kubbak 10135 Napisano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Rozejrzyj się za Vectrą C. Ma bardzo dobry faitowski silnik diesla 1.9 150KM. Cytuj Link to post Share on other sites
vilgefortz_pl 28 Napisano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 (edytowane) BMW mi się bardziej podoba rozglądałem już się za różnymi modelami i wybrałem e46 lub w ostateczności a4 b6, tylko w audi boję się zawieszenia Edytowane 14 Sierpnia 2012 przez vilgefortz_pl Cytuj Link to post Share on other sites
d i l 173 Napisano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 (edytowane) Common Rail sobie odpuść. Jak padną wtryski to będziesz miał wydatki. Pierwsze auto, tylny napęd - powodzenia na deszczu W tej cenie masz duży wybór - Saab 9-3, części od GM, Volvo s40, s60 , dla samego wyglądu Lexus is200, bo ma problemy z elektryką podobnie jak ta beemka. Edytowane 14 Sierpnia 2012 przez d i l Cytuj Link to post Share on other sites
MoonWalk 159 Napisano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Ja się rozbijam (na razie z rodzicami, ale jeszcze miesiąc ) VW Golfem IV, 1.8 TDI. Nie dość, że jest srebrny, to jeszcze w dieslu -.- Bardziej sztampowo się nie da xD Ale cóż począć. Wyposażenie niczym nie odstaje od norm dzisiejszych A niegdyś w salonie samochodowym, jak oglądaliśmy nowe wozidełka, pan sie dziwił, jakim cudem golf z 98r. ma regulacje wysokości siedzenia pasażera, skoro dzisiaj rzadko coś takiego sie zdarza, a co dopiero wtedy. Ahhh, uniosłem się wtedy pod sam sufit xD Cytuj Link to post Share on other sites
currahee 292 Napisano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 (edytowane) to jeszcze w dieslu -.-Nie wiem co to za nowomowa i skąd to się wzięła moda na mówienie "w dieslu" przecież auto ma silnik, czyli jest z dieslem a nie jest w silniku - w dieslu . To taka uwaga na marginesie, nie do Ciebie bo wielu tak mówi dzisiaj tylko nie wiem dlaczego. pan sie dziwił, jakim cudem golf z 98r. ma regulacje wysokości siedzenia pasażeraNiektórym się wydaję, że auta wymyślono 3 lata temu a wcześniej jeździło się na taczkach, zwłaszcza Panowie w salonach samochodowych . Edytowane 14 Sierpnia 2012 przez currahee Cytuj Link to post Share on other sites
MoonWalk 159 Napisano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 1. nie czepiajcie sie głupot. Szczególnie w wypadku, gdy przy mojej wiedzy na temat motoryzacji mógłbyś najwyżej za mną zamiatać ehh, prowokowanie sie udziela na tym forum od innych, aż sie zaczepny robie xD taki dżołk Cytuj Link to post Share on other sites
matej 63 Napisano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Nie dość, że jest srebrny, to jeszcze w diesluTylko, że srebrny, jasny szary i biały to kolory, na których najmniej widać brud. Cytuj Link to post Share on other sites
MoonWalk 159 Napisano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Chodziło o to, że to takie... mega sztampowe, jak pisałem. Tak, jakby nie wystarczyło, że to Golf IV (który ma co piąty Polak), to jeszcze na złość z silnikiem od pana rudolfa i srebrny... No nic, tylko wtopić się w szarą masę xd Cytuj Link to post Share on other sites
Mroczny 105 Napisano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Jak chcesz to mam do sprzedania 318i 98r zadbana i wszystko przy niej porobione Cytuj Link to post Share on other sites
MoonWalk 159 Napisano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Mnie na auto nie stać, hehe. Golf to wózek moich rodziców. Tak czy siak - w 98 wszedł na rynek nowy model E46 - mówisz o tym nowym, czy o E36 ? Bo jeżeli E36, to dziękuję bardzo. W życiu bym tego nie kupił Wybacz. Kiedyś sobie uzbieram na wymarzoną Ibizę tak z 2001-2 r. - idealne autko na początek Cytuj Link to post Share on other sites
Mroczny 105 Napisano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 e46 oczywiście Cytuj Link to post Share on other sites
MoonWalk 159 Napisano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Fiu, juz się bałem że kolejny ABS xD Chociaż zauważyłem tendencję, że Ci wyżsi statusem pieniężnym już przesiadają się też do e46 ;< Cytuj Link to post Share on other sites
Mroczny 105 Napisano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Q2GddgJcYH0 i nie tylko Mi osobiście i tak się najlepiej e39 jeździ tylko trzeba tą sprzedać i dopiero się przesiąść Cytuj Link to post Share on other sites
owoce morza 1320 Napisano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 haha fajny byczek Cytuj Link to post Share on other sites
MoonWalk 159 Napisano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 (edytowane) To nie jest ten ze StrongMen? xP Moje ukochane auto tak już marząc o niemożliwym... ahhh, Mazda 6 biała perła na czarnych kołach 8) Boże, co ja bym nie zrobił za to autooooo http://otomoto.pl/mazda-6-2-2-diesel-125koni-bogata-wers-C25227990.html *ślinotok* Edytowane 14 Sierpnia 2012 przez MoonWalk Cytuj Link to post Share on other sites
Mroczny 105 Napisano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Mam znajomego co mazdami handluje Tylko te mazdy mają jedną dużą wadę Cytuj Link to post Share on other sites
MoonWalk 159 Napisano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 niby jaką? Są zbyt ładne???? One są bezbłędno-obłędne <3 Cytuj Link to post Share on other sites
Mroczny 105 Napisano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 strasznie gniją od dołu Cytuj Link to post Share on other sites
MoonWalk 159 Napisano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 (edytowane) Blech, tylko te z lat 80-2003 (+/-). Wtedy, gdy stosowano zabezpieczenia antykorozyjne podobne jak w Fordach, po wykupieniu Mazdy przez Forda. Od czasu wprowadzenia pierwszej 6-stki ten problem zniknął (i ogólnie całej nowej palety modelowej), tak samo w nowszych fordach. Edytowane 14 Sierpnia 2012 przez MoonWalk Cytuj Link to post Share on other sites
Mroczny 105 Napisano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Kolego robię w blacharce/mechanice i ostatnio robiłem mazde 6 (jedną z wielu) 2008r bodajże 2.0 benzyna z bogatym wyposażeniem i wszystko pięknie dopóki nie wjechało się nią na kanał, od dołu pełno rdzy i jeżeli przychodzi coś robić w nich od dołu to naprawde trzeba bardzo uważać ponieważ śruby bardzo łatwo się urywają albo obrabiają, co do silników to nie mogę nic złego o nich powiedzieć (tylko benzynie bo mazda nie miała nigdy dobrego diesla) te 2.0l są naprawdę bardzo żwawe i mają ładną kulturę pracy Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Common Rail sobie odpuść. Jak padną wtryski to będziesz miał wydatki.Say what? Teraz wszystko jest na CR (nawet VW przeszedł na nie z pomopowtrysków). We wszystkich nowoczesnych silnikach Diesla jak padnie układ zasilania paliwem to koszty są ogromne. Czasy starych mietków beczek co to jeżdżą na rzepaku już dawno mamy za sobą. Cytuj Link to post Share on other sites
MoonWalk 159 Napisano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 (edytowane) Kolego robię w blacharce/mechanice i ostatnio robiłem mazde 6 (jedną z wielu) 2008r bodajże 2.0 benzyna z bogatym wyposażeniem i wszystko pięknie dopóki nie wjechało się nią na kanał, od dołu pełno rdzy i jeżeli przychodzi coś robić w nich od dołu to naprawde trzeba bardzo uważać ponieważ śruby bardzo łatwo się urywają albo obrabiają, co do silników to nie mogę nic złego o nich powiedzieć (tylko benzynie bo mazda nie miała nigdy dobrego diesla) te 2.0l są naprawdę bardzo żwawe i mają ładną kulturę pracy Widzę, że z kim się tu nie wdam w dyskusję, to uniwersalnie jest mechanikiem/wróżką/weterynarzem/skoczkiem narciarskim/szambo-nurkiem/zna królową Elżbietę/kradł konie z Madonną/grał w Trudnych Sprawach... Dziękuję za opinię. Wiem swoje. Edytowane 14 Sierpnia 2012 przez MoonWalk Cytuj Link to post Share on other sites
Mroczny 105 Napisano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Jak uważasz Twój wybór co kupisz Cytuj Link to post Share on other sites
MoonWalk 159 Napisano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Nic nie kupię bo mnie nie stać xD Ale trochę doświadczenia w tym mam, chociaż przyznam, mechanicznego jak na razie najmniej. Cytuj Link to post Share on other sites
Mroczny 105 Napisano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Ja Ci tylko mówie jakie ja mam spostrzeżenia do tych aut chyba ze to tylko mi się takie zgnite trafiały Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts