Skocz do zawartości

Czym sie rozbijasz?

Recommended Posts

Starszy ma Alfę 166 3.0 V6 220KM benzynka + LPG, automat, 2004 rok - po liftingu, 56k przebiegu, wersja Distinctive czyli Full

Z jednej strony, bardzo nie praktyczne auto - długi, słaby promień skrętu, w mieście ponad 20l/100km...

Z drugiej, pomruk V6 przysłania te wszystkie niedogodności, i moim zdanie ten samochód jest po prostu piękny... :wariat:

coś niska cena, podejrzanie to wygląda ... :>

autko fajne, z najlepszym silnikiem i dobrym wnętrzem, tylko wygląda niestety gorzej od chociażby seri 5...

no ale ogólnie oczywiście fajna furka, jak tak teraz patrze to sam widze ze pospieszylismysie z tą 5, bo 7 idzie w niezłej kasie wyrwać

Ja się rozbijam Audi A4 kombiaczek z 1997r. w automacie, zajechany strasznie, ale 1,9 TDI ma kopa :D Niebawem sprzedaję, bo w sumie nie dla mnie to autko... jest w nim dużo do roboty, więc cena jakby ktoś chciał kupić to będzie całkiem sypmatyczna ;)

coś niska cena, podejrzanie to wygląda ... :>

autko fajne, z najlepszym silnikiem i dobrym wnętrzem, tylko wygląda niestety gorzej od chociażby seri 5...

no ale ogólnie oczywiście fajna furka, jak tak teraz patrze to sam widze ze pospieszylismysie z tą 5, bo 7 idzie w niezłej kasie wyrwać

Mi sie wlasnie podoba z wygladu bardzo :)

daj skoój, za ten przód z epoki kamienia powinni płącić grzywne i za darmo ją dawać :D

środek wiadomo, klasa inna niż 5 ale powiem Ci że za dużo tam bajerów, to juz wolałbym coś bardziej suvowego typu x5

no albo oczywiscie A7 :jupi:

Edytowane przez Szejk Jasim

Co do a7 to po zdjęciach też uważałem, że jest straszna. Ale miałem okazję obejrzeć na żywo to autko i zmieniłem zdanie. Jest bardzo fajne, a na pewno ładniejsze od Passata cc (mimo że to inna półka). Tył pięknie zalatuje starymi modelami Audi, szczególnie qatro, prosty, kanciasty i pokazujący co to auto potrafi.

szczerze? w tej kasie nie ma sie co zastanawiać, black edition, 2 w Polsce, na prawde fajna furka, co do tego jak sie prowadzi itd to już wyszystko zostało napisane/powiedziane, nie ma i pewnie długo nie będzie lepszej fury tańszej od porównywalnych modeli innych marek o połówe...

bierz i się nie zastanawiaj, jak dorwiesz czarny mat to niech Cie wpie**oli zywcem stado rumuńskich dzieci

bierz i się nie zastanawiaj, jak dorwiesz czarny mat to niech Cie wpie**oli zywcem stado rumuńskich dzieci

Nie rozumiem analogii :P

Powiedz, masz ta wersje z magicznym guzikiem? :)

Gość Kotecek

Ja swojego Boba jeszcze nie pokazywałem... to macie... oto i on. Chyba najlepszy samochód na świecie, mimo że że ich nie znoszę to ten jest w sam raz :) No może trochę przy duży. Ale silnik jest pierwsza klasa. Jak by nadal robili samochody z taką jednostką to bym w ciemno brał.

Opel Astra 1.4 8V, 60KM, 1999r. z instalacją LPG.

http://img828.imageshack.us/img828/5390/myastra.jpg

A jak zajeżdżę tego Milusińskiego to są 3 typy. Bardziej ekonomiczne i lepsiejsze w parkowaniu.

1. Kia Picanto 1.0, 69KM i LPG do tego. Używany, do max. 2 lat. Mój faworyt. Najnowsza konstrukcja, najbardziej ekonomi9czna i ma fajne ostre kształty.

http://automotiveblog.pl/wp-content/uploads/2011/01/Kia_Picanto_2011_Exterior_1.jpg

2. Toyota Aygo 1.0, 68KM i LPG do tego. Używany, też do max. 2 lat. Raczej wersje 3 drzwiową wolę.

http://img.chcekupicauto.pl/toyota/aygo/toyota_aygo_hatchback_3-drzwiowy_68_1236_v1.jpg

3. Suzuki Alto 1.0, 68 KM i LPG do tego. Nowy lub używany. Ten mi najmniej się podoba. Najsłabsze wykończenie ale można kupić nowego z salonu i na gwarancji LPG ładować :) Ale generalnie z tymi dzidami z salonów jak mam rozmawiać to mi się nie dobrze robi. Łaskę robią że sprzedadzą a gość co sprzedaje na rowie samochód to się cieszy jak ktoś do niego przyjeżdża :)

http://www.caradvice.com.au/wp-content/uploads/2009/08/Suzuki_Alto_12_hour_015.jpg

Zapewne trochę kontrastowe do tych Alf czy Bet powyżej ale ja wolę tego typu wozidełka . Jak zrobię foty może jeszcze rower wstawię. Kurcze jeszcze gdzieś fotki Golfa powinny być (mój poprzedni samochód).

Edytowane przez krolik_beny

Picanto ponoć jest fajnym autem :)

BTW, Yaris nie bierzesz pod uwagę? Bardzo wytrzymałe auto, w mojej okolicy najczęściej używane w szkołach jazdy (a tam na prawdę potrafią dać tym autom popalić ;) )

Edytowane przez koziro

Ajj czemu wy tak jesteście za LPG. Dla mnie to paliwo jest dobre do wózków widłowych a nie samochodów. nie dość, ze silnik traci przez to na mocy to w dodatku szybciej się "zajeżdża". Nie ma to jak benzyna- trzeba jej sporo ale ważne, że auto zapier*ala :wariat:

Edytowane przez SP1DER987