Skocz do zawartości

Sprzedam 2 dyski twarde 500 i 320 gb

Recommended Posts

Witam mam do sprzedania 2 dyski twarde Samsung HD321KJ (320gb) i HD502HI (500gb) bardzo prawdopodobnie są sprawne (Nie mam ich jak przetestować).Dyski leżą na półce ok 1,5miesiąca i nie widać żadnych uszkodzeń(nic nie lata trzeszczy).natomiast po podłączeniu nie mam zielonego pojęcia jak się zachowują, dlatego kupno na własne ryzyko (nie przyjmuje odpowiedzialności).Ale możliwe że tanim o ile okażą się sprawne kosztem można się nieźle wzbogacić patrząc na aktualne ceny dysków dlatego zachęcam, cena jaka mnie interesuje to 100zł+koszta przesyłki.

GG:528530

Jak chcecie mnie dalej tak traktować proszę bardzo, uwielbiam ludzi którzy nie mają za grosz kultury. Przypominam o wysokich cenach dysków twardych,a jeżeli miałbym możliwość osobiście bym je sprawdził.500 kupiłem kilka miesięcy temu w sklepie internetowym Debikomp czy coś takiego.a Jeżeli będzie taka możliwość sprawdzę dyski u kolegi

Co za gość...Jak nie wiesz co sprzedajesz, to weź te dyski komuś oddaj za darmo, albo za flaszkę na złom, bo to nie ma być tak, że to kupujący nie wie co kupuje i jak kupi szrot, to Ty powiesz "Upss, mówiłem że nie wiem czy są sprawne". Sądzisz, że zarobisz sprzedając gó**o i nikt Ci nic nie zarzuci ?

Sprzedam Mercedesa Klasy S - wizualnie super, ale nie wiem czy jeździ, bo szkoda mi zalewać benzyny. Ale koła są ! Więc powinien być na chodzi !

Weź się lepiej chłopie do roboty...

Edytowane przez Ave20
  • 2 tygodnie później...
Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...