Raven1411 3 Napisano 23 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Witam mam do sprzedania 2 dyski twarde Samsung HD321KJ (320gb) i HD502HI (500gb) bardzo prawdopodobnie są sprawne (Nie mam ich jak przetestować).Dyski leżą na półce ok 1,5miesiąca i nie widać żadnych uszkodzeń(nic nie lata trzeszczy).natomiast po podłączeniu nie mam zielonego pojęcia jak się zachowują, dlatego kupno na własne ryzyko (nie przyjmuje odpowiedzialności).Ale możliwe że tanim o ile okażą się sprawne kosztem można się nieźle wzbogacić patrząc na aktualne ceny dysków dlatego zachęcam, cena jaka mnie interesuje to 100zł+koszta przesyłki. GG:528530 Link to post Share on other sites
tarkovsky 4 Napisano 24 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Z takimi tekstami to wal na Allegro i tam próbuj sprzedawać. Aaaa i zmień nicka na "łowca jeleni". Link to post Share on other sites
Luc3k 11 Napisano 24 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Za 10 zł może bym się pokusił, ale wybulić 100 zł za kota w worku to nie mam zamiaru. Link to post Share on other sites
bchrubas 19 Napisano 24 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 (edytowane) bardzo prawdopodobnie są sprawne nie widać żadnych uszkodzeń(nic nie lata trzeszczy) 100zł+koszta przesyłkiNa głowę upadłeś czy co? Edytowane 24 Listopada 2011 przez bchrubas Link to post Share on other sites
Nergal 1 Napisano 24 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 podłącz je i chociaż daj printscreeny z HD Tune Link to post Share on other sites
Raven1411 3 Napisano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Jak chcecie mnie dalej tak traktować proszę bardzo, uwielbiam ludzi którzy nie mają za grosz kultury. Przypominam o wysokich cenach dysków twardych,a jeżeli miałbym możliwość osobiście bym je sprawdził.500 kupiłem kilka miesięcy temu w sklepie internetowym Debikomp czy coś takiego.a Jeżeli będzie taka możliwość sprawdzę dyski u kolegi Link to post Share on other sites
Szyman6 0 Napisano 25 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 nie rób z ludzi idiotów , jesli naprawde nie mozesz ich sprawdzic idziesz do najbliższego sklepu komputerowego i za symboliczne 5 zl lub za darmo sprawdza ci te dyski . Link to post Share on other sites
nao580 0 Napisano 25 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 I tylko dodam że, jeśli się nie jest pewnym co do sprawności sprzętu (i nie możliwości sprawdzenia) to zazwyczaj sprzedaje się jako uszkodzone. Przynajmniej tak było kiedyś na allegro. Link to post Share on other sites
Ave20 241 Napisano 25 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 (edytowane) Co za gość...Jak nie wiesz co sprzedajesz, to weź te dyski komuś oddaj za darmo, albo za flaszkę na złom, bo to nie ma być tak, że to kupujący nie wie co kupuje i jak kupi szrot, to Ty powiesz "Upss, mówiłem że nie wiem czy są sprawne". Sądzisz, że zarobisz sprzedając gó**o i nikt Ci nic nie zarzuci ? Sprzedam Mercedesa Klasy S - wizualnie super, ale nie wiem czy jeździ, bo szkoda mi zalewać benzyny. Ale koła są ! Więc powinien być na chodzi ! Weź się lepiej chłopie do roboty... Edytowane 25 Listopada 2011 przez Ave20 Link to post Share on other sites
Vercruysse 148 Napisano 25 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Zrób test za pomocą np HD Tune i pokaż czy są faktycznie sprawne. Nikt w ciemno nie będzie kupował niesprawdzonych dysków. Link to post Share on other sites
Raven1411 3 Napisano 3 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Sprawdziłem dyski u kolegi, 320 nie wstaje natomiast 500 działa i przejechałem go tesetm w HD tune działa przykro mi że ktoś nie chciał kupić tego kota w worku Link to post Share on other sites
Recommended Posts