Sony156 4965 Napisano 27 Października 2011 Udostępnij Napisano 27 Października 2011 (edytowane) Witam. Poszukuję klawiatury do 160zł + kw. Nie musi mieć dodatkowych przycisków funkcyjnych, oczywiście podświetlana, wygodna i najlepiej płaskie klawisze. Myślałem nad razer'em arctosa, ale słyszałem od kumpla, że nie za bardzo postarali się przy niej. Trochę czasu temu była fajna klawiatura logitech wave, ale widzę że ani sztuka nie przeżyła. Przeglądałem allegro i trafiłem na jakiegoś podświetlanego microsotfa, nawet fajny 'Microsoft SIDEWINDER X4'. Edytowane 27 Października 2011 przez Sony156 Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 28 Października 2011 Udostępnij Napisano 28 Października 2011 arctosa nie jest podświetlana, mam to widzę jeżeli chcesz wersję podświetlaną trzeba dopłacić do lycosy a tak poza tym jestem z niej bardzo zadowolony Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 28 Października 2011 Udostępnij Napisano 28 Października 2011 W tej cenie z podświetlanych, dobrze wykonanych klawiatur to pozostaje chyba tylko Sidewinder x4 od MS Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts