Jenot 0 Napisano 21 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Witam wszystkich Mam dylemat co do wyboru myszki, Waham się pomiędzy tymi, które podałem w temacie. Używam teraz Logitech Mx518 i mam pytanie do Was drodzy forumowiczowie, którą z tych dwóch myszek byście polecili ? Różnica w cenie to ok. 70 zł na korzyść A4tech. Naczytałem się trochę pozytywnych opinii o tej myszce ale nie jestem pewien czy faktycznie robią porządne myszki. Jeśli warto dopłacić do tego Logitecha G400 to jestem wstanie to zrobić. Cytuj Link to post Share on other sites
Bulion 3 Napisano 21 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 (edytowane) Głównym znacznikiem którym powinieneś się kierować to ilość DPI myszki oraz jej ergonomiczność. Pytanie też czy jest ci potrzebna aż tak droga myszka . Ja mam nawet nie wiem jaką myszkę, którą dostałem na urodziny i do zadowalającego poziomu gry wystarcza ;p. Zwykle jednak jestem za produktami Logitecha ponieważ mają bardzo dobre zaplecze gwarancyjne oraz wysokiej klasy wykonanie. Edytowane 21 Listopada 2011 przez Bulion Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 21 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 G400 to następca MX518, jest to dobra mysz w dobrej cenie. Przede wszystkim przed zakupem sprawdź czy leży Ci dobrze w dłoni. Bo co z tego że mysz ma dobre parametry jak źle leży w dłoni a to znacznie wpływa na komfort użytkowania Ja przed zakupem swojej G700 sprawdziłem ją chyba z 10 razy jak leży w dłoni dopiero później kupiłem i teraz jestem bardzo zadowolony Cytuj Link to post Share on other sites
Jenot 0 Napisano 21 Listopada 2011 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 No właśnie, bardziej skłaniam się ku firmie Logitech z racji tego, że nigdy się na nich nie zawiodłem. G400 ma bardzo podobny kształt do mojego obecnego MX518 a jej kształt mi jak najbardziej odpowiada. Dzięki za odpowiedzi. Chyba jednak warto dopłacić do Logitecha. Cytuj Link to post Share on other sites
KOXsu 123 Napisano 22 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Mak klawiaturę Logitech od 8lat (wtedy jeden z najwyższych modeli) i działa jak nowa. Zakupiłem pół roku temu mysz x-748k i muszę przyznać że jak za tą cenę to dobrze sobie radzi. MX518 nie używałem. Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 22 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Logitech robi świetne urządzenia, szczególnie te z serii G. Kilku znajomych ma myszki, klawiatury jak różne inne urządzenia z tej serii od Logitecha są bardzo zadowoleni, sprzęt spisuje się wyśmienicie. Do tego świetna gwarancja Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts