgniony mistrz gatunku pod abolutnie każdym względem. Cytuj Link to post Share on other sites
okar19 8223 Napisano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Dziś obejrzałem http://www.ultraimg.com/images/tRvo.jpg Dobry film Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 The Book of Eli 10/10 Cytuj Link to post Share on other sites
d i l 173 Napisano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 1000 lat po Ziemi - nie był taki tragiczny. Po Incepcji to i tak żadnego dobrego filmu sf nie widziałem. Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Man of Steel - podejście drugie. Tym razem 3D. Bardzo mało 3D, ekran jak zwykle ciemniejszy. Ilość klatek nie nadąża za ruchem kamery. Wersja 3D 7/10 Wersja 2D 8/10 Batman spokojnie zleje dupsko kenta w niebieskim trykocie;) Cytuj Link to post Share on other sites
Salem 363 Napisano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Shutter Island - Wyspa tajemnic Film po prostu zaje*isty. Brak mi słów. Dawno tak dobrego filmu nie oglądałem. Zaskakuje, nie chce tutaj spoilerować. Lecz jest to pozycja która musicie panowie oglądnąć. Skłania do przemyśleń po oglądnięciu. Obejrzyj "Prestiż" jeśli jeszcze nie widziałeś, będziesz równie oczarowany. Cytuj Link to post Share on other sites
Adwold 0 Napisano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Szybcy się wściekli 6, co kolejna część to coraz gorzej ;/ Cytuj Link to post Share on other sites
kbrbabzbtb 1123 Napisano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Tylko dla prawdziwych fundamentalistów tego gatunku ale po raz chyba piąty obejrzałem The Good, the Bad and the Ugly.... http://www.imdb.com/title/tt0060196/?ref_=sr_2 K..a, co za film. A jakie aktorstwo. Eli Wallach jako Tuco to alfa oscar oscarów ;-) Idzie się udusić ze śmiechu oglądając go. No i jak zawsze Leone motywy religijne tak wplata, że aż się chce wrócić do uczęszczania na religię. Ponadczasowa perełka westernu. Cytuj Link to post Share on other sites
shalashaska 0 Napisano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 (edytowane) „Das Boot" - to nadal niedościgniony mistrz gatunku pod abolutnie każdym względem. Książka jest fenomenalna, polecam. Co do filmów: -Wszystkie części Ridicka. -Black book -Forrest Gump -Django Edytowane 24 Czerwca 2013 przez shalashaska Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17837 Napisano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Książka jest fenomenalna, polecam wiem...połknąłem tą cegiełkę Cytuj Link to post Share on other sites
Kamil444 360 Napisano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Shutter Island - Wyspa tajemnic Film po prostu zaje*isty. Brak mi słów. Dawno tak dobrego filmu nie oglądałem. Zaskakuje, nie chce tutaj spoilerować. Lecz jest to pozycja która musicie panowie oglądnąć. Skłania do przemyśleń po oglądnięciu. obejrzałem wczoraj film ryje trochę w bani te 2godz z hakiem zlecialo nie wiadomo kiedy Cytuj Link to post Share on other sites
Rexlu 170 Napisano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Ale najpiękniejsze jest to, jak bardzo on jest nieprzewidywalny Miesza, miesza, i zmusza do przemyśleń, ale to jest najpiękniejsze że nawet nie wiadomo gdzie te 2h zleciały Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 WŁAŚNIE wywaliłem się na plecy !!! W sieci pojawił się pierwszy odcinek serialu na podstawie powieści Stephena Kinga "Pod Kopułą" ! Nawet nie wiedziałem, że takie coś powstaje ! Cytuj Link to post Share on other sites
Skeletor 1688 Napisano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Książka fantastyczna. 927 stron mięcha, narastającej paniki i szaleństwa. No i końcówka wymiata (nie będę spojlerował). Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts