Beatrix Kiddo 103 Napisano 14 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 (edytowane) Witam. Dzwoniłem do operatora internetu i powiedział że są jeszcze jakieś wirusy na komputerze. Proszę więc o podesłanie jakiego antywirusa z najnowszą bazą w wersji trial tak żebym mógł je usunąć i sprawdzić czy teraz internet działa poprawnie. za pomoc dziekuje. Chodzi mi o taki antywirus online, jak to powiedział konsultant bo podobno mam jakieś robaki, mam AVG czy taki antywirus online może przy nim wspołpracowac ? Edytowane 14 Listopada 2011 przez Hearthland93 Cytuj Link to post Share on other sites
rap_r 650 Napisano 14 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Jakikolwiek program antywirusowy ma wersję trial. Najczęściej 30-dniową. Wchodzisz dla przykładu na stronę: http://www.kaspersky.pl/download.html?s=trial ściągasz program Kaspersky Internet Security. Instalujesz i aktualizujesz bazę danych. Później opalasz skanowanie obszarów krytycznych, następnie pełne skanowanie. Cytuj Link to post Share on other sites
Alfons 30 Napisano 14 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 A ten AVG nic nie wykrył? Na robaki i inne szkodniki puść Ad-Aware Cytuj Link to post Share on other sites
matej 63 Napisano 14 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Proponuję ESET Smart Security + przeskanuj kompa Malwarebytes' Anti-Malware Cytuj Link to post Share on other sites
Vercruysse 148 Napisano 14 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Przeskanuj z płytki Live CD np Avira czy Kaspersky . Na stronie Doktor.Web można przeskanować on-line,lub na praktycznie każdej stronie producenta antywirusa. Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 14 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 (edytowane) Polecam KIS 2012, odkąd go mam nic si nie przemknęło, czego nie mogę powiedzieć o darmowych dysrtbucjach Edytowane 14 Listopada 2011 przez rafal12322 Cytuj Link to post Share on other sites
Gość SPACE GHOST Napisano 14 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Hitman Pro 3.5, Malwarebytes Anti-Malware, TDSSKiller. Cytuj Link to post Share on other sites
Andziorka 0 Napisano 15 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Live CD Dr Web'a nagraj u kogoś na płytę i tym skanuj: http://www.freedrweb.com/livecd/?lng=en następnie polecam pakiet Comodo jako ochronę przed wirusami. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts