Skocz do zawartości

Czym sie rozbijasz?

Recommended Posts

Polskie sądy i prawnicy są do wszystkiego zdolni, nic nie wskóra a zapłaci za rozprawę i prawników :P

I polać temu panu zobaczymy rower mało mnie nie kosztował ok 6tyś zł i mnóstwo pracy takie oczko w mojej głowie.

I dlatego powinienem ją wytoczyć zobaczymy jak rozciągnie się ta sprawa ja czas mam on raczej nie.

Ciebie kosztowal 6 patykow, koles za niego dostal by ze 400 pln ;)

Chyba prędzej w M***de osobiście powiem że nie liczę bo to jest hobby i inwestuje kiedy trzeba tak samo z treningiem ogółem większość części to 1 miesięczne używki od znajomych za połowę ceny.
Gość Kotecek

Ja sobie rowerek upatrzyłem ale za 860 PLN. Jak dla mnie wystarczy. Nie jeżdżę wyczynowo. Raczej to jest zastępczy transport zamiast auta czyli na zakupy albo rekreacyjnie :) Więc szukałem takiego bardziej miejskiego z ramą na dole. W obecnym mam tzw męską i po 16 latach mam ochotę ją upier*olić i przyspawać niżej... Ale zobaczymy czy kupię czy nie.

A jak będę wracał z pracy to zatankuje Suzuka. Wskaźnik paliwa mówi, ze spalanie się chyba unormowało i może będzie 3,83 l./100km. No ale to będę wiedział za kilka godzin dopiero. Było by miło :)

Jednak wskaźnik paliwa przekłamał i zaniżył zużycie. Wyszło 3,94 l./100 km. Ale i tak lepiej. Średnia od kupienia auta 4,14 l./100km. Idzie w dobrym kierunku przynajmniej :)

Jutro będzie PKS a pojutrze MPK więc spalanie duże będzie :)

Edytowane przez krolik_beny

Ja sobie rowerek upatrzyłem ale za 860 PLN. Jak dla mnie wystarczy. Nie jeżdżę wyczynowo. Raczej to jest zastępczy transport zamiast auta czyli na zakupy albo rekreacyjnie :) Więc szukałem takiego bardziej miejskiego z ramą na dole. W obecnym mam tzw męską i po 16 latach mam ochotę ją upier*olić i przyspawać niżej... Ale zobaczymy czy kupię czy nie. A jak będę wracał z pracy to zatankuje Suzuka. Wskaźnik paliwa mówi, ze spalanie się chyba unormowało i może będzie 3,83 l./100km. No ale to będę wiedział za kilka godzin dopiero. Było by miło :) Jednak wskaźnik paliwa przekłamał i zaniżył zużycie. Wyszło 3,94 l./100 km. Ale i tak lepiej. Średnia od kupienia auta 4,14 l./100km. Idzie w dobrym kierunku przynajmniej :) Jutro będzie PKS a pojutrze MPK więc spalanie duże będzie :)

Tyle to nawet mój motorek nie palił od nowości z tego co pamiętam.

Szkoda że moje Audi nie jest takie eko przy tak prostych drogach od 5.5l/100km(super wolno i delikatnie) do 7/7,5 zależy od pogody deszcz opory toczenia pory roku :D.

Jednak wskaźnik paliwa przekłamał i zaniżył zużycie. Wyszło 3,94 l./100 km. Ale i tak lepiej. Średnia od kupienia auta 4,14 l./100km. Idzie w dobrym kierunku przynajmniej

Przy jakiej mocy masz to spalanie?

Mój Civic 2002 1.4 benzyna 90KM ciągnie od6.3\6.7L na mieście wciskając często gaz do podłogi.7 litrów\100KM miasto jeszcze nigdy nie spalił.

Edytowane przez Nalovp
  • 1 miesiąc temu...
Gość Kotecek

Od wczoraj Releigh Dicscovery W 2012. Jeździ się lepiej niż poprzednim (Olpran Discovery z 1996r.) więc japiszona mam ja z jazdy, mój portfel i znowu planeta Ziemia, bo im więcej roweru tym mniej samochodu :) Generalnie już po tuningu lekkim czyli w stosunku do tego ze zdjęcia mam zamontowane światła LED (przód i tył) oraz dwa koszyki (przód i tył), no bo przecież samochód podlega permanentnej kontroli i reglamentacji a zakupy trzeba czymś wozić jak ich dużo. Generalnie prowadzi sie bardzo lekko i przyjemnie.

http://ww2.bikekatalog.pl/2012/ppg_fotki/foto_max/8_79717_24_01_12.jpg

Na fotce jest pompka aja żadnej nie dostałem. Do tego jakiś przegląd płatny!!! po trzech miesiącach jest. Na zdzierstwie salonów samochodowych się wzorują czy co??

Gość Kotecek

Trochę z innej beczki...

Czy aby zainstalować radio w aucie trzeba odpinać klemy? Kwestia podłączenia przejściówki ISO i potem tego ISO do Radia. Pamiętam, ze w starym Golfie robiłem to bez odpinania klem i było ok. Czy zaleca się ich odpinanie czy można spokojnie bez. Po prosu nie chciał bym aby mi się komputerek zresetował i wolał bym bez odpinania. A jak trzeba to... się kiedyś zainstaluje, z naciskiem na kiedyś, bo radio do jeżdżenia potrzebne nie jest.