GreQonE 3629 Napisano 4 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Jeździłeś naprawdę czy palcem po mapie Pewnie uciekał przed policją, bo ukradł http://zombiak.pl/img/media/2013/07/odbyt13727096635767.png Dzisiaj smigalem Evorą oraz Elise, bardzo przyjemne samochody Elise bardziej na tor, Evora bardziej DailyDriver. Evora bardziej przypadla mi do gustu, ale mocy ciutke malo Cytuj Link to post Share on other sites
Klikacz 1462 Napisano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 (edytowane) http://zombiak.pl/img/media/2013/07/odbyt13727096635767.png Dzisiaj smigalem Evorą oraz Elise, bardzo przyjemne samochody Elise bardziej na tor, Evora bardziej DailyDriver. Evora bardziej przypadla mi do gustu, ale mocy ciutke malo http://lmgtfy.com/?q=ironia Edytowane 4 Stycznia 2014 przez Klikacz 1 Cytuj Link to post Share on other sites
06radcho 1495 Napisano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Hehe co ty taki nerwowy To ile ten Lotus ma kucyków ze mało mocy......Moze dlatego Lotus prawie nie istnieje. Cytuj Link to post Share on other sites
Klikacz 1462 Napisano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Po 2 jaki jest sens ładowania miliona koni do samochodu niewiele cięższego od malucha. Btw wyluzuj, bo przy Tobie nawet pożartować już nie można Cytuj Link to post Share on other sites
06radcho 1495 Napisano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Dla mnie nie ma sensu No ale komuś jest za mało Cytuj Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 To ile ten Lotus ma kucyków ze mało mocy...... Zwykła Evora ma 280 KM. W porównaniu do Elise to czołg, więc może jednak przydałoby się więcej. Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 4 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Wlasnie Standard Evora vs Standard Elise wygrywa pod wzgledem mocy Evora Elise jezdzilem wersja 136KM, i bylo to malo, bardzo malo nawet rzeklbym Porownujac wagowo to tak jak u siebie mialbym 270KM, tak wiec niedosyt Przy moich gabarytach ciezko tez operowac kierownica, czy skrzynia biegow. (kierownica zachacza o noge, podobnie skrzynia) W Evorze to juz zupelnie inna bajka ze wzgledu na automat/sekwencje. Cytuj Link to post Share on other sites
06radcho 1495 Napisano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 O kurde to jak na takie auto to mało tej mocy. Cytuj Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Może mocy nie ma dużo, ale waży tyle, że BIGI mógłby go sobie zarzucać na plecy. Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 5 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 okolo 900kg Cytuj Link to post Share on other sites
ruppert15 0 Napisano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Opel Astra II Cytuj Link to post Share on other sites
kaysindri 18 Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 (edytowane) Ostatnio sprzedalem moja 7'eczke e32 730i, full opcja, podgrzewane elektryczne fotele z pamiecia profilu dla 3 kierowcow, skora buffalo, podgrzewane szyby, lusterka, bodaj 8 airbagow, 192 km w serii, jak mierzylismy z ojcem w pazdzierniku (miesiac przed sprzedaza) miala 187km. Przepiekne auto, ale prawie 17l w miescie odstrasza. Odrazu mowie, bez wodotryskow, zadbana sztuka utrzymywana w oryginale, dla osob siedzacych w temacie silnik m30b30 na waskiej nerce. Edytowane 8 Stycznia 2014 przez kaysindri Cytuj Link to post Share on other sites
Klikacz 1462 Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Ostatnio sprzedalem moja 7'eczke e32 730i, full opcja, podgrzewane elektryczne fotele z pamiecia profilu dla 3 kierowcow, skora buffalo, podgrzewane szyby, lusterka, bodaj 8 airbagow, 192 km w serii, jak mierzylismy z ojcem w pazdzierniku (miesiac przed sprzedaza) miala 187km. Przepiekne auto, ale prawie 17l w miescie odstrasza. Odrazu mowie, bez wodotryskow, zadbana sztuka utrzymywana w oryginale, dla osob siedzacych w temacie silnik m30b30 na waskiej nerce. Aha. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Gość Kotecek Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 (edytowane) full opcja, podgrzewane elektryczne fotele z pamiecia profilu dla 3 kierowcow, skora buffalo, podgrzewane szyby, lusterka, bodaj 8 airbagow, 192 km w serii, jak mierzylismy z ojcem w pazdzierniku (miesiac przed sprzedaza) miala 187km. Przepiekne auto, ale prawie 17l w miescie odstrasza. Odrazu mowie, bez wodotryskow Aha... to miałao zrobic wrażenie czy wywołać zazdrość? A mój ma cztery koła, kierownicę i jeździ z punktu A do Be bezawaryjnie i względnie tanio (tzn mniej drogo). Cała reszta elektrycznego cudactwa do jeżdżenia zbęda a wpis w stylu co to nie ja i czego to nie mam a że zbędne to inna sprawa. Zresztą się pozbył A pierdykam... to TYLKO samochód a nie jakieś bóstwo. Edytowane 8 Stycznia 2014 przez Kotecek Cytuj Link to post Share on other sites
szary_turbo 3473 Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 @up Czytając Twoje posty w tym temacie odnoszę wrażenie, że zżera Cię zazdrość bo kogoś stać na lepszy samochód albo nie musi liczyć się z każdym groszem wydanym na paliwo, tak jak Ty to robisz. Wszyscy wiemy już od dawna jakie masz podejście do tego więc to chyba jednak ból dolnej części pleców z Twojej strony Samochód to nie tylko wozidło ale dla niektórych także pasja i hobby jak zbieranie znaczków, zegarków czy inwestowanie w najlepsze części komuterowe. To się nie musi opłacać ale sprawiać satysfakcję. Bez obrazy, pozdrawiam. 6 Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 że zżera Cię zazdrość bo kogoś stać na lepszy samochódTen argument jest raczej nie trafiony. Królik kupił to auto jako nowe z salonu - 3 czy 4 raza drożej niż ta E32. Więc gdzie tu zazdrość? Ma chłop takie podejście do motoryzacji a nie inne to niech ma. Rzeki patykiem nie zawrócisz. Już jeden taki był i powtórki nie będzie. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Gość Kotecek Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 (edytowane) E32 skończyli produkować w 1994r. Z wyglądu ładne to to ale nie chciał bym tego i nie zazdroszczę. Kupiłem taki samochód jaki chciałem a wybór był przeogromny. Inaczej rzecz ujmując mam taki jaki chciałbym mieć mając tyle kasy ile mam teraz lub więcej. Mogłem sobie kupić droższy z tymi wszystkimi pierdołami a nie zrobiłem tego, bo nie chciałem i o... Po prostu nie rozumiem tego wychwalania... mam 20 letnie auto full wypas, podziwiajcie Po drogach masa tego jedźi. Takiej klasy jak moje tez pełno. Żadna rewelacja. I tyle. Spoko. Szybko tu nie zajrzę Edytowane 8 Stycznia 2014 przez Kotecek Cytuj Link to post Share on other sites
szary_turbo 3473 Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Jeden wychwala swoje stare ale komfortowe i dobrze wyposażone auto a inny jeżdzi "golasem" ale nowym i "jara się" tym, że pali dzięki temu pół litra ropy mniej. Lecz jak to mówią: Jeden lubi jak mu cyganie grają a drugi jak mu skarpety śmierdzą. Sorry za OT i za powtórzenia. Pozdrawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty mICh@eL 335 Napisano 8 Stycznia 2014 Popularne posty Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 A pierdykam... to TYLKO samochód a nie jakieś bóstwo. W życiu trzeba mieć jakieś pasje i hobby... połowa tego forum spuszcza się nad nowymi kartami, prockami, kolorowym płynem do LC czy wężami UV I ma do tego prawo, jeden kocha motoryzacje i każdą wolną chwilę dłubie przy aucie, czyści, myje poleruje, inni nie wyobrażają sobie tygodnia bez kręcenia kompa, a inni co kilka miesięcy muszą całego kompa wymienić bo wyszły nowe bebechy. A przecież "komputer ma tylko się włączać, mieć przeglądarkę i dostęp do internetu. Cała reszta zbędnego cudactwa, jakieś Windowsy, DirectX'y, SSD'ki, RAMy czy te przebrzydłe gry są zbędne" 11 Cytuj Link to post Share on other sites
Klikacz 1462 Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Nie mówiąc nic to nawet nie ma tu się czym chwalić, przecież e32 730i to kawał dziadka Cytuj Link to post Share on other sites
kaysindri 18 Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 (edytowane) Tak, biorac pod uwage ze byla na zoltych blachach i nie byla dojazdy codziennej to tym bardziej, no ale co z tego... Pasjonuje sie marka BMW i to raczej byl moj pupilek, a nie pozbylem sie bez powodu. Wiem ze moze BMW z tego roku wam sie nie kojarza z klasyka a raczej wiesniakowozem poniewaz przeciez za te 11k za ilr poszla to kazdy je moze kupic. ale zadbaj o nie. Co do opisu wyposazenia jakie w niej bylo. Napisalem to bo przeciez temat od tego jest, zeby opisac samochod... jeszcze nikt nigdy mnie na tym forum tak nie rozdraznil, a zagladam tu od ponad 1,5roku... Co do dupowozu, to mam E46 w 330d, na paliwo wyrabiam, jest wygodnie i tyle potrzebuje. Nie napisze nic o wyposazeniu, bo zaraz znowu dostane hejt ze sie przechwalam bo przeciez w temacie chodzi o to zeby opisac swoje cacko, co tam przeciez wyposazenie z autem nic wspolnego nie ma. Za to jak teraz spogladam na ostatnia wypowiedz mich@ela to ciesze sie ze samochod to dla niektórych. nie tylko pojazd do jezdzenia z punktu a do punktu b. Edytowane 8 Stycznia 2014 przez kaysindri Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Który rok miałeś tą E32? Masz jakieś zdjęcia? Cytuj Link to post Share on other sites
kaysindri 18 Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Mam, 1988, kolor diamant schwarz mettalik. Zdjecia dodam w weekend bo nie ma mnie w domku. Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Chętnie zobaczę, szczególnie te żółte tablice. Przyznam się szczerze, że nie widziałem jeszcze E32 jako zabytka. Cytuj Link to post Share on other sites
kaysindri 18 Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Ja jej zrobilem kiedy to bylo tylko mozliwe tzn. jak stuknela jej 25. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts